|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Czy byś pozwoliła?
Kochane Panie.
Czy miała by któraś z was opory żeby puścić swojego TŻ na depilację miejsc intymnych ? (nie pachwin ale całego krocza )a) do atrakcyjnej kosmetyczki b)do nieatrakcyjnej kosmetyczki pozdrawiam.
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Czy byś pozwoliła?
Łojezu, nad czym tu się zastanawiać, który facet zniesie taki ból??
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
pomijając ból, pytam bo chce zobaczyć co inne kobiety o tym myślą
|
|
#4 |
|
Konto usunięte
|
Ja problemu nie mam, Mój za żadne skarby by nie poszedł
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Moj tez by nie poszedl
![]() Ale zapewne bym nie pozwoliła ani na atrakcyjna babke ani na przeciętną
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
hmmm tak mi sie wydaje że żadna z was by nie pozwoliła a teraz pytanie czy wasi faceci są szczęśliwi jak chodzicie do faceta ginekologa ?
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
|
to tak jakby mi zabronił chodzić do przystojnego ginekologa
a niech idzie i zazna rozkoszy
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Zakorzenienie
|
niech idzie nawet do króliczków playboya... ;p
---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- Cytat:
![]() nom, owłosione męskie jądra albo macica są takie seksowne... że lekarze i pani kosmetyczki pewnie nie mogą przestać myśleć o seksie
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
czyżbyście nie były zazdrosne? hmmm
---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- No właśnie kiedyś znałem jednego ginekologa i był (pewnie przez zawód) lekko skrzywiony i szczerze mówiąc bardziej cieszył sie badając obce kobiety niż pieszcząc swoją. Dziewuchy faceci to faceci w tej sferze to bardzo prosty gatunek jak linia
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wierzę że mój ginekolog podnieca się gdy bada pochwę z grzybicą jakiejś staruszki
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
niech zrobi to sam
Edytowane przez Ilena Czas edycji: 2011-04-08 o 18:57 |
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzeniona
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
'muszynianka' muszynianka a czy ty masz grzybice i 100 lat no chyba nie, a co to tylko staruszki przychodzą ?
'Ilena' podałem takie porównanie żeby wzbudzić w was odwrotne uczucie jak u nas do lekarza ale meszczyźni inaczej na to wszystko patrzą. A pamiętajcie że wasz TŻ wie jak to jest być facetem i .... a z reszta whatever
PAIN IS TEMPORARY, PRIDE IS FOREVER Edytowane przez Dokrat Czas edycji: 2011-04-08 o 19:04 |
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Nie wiem czego tu mozna zabraniac, to zwykly zabieg kosmetyczny. Skrzywienia Twojego znajomego nawet nie skomentuje, bo to sie do leczenia psychiatrycznego nadaje. Nie wiem co moze byc podniecajacego w usuwaniu owlosienia ![]() Wlosy wychodzace z cebulkami?? Czy moze krzyk takiego pacjenta? Z tego co widze autorze, Ty rowniez masz jakis problem i usilujesz zaszufladkowac wszystkich facetow. Kazdy facet jest inny, nie mierz ludzi swoja miara. |
|
|
|
|
#15 |
|
Raczkowanie
|
A o mają myśleć? Co, ten facet jest ich własnością, żeby mu tego zabraniać, albo na to pozwalać?
Samo sformułowanie pytania w pierwszym poście według mnie bez sensu. Ale jeśli chodzi o 'co o tym myślę', to nie myślę nic, bo mój by nie poszedł. A nawet jeśli - to jego sprawa, nie musi mi się zwierzać. |
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
Oj no tak ja wiem, ale uważam że sama nie wyglądałam zbyt pociągająco na fotelu kiedy usuwano mi nadżerkę
gdybym ja miała codziennie oglądać problematyczne penisy, nabrałabym pewnego nie wiem, spaczenia pewnie. dlatego podziwiam lekarzy ginekologów ktorzy mają udane życie seksualne, ja bym tak nie mogła. codziennie ciąg chorych i zdrowych wagin, z różnymi problemami... |
|
|
|
|
#17 |
|
Raczkowanie
|
Ok, są sfery życia gdzie można jedną miarą zmierzyć 95% społeczeństwa.
Prosty przykład ale podam żeby uzmysłowić. Czy facetów pociągają kobiety? Oprócz tych przypadków które przestudiowałem kiedyś podczas czytania książki o spaczeniach seksualnych to ze 95% męskiej populacji się podpisze pod w/w pociągiem No dobra nie ma co ciągnąć nadal tego wątku. Dziękuję wszystkim za posty i życzę miłego wieczorka! ---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ---------- Musztarda musisz być bardzo młoda albo nie bede pisał skoro masz gdzies co robi twoj facet ale powodzenia w zyciu. Polska mentalność 'tylko krytykowac'
PAIN IS TEMPORARY, PRIDE IS FOREVER Edytowane przez Dokrat Czas edycji: 2011-04-08 o 19:11 |
|
|
|
|
#18 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Raczkowanie
|
Dobra sorry za te slowa o krytyce mój błąd.
---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- Szczerze to nie zauważam tu nadinterpretacji ! sama musztarda napisalas ze to nie twoja sprawa co twoj chlop robi
PAIN IS TEMPORARY, PRIDE IS FOREVER Edytowane przez Dokrat Czas edycji: 2011-04-08 o 19:18 |
|
|
|
|
#21 |
|
Zadomowienie
|
Ja bym się zgodziła, wreszcie by zobaczył jak to jest.
![]() Poza tym jeśli chce, to czemu nie, sam pewnie stwierdzi że głupio wygląda, a Ty się pośmiejesz.
|
|
#22 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Napisałam, że to nie moja sprawa, że pójdzie do kosmetyczki. Ale nigdzie nie napisałam, że nie interesuje mnie to, co robi. Są dla mnie rzeczy ważne, ważniejsze, mniej ważne i nie ważne w ogóle. Ta należy do ostatniej kategorii. Tak samo on nie pyta o moje wizyty u kosmetyczki. Pytałeś o zdanie innych, takie właśnie jest moje.
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Raczkowanie
|
Ok dzięki ketchup
zgadzam się z tobą ( tak racjonalnie rzecz biorąc) ale w takim razie czemu mi tak trudno to wszystko pojąć? może 'wy' kobiety wlasnie tak do tego podchodzicie, zazdroszcze wam tego oj jak ja wam zazdroszcze.---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- a co was kobiety w takim razie uwiera? chodzi mi o cos niby banalnego a ciezkiego do przełknięcia.
|
|
#24 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Raczkowanie
|
Oj monia nie psuj mi światopoglądu :p
|
|
#26 |
|
Konto usunięte
|
mój by nie poszedł bo się tam nie depiluje
![]() ale jakby chciał się tam wydepilować to zrobiłabym to ja w ramach gry wstępnej
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Każdy ma swoje zdanie, swój własny próg tolerancji. To jest indywidualna sprawa, czasem zależy od dojrzałości, ale nie zawsze. Są takie kobiety, które tego nie zaakceptują i mają prawo mieć takie zdanie. Moim zdaniem to byłoby głupie, ale uczyli mnie że się cudze poglądy szanuje i staram się (z różnym skutkiem) to robić W tym tkwi całe piękno, że każdy człowiek jest inny ![]() Przynajmniej jest o czym dyskutować
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Raczkowanie
|
Siedzę w pracy i nie mam co robic wiec ponawiam pytanie
![]() ![]() a co was kobiety w takim razie uwiera? chodzi mi o cos niby banalnego a ciezkiego do przełknięcia.
|
|
#29 |
|
Zadomowienie
|
Ja mojego chłopaka to do kiosku nie puszczam nawet, bo z wystawki gołe baby wyglądają. Nie wspominając, że kioskarka jest płci żeńskiej.
Jeszcze by mnie zdradził!
|
|
#30 |
|
Raczkowanie
|
Myślę , że każdy kto jest kompetentny w swoim zawodzie czy to kosmetyczka czy ginekolog nie patrzą na nas - pacjentów pod "tym" względem.
Pare lat temu gdy wybierałam się na pierwszą wizyte do ginekologa, to tłumaczyłam sobie, że nie po to ktoś kuje mase materiału i spędza czas na uniwerku, żeby potem cieszyć się że się naogląda mase fajnych i niefajnych.... pupci i nie tylko
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:28.

)

a niech idzie i zazna rozkoszy