![]() |
#31 |
BAN stały
|
Dot.: ~~Zapaszki: Lolita, Agent, Paco Rabbane, Iceberg, Elizabeth Arden i inne~~
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: ~~Zapaszki: Lolita, Agent, Paco Rabbane, Iceberg, Elizabeth Arden i inne~~
Cytat:
Szukasz tylko perfum? Bo może po prostu udałoby Ci się coś dobrać z kosmetyków do tych perfum za lolitę? Chyba, że możesz zrobić odlewki Iceberga i Lolity - to może wtedy udałoby się jakoś dogadać. ![]() ---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- Niestety, nigdy nie wąchałam. No nie będę namawiać kochana, nic na siłę. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Konto usunięte
|
No to jak nic u mnie nie znajdziesz ciekawego ?
---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- Jeszcze się znalazła mała próbeczka L'aimant (0,8ml) nie wiem czy niuchałaś już ![]() ---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ---------- I mogę jeszcze zrobić taką max.2ml. próbkę Badgley Mischka EDP ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
czy ty u mnie bys widziala cos za lolitke
![]() ![]() Edytowane przez magsch Czas edycji: 2011-04-14 o 17:08 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
nisia mam 20ml/50ml zielonego jabluszka,niebieskiego Ralpha 28ml/30ml i moge oddac 5 diora troipcal light
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Napisane przez nisia1908 ![]() Z tego co widze to jest to chyba mgiełka ?? ![]() Nie, to zdecydowanie nie mgiełka ![]() To edt [mogę zrobić zdjęcie pudełka z każdej strony, gdzie jest ta informacja]. TUTAJ można poczytać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
Eau Parfumee au The Rouge Bvlgari http://www.fragrantica.com/perfume/B...Rouge-146.html Cinnamon Bun Demeter http://www.fragrantica.com/perfume/D...-Bun-7753.html cos Cie zainteresowalo?
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
Daisy i Hippy Fizz tylko odlewki, raczej nie więcej niż 10ml
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie?
![]() ![]()
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
kurcze cos nie tak jest chyba z wizazem
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Nisia jesli Tobie pasuje to ja jestem na TAK z wymianka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
Namówiłabym Cię na odlewkę AP, ewentualnie czegoś jeszcze? ;P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Pozdrawiam serdecznie ![]() ---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- o jej nie znam, ale jaka piękna butla ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
Nisiu wąchałam dziś tego Flowerparty ale niezbyt mi przypadł do gustu, ot taki przyjemny, ale nie zakochałam się, a że będe miec niedługo owocowego Burberry The Beat to już muszę podziękować
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
Pisałaś u mnie w sprawie DKNY i/lub Dieselka, więc podoba mi się u Ciebie Lolitka i Paco ale musiała bym niuchnąć bo nie bardzo znam te zapachy, tak więc koło soboty bym dała znaka, OK?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:54.