![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki naturalne i drogeryjne. Nowości! Zapraszam!
Coś za
7. Odlewki naturalnych olejków eterycznych: goździkowy, pomarańczowy, drzewko herbaciane, rozmarynowy, lawendowy, cynamonowy (Różne firmy - mazidła, Avicenna, Key), a także kompozycje zapachowe: Oriental, Shanghai Nihgt, Paczula z cedrem. ? ? ?
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Brahmi i shikakai do włosów z mazideł
LUSH - Dark Angels może też cię czymś skusze na pędzla do różu The Body Shop i pęsetke z Sephory ![]() Mam poza wątkiem ok. 2/3 BIGa korektora Lavender EDM (spr dokładnie ile jest ale napewno 1/2 BIGa). Na wątku troche sampli Pixie w tym też różowy sampel korektora ![]() ![]() Mam też Elemonga, mogę ewentualnie też zrobić małą odlewkę ![]() Odpisz u mnie...link w podpisie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Żółtego korektora niestety juz nie mam. Wszystkie Nyxy są ważne 12m od otwarcia.
Mi najbardziej by zależało na proszkach do włosów, pędzlu i pesetce... nad Lush'em zawsze sie zastanawiam bo kusi, ale moia skóra sie buntuje w zetknieciu z Lush'em ![]() ![]() Za lakierek Inglota dziekuje, bo właśnie doleciał do mnie granacik od innej wizażanki ![]() Oprócz sampli jakie wymieniłaś mam jeszcze neutralki MEOW no i BB Cream Elemong ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
A ile proszków do włosów możesz odsypać (w g??)
![]() Pęsketkę bym wzieła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Ok, to czekam na weryfikacje proszków do włosów
![]() Zarezerwuje dla ciebie te minerałki... mam tez poza wątkiem koncówkę Golden Fair w formule Intensive, jesli byłabyś zainteresowana. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Rozeznanie
|
Dzięki za kuszącą propozycję, ale już dokonałam wymiany.
Pozdrawiam ![]()
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Hejka!!
Ja bym była za tymi prochammi do włosów ![]() ![]() No i minerałki te które sobie wcześniej wybrałaś... + mogę oddać trochę sampli z Meow ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
Poza pędzlem Maestro posiadam jeszcze 2 pędzle do cieni Rossmann (jeden z nich to chyba ten: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...zy.html&next=1 ) - na fotce pierwszy z prawej i lewej. Załączam też zdjęcie cienia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
Niestety, nic do tego kremu nie znalazłam, a i krem mi już nie jest zbyt potrzebny, bo z niecierpliwości kupiłam sobie dzisiaj...
Nie masz może dostępu do Catrice? Mogłabyś mi kupić podkład (26zł) i wymieniłybyśmy się . Mogłabym coś podorzucać do korektora, bo i tak mi niepotrzebny i płakać za nim nie będę, więc mogę oddać rzeczy o większej wartości (tym bardziej, że wtedy musiałabyś wydać pieniądze), a na tym podkładzie Catrice zależy mi bardzo i nawet nie bardzo mam jak kupić (bo nie ma u mnie). |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie:
- Bromelaina i Lush Dark Angels - odsypki jak największe się da ![]() - LUSH mydełko Bohemian - troszkę na wypróbowanie Ogólnie poszukuję z Lusha szamponów w kostce (szczególnie New) i pasty Aqua Marina - gdybyś miała coś z tych rzeczy to chętnie przygarnęłabym nawet malutkie ilości na wypróbowanie. Jeden pędzel był użyty raz, drugi nigdy, Maestro jest nowy. Prawdę mówiąc nie wiem czy któryś jest do rozcierania, nie znam się za bardzo na pędzlach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Za Lusha podziekuje...
![]() Na chwilę obecną jestem za wymianką: Prochy do włosów - 20g każde + pensetka Sephory Za sample EDM + Pixie (i czy ty coś jeszcze chciałaś?? bo nie widzę... ![]() Za pędzelek chyba nic nie znajdę... jak byś chciała jednak odda cTBS...to dorzuce pedzelek Nyxa + coś co sobie byś wybrała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:26.