|
Notka |
|
Konkurs Rossmann - Szał Ciał Załóż swój wątek na dedykowanym forum "Szał ciał" - czyli sposób na piękną figurę do lata. Opisz w tym wątku jaki masz sposób na osiągnięcie pięknej figury. Czy masz jakieś ulubione ćwiczenia, diety, czy sprawdzone sposoby na piękne, zadbane ciało? |
|
Narzędzia |
![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: Świat według M. - czyli jak gubię kilogramy, ale nie gubię dobrego humoru ;)
22 kwietnia 2011 Wielki Piątek - wieczór ...
Przygotowania do świąt w toku... Porządki prawie skończone - teraz w większości to będą bieżące poprawki ![]() Kuchnia zaczyna się zmieniać w siedlisko pokus... Moja słaba silna wola ... M. myśl o lecie, o kostiumie kąpielowym, myśl o tym co już osiągnęłaś.. twarda bądź!!!! ![]() Zauważyłam, że już ponad 2000 wejść na mojego bloga... jestem w totalnym szoku... Zapewne około 1000 wejść to ja sama ![]() Mój humanistyczny umysł ledwo potrafi sobie wyobrazić taką wielką liczbę ![]()
#32 |
Zadomowienie
|
Dot.: Świat według M. - czyli jak gubię kilogramy, ale nie gubię dobrego humoru ;)
23 kwietnia 2011 Wielka Sobota - wieczór ... Dzisiejszy wpis będzie nietypowy... bo nadszegł wyjątkowy czas... który jest tylko raz w roku. Wielkanoc. Życzę wszystkim (sobie również!), aby ten czas był nie tylko wielkim obżarstwem i wielkim leniuchowaniem... Ale abyśmy odnaleźli spokój, radość i siłę do dalszej realizacji naszych planów... w tym planu udoskonalania siebie przed latem. Radosnych, szczęśliwych, rodzinnych Świąt! ![]() PS. Sernik dzisiaj do mnie przemówił... a brzmiało to mniej więcej tak: "Zjedz mnie, zjedz mnie".... ![]() Moja biedna słaba silna wola... ![]()
Amelia nic się nie zmieniła, nadal ucieka w samotność. Lubi stawiać sobie głupie pytania na temat świata lub tego miasta. W oczekiwaniu na dzidzię.... Edytowane przez milvunia83 Czas edycji: 2011-04-23 o 21:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Zadomowienie
|
26 kwietnia 2011 Święta... święta i po świętach... Za to wiosna w rozkwicie a do lata coraz bliżej! Nie mogę powiedzieć, że ostatnie dni były bardzo dietkowe... to raczej anty-dieta... albo dieta dla łasuchów... albo dla osob, które chciałyby przytyć a nie schudnąć. Przypominam, że jestem reprezentantką grupy dziewcząc, którą chcą być szczuplejsze ![]() A teraz będzie chwila na wyznawanie świątecznych grzeszków... Zazwyczaj święta były dla mnie czasem dietetycznej rozpusty, leżenie na kanapie i rozpinania guziczków przy spodniach, suwaczków przy spódniczkach ![]() Dawne czasy... jako osoba, która dąży do tego aby zrzucić to i owo postanowiłam, że będzie inaczej! Oczywiście szaleństwo w pewnym sensie było, bo w czasie normalnego dietkowania nie pozwoliłabym sobie na te wszystkie ciasta! Jednak to było takie szaleństwo kontrolowane. W tym roku święta trwają u mmie nieco dłużej, bo dziś mamy jeszcze rodzinną uroczystość na której główną atrakcją będzie tort ![]() ![]() Ważyłam się rano i ważę o pół kilo więcej niż przed świętami... więc naprawdę jest dobrze. Prawdopodobnie jest to zasługa dobrej pogody, dzięki której naprawdę dużo spacerowałam! W odwiedziny do rodzinki wybierałam się spacerkiem... a to około 3 km, więc razem z powrotem już nieźle. Jeśli jeszcze dodać do tego szybki bieg... w szaleńczej ucieczce przed całkiem dobrze uzbroinymi dyngusiarzami! ![]() ![]() Małe podsumowanie 26 dni pisania tego bloga było ciekawym doświadczeniem pozwalającym podsumować każdy (prawie ![]() ![]() Jednak to zaledwie "chwila" jeśli pomyślę sobie, że jeśli chcę mieć piekną figurę, być zdrową i do tego wysportowaną i mieć dobrą kondycję... to nie ma powrotu do niezdrowego odżywiania. Zdrowe jedzonko i ruch powinny mi towarzyszyć już zawsze. Zawsze- brzmi złowieszczo.... ![]() ![]() Od jutra więc, ponownie, w nową podwójną siłą wracam do mojego standardowego planu ![]() Każdemu może się udać, mi również (Tobie też!) wierzę w to ... tylko trzeba znaleźć w sobie siłę, aby być konsekwentną! i... Działać... działać.... działać!!!!!!
Amelia nic się nie zmieniła, nadal ucieka w samotność. Lubi stawiać sobie głupie pytania na temat świata lub tego miasta. W oczekiwaniu na dzidzię.... Edytowane przez milvunia83 Czas edycji: 2011-04-26 o 12:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Zadomowienie
|
26 kwietnia 2011 Wpis specjalny. Tak się powyżej rozpisałam, że aż zapomniałam o... Małych podziękowaniach ![]() Dziękuję wszystkim, którzy zupełnie bezinteresownie i bez żadnego przymusu oddali głosy na tego oto bloga. Były też niskie noty... nie wiem czy za styl ![]() Konkurencja nie śpi jak to mówią... przeglądałam trochę innych blogów i jest kilka naprawdę świetnych! Dziewczyny włożyły w prowadzenie ich mnóstwo pracy i poświęcały na to dużo czasu. Można tam znaleźć świetne informacje i rady... a na przykład na blogu Maliny jeszcze nieźle się pośmiać... Podsumowując już ostatecznie - konkurs był świetny! Mobilizujący ![]() Koniec i kropka.
Pozdrawiam! M.
Amelia nic się nie zmieniła, nadal ucieka w samotność. Lubi stawiać sobie głupie pytania na temat świata lub tego miasta. W oczekiwaniu na dzidzię.... Edytowane przez milvunia83 Czas edycji: 2011-04-26 o 15:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Zadomowienie
|
Te niskie oceny to na pewno konkurencja albo takie co zazdroszczą (żeby nie było, ja do nich nie należę!)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:54.