![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Głównie kolorówka, bobbi brown nectar i inne...
Marzę o rozświetlaczu Bobbi Brown, szukam dokładnie tego koloru... i bardzo chętnie oddam za niego bb cream, mogę dorzucić próbkę Lioele i Misshy Oriental Herb 01
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
BAN stały
|
hej moze cos z listy ponizej?
Probki perfum: Ouarzazate cdg Coze Heeley fine leather Dior 5-tki spring boquet HR błyszczyk podwojny stellaires nr 40 milion Dior maximizer lash plumping serum diorshow Smashbox lip paint , kolor: virtuoso 15ml nowy MAKE UP FOR EVER full cover extreme camouflage cream nr5 Benefit- BO-ING połowa korektora nr 01 Rimmel 123 Looks, nowa czarna maskara NYX szminka rea Essence quarto eyeshadow nr 08 summer love APC –cien sypki opalizujacy fiolecik jasny Natur medicin- lerosett exclusive -> krem bardzo dobre recenzje na kwc ze 100ml zostalo jakies 40ml Sephora maniac liner-konturowka z pedzelkiem nr 02 rose psychose CK- intense eyeshadow nr 109 darkened green matowy cien w kolorze zgniłej zieleni KUFEReK NA kosmetyki , bardzo ladny i ciekawy wzor dysponuje foto Maybelline pure mineral podklad 001 SEPHORA paleta do makijażu PlANTE SYSTEM płyn micerlany zafoliowany 500ml The BODY SHOP OCEANUS body powder talc 50g Oriflame Summer solutions leave-in spray uv filters 150ml Rimmel watercool shadow , ombretto in cremo nr 051 angel Avon – ideal shade (fresh and light foundation) nowy kolor: creamy natural Sally Hansen- rajstopy w sprayu nowe Creative nail kolor: asphalt jest to ciemny popiel mat Oraz lakiery innych marek joko, astro, maybelline Nouba rainbow eye liner Maybelline super silky- trwały podklad 21 nude nivea spray unoszacy włosy u nasady volume sensation Lumene -podwoje cienie bez+brzoskwinia Oriflame lip balm\ Beckham signature story body silk lotion 200ml nowy EDM CIEN mineralny lake checkout, delikatnie iskrzacy rozbielony Roz (w kulce) Smashbox brow tech to go ( w piskau żel do brwi+ ołówek do stylizacji wysuwany) Link: http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...1t:429,r:1,s:0 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Fakt, racja, Bobbi droższa jest, ale ja dołożę co tylko chcesz do tego bb creamu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
nie chciałabyś może oddać bobbi brown shimmerka za taki sam w odcieniu pink?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
do wątku go nie dałam, bo mi go szkoda oddać
![]() ![]() Ty też prosze zrób fotki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Może znajdziesz coś u mnie za samoopalacz Nuxe i Clinique All About Eyes Rich?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
Dziekuje, ale w watku nic nie znalazlam dla siebie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Hej, znalazłam poza wątkiem jeszcze Versace Bright Crystal, ok 8-9/30ml, mogłabym dorzucić do bb creamu , jeśli Cię interesuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- W watku nic nie znalazłam dla siebie, dzieki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 |
BAN stały
|
hej zrobilam dokladki, interesuje mnie NR balsamik i bb brick
![]() dior 5-tki spring boquet dor 5-tki nude pink HR błyszczyk podwojny stellaires nr 40 milion Dior maximizer lash plumping serum diorshow Smashbox lip paint , kolor: virtuoso 15ml nowy MAKE UP FOR EVER full cover extreme camouflage cream nr5 Benefit- BO-ING połowa korektora nr 01 Dior ultra gloss – 757 red Christina augilera edp- perfumy NYX szminka rea N.Y.C. Liquid lipstick – nowa kolor jagodowy róz nie jest jasny, ale ciemny tez nie Kobo pigment Bielenda- bio plantacja ( organiczny balsam do ust)/ uzyty 4 razy pędzelkiem Elf mineral booster – 20% ubytku Max factor- lasting performance nr 102 pastelle Nuxe baume prodigeux levres spf 15 sliczny cielisty kolor Essence quarto eyeshadow nr 08 summer love Kryolan paleta szminek APC –cien sypki opalizujacy fiolecik jasny Natur medicin- lerosett exclusive -> krem bardzo dobre recenzje na kwc ze 100ml zostalo jakies 40ml Sephora maniac liner-konturowka z pedzelkiem nr 02 rose psychose CK- intense eyeshadow nr 109 darkened green matowy cien w kolorze zgniłej zieleni FLORMAR- cienie, terracotta Rimmel lasting finish- szminka 028 celeb/ stnowany róż Inglot fruits in ice- błyszczyk w kostce podwojny ( pastelowy róz + beż) Revlon skinlights color lighting nr 02 rosy- rozświetlający róż w kremie KUFEReK NA kosmetyki , bardzo ladny i ciekawy wzor dysponuje foto Maybelline pure mineral podklad 001 SEPHORA paleta do makijażu Toni&guy shine spray- nabłyszczacz do włosow hit kwc PlANTE SYSTEM płyn micerlany zafoliowany 500ml The BODY SHOP OCEANUS body powder talc 50g Oriflame Summer solutions leave-in spray uv filters 150ml Rimmel watercool shadow , ombretto in cremo nr 051 angel Avon – ideal shade (fresh and light foundation) nowy kolor: creamy natural Oraz lakiery innych marek joko, astro, maybelline Maybelline super silky- trwały podklad 21 nude Lumene -podwoje cienie bez+brzoskwinia Oriflame lip balm\ Loreal- milllion lashes Beckham signature story body silk lotion 200ml nowy Smashbox brow tech to go ( w piskau żel do brwi+ ołówek do stylizacji wysuwany) Link: http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...1t:429,r:1,s:0 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
Okej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zadomowienie
|
W watku nic nie widze za niego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Rozeznanie
|
Hej
niestety nie mam innego różu o który pytałaś ale zainteresowal mnie krem pod oczy AAE Clinique, może byłabyś skłonna się wymienić? ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie znajdziez za 5tke Diora
![]() Odpisz prosze u mnie. ---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- Hejka... może coś jeszcze ci się podoba, albo czegos szukasz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Rozeznanie
|
Hej, pytalas u mnie o roz Nouby ale niestety nic nie znalazlam.
W tej chwili duzo bardziej interesuje mnie pielegnacja twarzy, kolorowki mam juz wystarczajaco. Jakbys miala cos poza watkiem do oddania to daj znac. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zadomowienie
|
podoba mi sie u ciebie Diorskin Forever oraz E lauder 5-tka diora oraz szminka chanel Czy chciała bys wymienic cos z tej kolorówki na Armani Code -limitowana edycja oraz mini Armani manię
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=517724 proszę odpisz u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za :
Clinique All About Eyes Rich 15ml - nowy, mam 2 opakowania, oddam jedno tylko za inny krem pod oczy odpisz u mnie ![]()
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za:
Make Up Studio Matt 2 - bronzer, z wymiany Estee Lauder Soft Clean - pianka do demakijazu, nowa 50ml, skora sucha Jeśli tak to mogłabym zobaczyć zdjęcie tego bronzera? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- Niestety nic. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
BAN stały
|
Witaj,
wyszukasz coś u mnie w obu wątkach za któreś z: Nuxe Soleil Prodigieux Self-tanning face cream all skin types - raz wypróbowany, samoopalacz Bobbi Brown Shimmer Brick Compact Nectar, ubytek testowy, tylko na inny np rose lub róż chanel pink explosion 4 kostki do kąpieli sephora: cube pacific curacao, cube lemon meringue, 2x sugar cube ginger lime Clinique All About Eyes Rich 15ml ? Zapraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
Może interesowała by Cię Baby Doll YSL?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | ||
Zadomowienie
|
Niestety nic nie znalazłam
---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:22.