![]() |
#31 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Czy byś pozwoliła?
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#32 |
Zadomowienie
|
Myślałam, że w pracy się pracuje
![]() ![]()
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
Hehe nie w recepcji, ale w firmie telekomunikacyjnej, zrobiłem co mialem zrobić i czekam bo się umówilem.
PAIN IS TEMPORARY, PRIDE IS FOREVER Edytowane przez Dokrat Czas edycji: 2011-04-08 o 18:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
I nie, nie miałabym nic przeciwko żeby moj facet poszedł do atrakcyjnej kosmetyczki na depilację. No, ale my to razem CKM ogladamy ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
grozi wypollizowaniem
|
o matko
![]() w ogole jak mozna "nie puścić" faceta ![]() ![]() ![]() ![]() A jakby facet musiał iśc do proktologa? można tez być zazdroznym o ładną fryzjerkę ![]() ![]()
![]() |
#36 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ale gdyby tak było, to Dokrat i tak tego nie potwierdzi, więc możemy sobie gdybać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie nie pozwoliła bym ani z a ani z b. Niech zrobi to sam jak ma takie potrzeby |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() W pracy, szczególnie w takich zawodach (kosmetyczka, masażysta, lekarz), przede wszystkim się skupia na czynności, która się wykonuje i stara się to zrobić dobrze. Jeżeli Twój facet to nie typ podrywacza, to na pewno nie będzie podrywany. A nawet jeśli kosmetyczka chciałaby go poderwać, to co za problem? Mówi się "nie" i tyle. Masz tak małe zaufanie do faceta, że wymyślasz jakieś dziwne scenariusze? ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Btw, jak tak niewiele trzeba, żeby kogoś unieszczęśliwić, fascynujące ![]() Ps. Ja to jednak muszę być podłym człowiekiem. Tak unieszczęśliwiać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Rozeznanie
|
Zabiłabym go za sam pomysł wydepilowania się. Obleśne. Facet to facet i już.
![]() |
#41 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co, twój damski fuhrer ci czegoś zabrania czy ty masz jakiś problem z ginekologiem swojej dziewczyny? jakby mój facet zamarzył pójść na profesjonalną depilację to prawdopodobnie poszłabym z nim ![]() ![]() i szczerze mówiąc sądzę, że gdyby już mu się zachciało tej depilacji, to szukając salonu kierowałby się opinią o ich profesjonalności, a nie rozmiarem cyca czy tyłka kosmetyczki. i tym samym ja się kieruję wybierając ginekologa - kij mnie boli czy facet czy babka, czy niczym polski hydraulik czy stary łysy gruby i z wąsem, ja chodzę do lekarza, a nie na podryw =.= |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zadomowienie
|
ja bym na kosmetyczkę "nie pozwoliła". w sensie: niech idzie jak chce, ale niech wie, że potępiam
![]() ![]() porównanie faceta u kosmetyczki i babki u ginekologa nie do końca trafne: do ginekologa chodzi się z konieczności (dla zdrowia), a depilacja miejsc intymnych u faceta, to póki co jest fanaberia. nie wiem jak to jest z tymi ginekologami, ale część z nich pewnie się napala na co niektóre pacjentki... a przykład z grzybicą u staruszki tak straszny, że fuj fuj fuj! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tu nie chodzi o uszczęśliwianie kogos bo ja tez szcześliwa nie jestem idąc do gina ale chodzi o zdrowie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Skoro facet jest hetero, to wiadomo, że go kobieta pociąga. Do tego nie trzeba przestudiować książki aby takie rzeczy stwierdzić... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zadomowienie
|
Mój facet np podał mi za przykład fotografa robiącego akty nagim kobietom do ginekologa. Że to i to zawód, utrzymywanie się i w sumie niczym się nie różni. Co myślicie o tym porównaniu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Dizwczyny, a może to kolejny klon Monte Christo, Stalingrada czy innych takich...?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja jednak wątpię, aby NORMALNY ginekolog podniecał się oglądaniem mnóstwa takich samych pochw (+ infekcja raz na 10 wypadków ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Krótko mówiąc: nie puściłabym, bo musiałabym wysłuchiwać potem jego łkania, że bolało ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
Dobra, zdrowie zdrowiem ale czemu wy takie wstydliwe jestescie na codzien, skoro wkladanie palcow w pochwe przez obcego faceta was nie razi. Jedyna Wisnia34 sie zgadza AVE. a jak wy takie tolerancyjne jesteście i tak ufacie facetom i wogole moga chodzic i robic co chca to nie placzcie tak jak was zdradzaja, 'no przeciez on tylko raz poszedl i jej nie kocha' wiec czemu to was tak boli przeciez to czlowiek i sie tylko zaspokoil wszystko da sie wytlumaczyc w ladny sposob. A skoro nie znacie ciekawych przypadkow z zycia lekarzy to poszukajcie znajomych dziewczyn w szpitalach niech opowiedza jak je lekarze wierca i vice versa, a przeciez oni patrza na kobiety jak na obiekty do badania. zreszta ostatio czytalem jak sobie lekarz badal kobiety, troche nadgroliwy byl i im wsztko badal a one sie rozbietraly bo glupie, pozniej zglosily do NFZ ale lekarz sie wypiol bo powiedzial ze moze badac jak chce w koncu to on o tym decyduje. Niby takie kobiety sa madre, a w tak glupi sposob daja sie wykorzystywac, ale pamietajcie ze wykorzystanie was moze czasem bolec waszego TŻ
![]() |
#50 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ...chyba nawet nie umiem tego skomentować ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Rozeznanie
|
![]() ![]() Chłopie czy Ty wiesz jaki jest ból przy depilacji? Idź i się przekonaj to nie będzie ważne czy kosmetyczka jest atrakcyjna czy nie. Będziesz ją uważał za jedną z najgorszych co pastwi się nad Tobą i Twoimi "skarbeńkami" codziennie ukrywanymi w portkach... W momencie odrywania plastra nawet nie będzie Tobie w głowie cokolwiek związane z seksem, namiętnością czy atrakcyjnością... Już widzę jak facet wywala swoje skarby na stół u kosmetyczki. ![]() Poza tym abstrahując od tego, że nie znam faceta, który by poszedł wydepilować swe bogactwo naturalne do salonu kosmetycznego. Skąd miałabym wiedzieć, że kosmetyczka do której mój facet pójdzie jest atrakcyjna? Posprawdzać wszystkie salony w mieście? ![]() A co do ginekologa mężczyzny. Kobieta do ginekologa idzie się przebadać/leczyć a nie pobzykać.... A czy to różnica jakaś jak przystojny ginekolog robi cytologię czy mniej przystojny lub kobieta? Dla mnie żadna różnica.... No może bardziej stresowałabym się przy facecie... Więc jeszcze mniejsza "przyjemność" jak zimne plasikowe/metalowe urządzonko napiera na moczowody i masz wrażenie, że zaraz popuścisz przy przystojnym ginekologu... ![]() Cytat:
Współczuję takiego podejścia do sprawy. Zamknij swoją kobietę w klatce i nie pozwól jej kupować biletu w kiosku co by nie poczuła się spełniona, że poszła do kiosku do którego chciała i że kupiła bilet taki jaki chciała. Masz pojęcie co to jest "zaufanie"? O kurde, mój facet poszedł z innymi facetami pić a później w miasto. ![]() ![]() Kurde uciekam pisać posta "mój facet właśnie mnie zdradza bo go puściłam na miasto ni nie podłączyłam mu podsłuchu... HELP!!!!" A po dwóch minutach do założonego wątku dopiszę: Help, czemu mi nikt nie odpisuje? On mnie na bank właśnie zdradzaaaaa!!!! Pewnie z wami skoro mi nie odpisujecie... Chłopie ogarnij się... nie każdy jest taki jak myślisz.... Na prawdę są faceci, którym można ufać. I nie dopatruj się wszędzie zdrady.. bo zdradza ten kto chce a nie każdy... Edytowane przez Brookit Czas edycji: 2011-04-08 o 23:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zadomowienie
|
zaraz zaraz. zgadzam się z czym?
z tym, że depilacja jajek może być problemem- TAK. ale, że wizyta u ginekologa jest zaprzeczeniem wstydliwości, to już NIE. w ogóle to nie podlega dyskusji, trzeba iść i koniec. a czy lekarz będzie miał ewentualnie z tego radochę, to już jest poza naszym wpływem. byle to zatrzymał dla siebie ![]() i szczerze mówiąc jestem trochę zaskoczona tym, że niektórzy faceci mogą mieć problem z ginekologiem, bo szczerze mówiąc jeszcze takiego nie spotkałam, ani żadna koleżanka o takim nie opowiadała, a trochę się dziwolągów na swojej drodze spotkało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Są dobrzy lekarze i ci chorzy. Cytat:
![]() Przez takie podejście jak twoje mnóstwo kobiet nie ma wykrytych na czas chorób śmiertelnych np. raka szyjki macicy. Wolę aby mi obcy facet wkładał palce do pochwy niż umrzeć na szpitalnym łóżku z powodu własnej głupoty ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Raczkowanie
|
a kto tu mowil o podnieceniu sie pacjenta czy klienta kosmetyczki, zreszta dobra to wy placicie za taka tolerancje robcie co chcecie pozdrawiam. zamknac ten post bo jest juz bez sensu kobitki i tak sa madrzejsze.
![]() |
#55 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Raczkowanie
|
ja nie mowie ze nie pozwalam chodzic swojej kobiecie do ginekologa, masakra, chodzi mi o to zebyscie sie przyznaly ze to nie jest obojetne dla faceta i srednio fair (ale nie do rozwiazania) ale oczywiscie przez wieki uciskana duma kobiety nie moze przyznac sie do tego ze jawne rozkladanie nog jest jednoznaczne albo i gorsze od niejawnego i tyle. ja nie chce swiata zmieniac jak sie niektorym na tym forum wydaje
PAIN IS TEMPORARY, PRIDE IS FOREVER Edytowane przez Dokrat Czas edycji: 2011-04-08 o 23:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Nawet jakbym rozkładała nogi i puszczała się to bym tego nie ukrywała ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wrzucasz wszystkie kobiety do jednego wora.... który sam w wyobraźni sobie stworzyłeś... A jak "rozkładam" nogi u kobiety ginekolog to oznacza, że jestem lesbijką? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
"A co do ginekologa mężczyzny. Kobieta do ginekologa idzie się przebadać/leczyć a nie pobzykać.... A czy to różnica jakaś jak przystojny ginekolog robi cytologię czy mniej przystojny lub kobieta? Dla mnie żadna różnica.... No może bardziej stresowałabym się przy facecie... Więc jeszcze mniejsza "przyjemność" jak zimne plasikowe/metalowe urządzonko napiera na moczowody i masz wrażenie, że zaraz popuścisz przy przystojnym ginekologu...
![]() Albo nie daj Boże puścisz bąka jemu w twarz, jak się nad tobą nachyli ![]() Edytowane przez Szprycha174 Czas edycji: 2011-04-08 o 23:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:23.