![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
~~Zapaszki: Lolita, Agent, Paco Rabbane, Iceberg, Elizabeth Arden i inne~~NIEAKTUALNYDokładka: Gucci Rush 2 ok. 40/50 tylko za Lole bądź Pleasures ew.Gucciego Envy (nie ,,Me") Wymienione :![]() Dokładka:Sephora shimmering bronzing powder - zużycie znikome jednak jest mała usterka jest troche odłamany przy górnym pasku "light" ale zużycie jest niewielkie ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...il-irisee.html ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mogę zrobić z(nie mam atomków) ***Yves Rocher Flowerparty max 5ml ![]() Szukam głównie : *Gucciego Rusha 1 i 2(na zapas) *Estee Lauder Pleasures każdą wersję prócz Delight *Versace Bright Crystal (na zapas) *DKNY Be Delicious (chętnie night) *Gucci Envy Me; Envy *Elizabeth Arden Green Tea Exotic, Tropical, Lotous *T.Mugler Innocent(na zapas) *T.Mugler Alien(chętnie odlewka) *J.Lo Glow *Escada Moon Sparkle i inne Słodko-Owocowe bądź Kwiatowo-Owocowe różności ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ***Iceberga Eau do ustalenia mam całą setkę więc mogę się dzielić(-20ml polecało do Itaki) ![]() ***Jean Paul Gaultier MaDame 5ml leci do MiliVanili ![]() ***Lolita Lempicka Eau du Desir 9-10ml polciało do taki_jeden Edytowane przez nisia1908 Czas edycji: 2011-07-11 o 12:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ~~Zapaszki: Lolita, Agent, Paco Rabbane, Iceberg, Elizabeth Arden i inne~~
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ~~Zapaszki: Lolita, Agent, Paco Rabbane, Iceberg, Elizabeth Arden i inne~~
witaj
![]() znajdziesz coś u mnie za: Lolita Lempicka 50ml/100ml ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Mam ok 8-9/30ml Bright Crystal, może dobrałabyś sobie coś do tego za Agenta?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Witaj ponownie.
![]() Może chciałabyś je ![]() ![]() wymienić na Envy 2 i J.Lopez Glow? ![]()
![]() |
#8 | ||
Zakorzenienie
|
Odpisane
![]() ---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ---------- Odpisane ![]() ---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Jestem chętna za Lolitkę. Ultrared za Glow jeśli Ci nie wypali też, mogłabym wziąć 30 ml, czyli 20 ml mogłabyś sobie odpsikać - strasznie mnie kusi ten zapach.
![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
niestety lady jest w rezerwacji i wszystko wskazuje na to, że poleci w świat. a niczego więcej nie widzisz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Lady of Harley-Davidson
|
mam ok
Donna Karan, DKNY Be Delicious 40/125ml Donna Karan, DKNY Be Delicious Fresh Blossom EDP 25/50ml sprawdze dokladnie i wrzuce fotki, jesli jestes zainteresowana? ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Odpisane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Mam tylko to co w wątku.
![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Nie mam już niestety DKNY
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Lady of Harley-Davidson
|
umieściłam zdjęcia u siebie w wątku, żeby Twojego nie zaśmiecać
![]() https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=453 tak jak mówiłam, baby doll jest trochę mniej niż połowa z 30ml (myślę, że ok 12 - 13ml), mam kartonik (choć nieco sfatygowany) pełnowymiarowy produkt DKNY fresh blossom jest więcej niż pół z 50ml (myślę, że ok 28ml), nie wiem czy mam kartonik - muszę poszukać. pełnowymiarowy produkt DKNY delicious jest najtrudniej określić, flaszka ma 125ml, ale myślę że jest jakieś 50ml. Nie mam kartonika, ale to pełnowymiarowy produkt, nie tester.
Edytowane przez Agniesia666 Czas edycji: 2011-04-06 o 11:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
kurcze daimonds najprawdopodobniej poleci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
Witaj
Niestety nic. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Lady of Harley-Davidson
|
a tych baby doll nie chcesz? moglabym tez zaproponowac odlewke z 10ml Red Delicious to te: http://www.fragrancex.com/images/pro...KNYRDES17U.jpg
ewentualnie tez moge zrobic odlewke ck in2u. Albo Ci odlac z tych zielonych DKNY z 10ml - to są te same co te: http://www.perfumezilla.com/images_p...oxed-women.jpg tylko butelka 125ml ma inny kształt, nie jest jabłkiem, ale zapach jest ten sam. Mam atomizery w razie czego ![]()
![]() |
#23 |
Konto usunięte
|
Witaj
![]() Posiadam E.Lauder pleasures artist's edition zostało ciut w samplu . Nie wiem czy Cię to usyfakcjonuje ale daj znać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za
![]() ![]() ![]() odpisz proszę u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
tak, dokładnie tak jak napisałam
![]() |
#28 |
Konto usunięte
|
Nisiu wszystko co mam do oddania jest w wątku, podane ilości są również aktualne, a z własnych buteleczek mogę zrobic max 2,5 ml odlewki w samplerkach. U Ciebie w zasadzie interesuje mnie tylko Ultrared, z tym, że nie chciałabym całej flachy, raczej jakąś odlewkę, gdyż kompletnie nie znam zapachu, chyba, że masz jakieś próbeczki poza wątkiem, chętnie wymienię się na odlewki i próbki.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się Lolitka, z tym że ciężko będzie uzyskać równowartość, bo dolewka 10ml będzie za mało, a 50 ml za dużo.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:23.