|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Bobbi Brown, Inglot, Cinique
Coś u mnie za Bobbi Brown? Ze swieżaków mam Moschino I love love
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zadomowienie
|
witaj, mam w watku bobbiego w odcieniu nectar moze chciałabys sie wymienic w zamian za rose?
|
|
|
|
|
#35 |
|
Wtajemniczenie
|
A u mnie za rozswietlacz??
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos u mnie za inglota?
|
|
|
|
|
#40 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ---------- dziekuje, nic nie wypatrzylam ![]() ---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ---------- dziekuje ale ---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ---------- nic nie znalazlam ---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ---------- na razie nic ---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ---------- dziekuje ![]() ---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ---------- dziekuje, ale nic ---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ---------- no niestety, tak mnie te Twoje pedzelki kusza, bo mam inne z tej serii i jestem zadowolona ---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ---------- szczerze mowiac nie wiem jak on pachnie, musze gdzies spr i jakby co dam znac
|
||
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
Ok, nie ma sprawy
Mam dwie flaszki, oprócz tego mogę dorzucić odlewkę Daisy Marca Jacobsa, Baby Rose Jeans Versace lub C. Herrerę Sexy 212, ale one już są raczej słodsze, no może oprócz Daisy
|
|
|
|
|
#42 |
|
Raczkowanie
|
moze coś u mnie za :
- Shimmer Bobbi Brown Rose nowy, nieuzywany, lub - Paletke z 4 cieniami Inglota https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=511657 |
|
|
|
|
#43 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#46 |
|
Kici kici miau miau
|
a moze za shimmera chcialaby nowy fluidline czarny+ lipglass Dare to Dare?
|
|
|
|
|
#48 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
http://www.sephora.pl/pl/cid5891/pro...ne-pedzle.html pod poz. 19 pedzel do rozu nr 42 ---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- Cytat:
nie masz na zbyciu cieni, paint pot'ow macowych?bo na to mnie najszybciej skusic i BB oddam bez wahania |
||
|
|
|
|
#49 |
|
Kici kici miau miau
|
niestety nie
|
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#52 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
co bys chciala w zamian?
|
|
|
|
|
|
#53 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
grzebyk do brwi, lakier Golden Rose Edytowane przez who1 Czas edycji: 2011-04-03 o 22:01 |
|
|
|
|
|
#54 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Z tym, ze jest taka sprawa, ze ta czesc pedzelka do rozswietlacza delikatnie sie rusza na trzonku i obawiam sie, ze w przesylce moze sie calkowicie odlaczyc. I teraz pytanie - czy mam kupowac klei i go skleic (z tym, ze to dluzej potrwa), czy jestes w stanie sama sie tym zajac (wtedy moge przesylke wyslac szybciej) ? |
|
|
|
|
|
#55 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana, wąchałaś już może Moschino?
Widzę, że szukasz meteorytów, mogę Ci dorzucić do dwóch flaszek parę kuleczek i trochę pyłku Poza wątkiem mam jeszcze paletę Inglota z trzema cieniami do smoky eyes oraz Versace Bright Crystal ok 8-10/30ml. Bardzo mi zależy na Bobbim
|
|
|
|
|
#57 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety, do oddania mam stare wersje
5 sztuk Beige Chic + 5 sztuk Pastel White . Jeśli nie masz nic przeciwko odlewkom, mogę zaproponować jeszcze Moschino Hippy Fizz (do 30ml) , Daisy Marca Jacobsa (do 20ml) lub Jeanne Lanvin (do 10ml)
|
|
|
|
|
#59 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#60 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:56.