![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Czy byś pozwoliła?
Kochane Panie.
Czy miała by któraś z was opory żeby puścić swojego TŻ na depilację miejsc intymnych ? (nie pachwin ale całego krocza ![]() a) do atrakcyjnej kosmetyczki b)do nieatrakcyjnej kosmetyczki pozdrawiam.
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Czy byś pozwoliła?
Łojezu, nad czym tu się zastanawiać, który facet zniesie taki ból??
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
pomijając ból, pytam bo chce zobaczyć co inne kobiety o tym myślą
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Ja problemu nie mam, Mój za żadne skarby by nie poszedł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Moj tez by nie poszedl
![]() Ale zapewne bym nie pozwoliła ani na atrakcyjna babke ani na przeciętną ![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
hmmm tak mi sie wydaje że żadna z was by nie pozwoliła a teraz pytanie czy wasi faceci są szczęśliwi jak chodzicie do faceta ginekologa ?
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
to tak jakby mi zabronił chodzić do przystojnego ginekologa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
niech idzie nawet do króliczków playboya... ;p
---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- Cytat:
![]() nom, owłosione męskie jądra albo macica są takie seksowne... że lekarze i pani kosmetyczki pewnie nie mogą przestać myśleć o seksie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
czyżbyście nie były zazdrosne? hmmm
---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- No właśnie kiedyś znałem jednego ginekologa i był (pewnie przez zawód) lekko skrzywiony i szczerze mówiąc bardziej cieszył sie badając obce kobiety niż pieszcząc swoją. Dziewuchy faceci to faceci w tej sferze to bardzo prosty gatunek jak linia ![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Nie wierzę że mój ginekolog podnieca się gdy bada pochwę z grzybicą jakiejś staruszki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
niech zrobi to sam
Edytowane przez Ilena Czas edycji: 2011-04-08 o 17:57 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzeniona
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
'muszynianka' muszynianka a czy ty masz grzybice i 100 lat no chyba nie, a co to tylko staruszki przychodzą ?
'Ilena' podałem takie porównanie żeby wzbudzić w was odwrotne uczucie jak u nas do lekarza ale meszczyźni inaczej na to wszystko patrzą. A pamiętajcie że wasz TŻ wie jak to jest być facetem i .... a z reszta whatever
PAIN IS TEMPORARY, PRIDE IS FOREVER Edytowane przez Dokrat Czas edycji: 2011-04-08 o 18:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
![]() Nie wiem czego tu mozna zabraniac, to zwykly zabieg kosmetyczny. Skrzywienia Twojego znajomego nawet nie skomentuje, bo to sie do leczenia psychiatrycznego nadaje. Nie wiem co moze byc podniecajacego w usuwaniu owlosienia ![]() Wlosy wychodzace z cebulkami?? Czy moze krzyk takiego pacjenta? Z tego co widze autorze, Ty rowniez masz jakis problem i usilujesz zaszufladkowac wszystkich facetow. Kazdy facet jest inny, nie mierz ludzi swoja miara. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
A o mają myśleć? Co, ten facet jest ich własnością, żeby mu tego zabraniać, albo na to pozwalać?
Samo sformułowanie pytania w pierwszym poście według mnie bez sensu. Ale jeśli chodzi o 'co o tym myślę', to nie myślę nic, bo mój by nie poszedł. A nawet jeśli - to jego sprawa, nie musi mi się zwierzać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Oj no tak ja wiem, ale uważam że sama nie wyglądałam zbyt pociągająco na fotelu kiedy usuwano mi nadżerkę
![]() gdybym ja miała codziennie oglądać problematyczne penisy, nabrałabym pewnego nie wiem, spaczenia pewnie. dlatego podziwiam lekarzy ginekologów ktorzy mają udane życie seksualne, ja bym tak nie mogła. codziennie ciąg chorych i zdrowych wagin, z różnymi problemami... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Ok, są sfery życia gdzie można jedną miarą zmierzyć 95% społeczeństwa.
Prosty przykład ale podam żeby uzmysłowić. Czy facetów pociągają kobiety? Oprócz tych przypadków które przestudiowałem kiedyś podczas czytania książki o spaczeniach seksualnych to ze 95% męskiej populacji się podpisze pod w/w pociągiem No dobra nie ma co ciągnąć nadal tego wątku. Dziękuję wszystkim za posty i życzę miłego wieczorka! ---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ---------- Musztarda musisz być bardzo młoda albo nie bede pisał skoro masz gdzies co robi twoj facet ale powodzenia w zyciu. Polska mentalność 'tylko krytykowac'
PAIN IS TEMPORARY, PRIDE IS FOREVER Edytowane przez Dokrat Czas edycji: 2011-04-08 o 18:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Dobra sorry za te slowa o krytyce mój błąd.
---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- Szczerze to nie zauważam tu nadinterpretacji ! sama musztarda napisalas ze to nie twoja sprawa co twoj chlop robi
PAIN IS TEMPORARY, PRIDE IS FOREVER Edytowane przez Dokrat Czas edycji: 2011-04-08 o 18:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Ja bym się zgodziła, wreszcie by zobaczył jak to jest.
![]() Poza tym jeśli chce, to czemu nie, sam pewnie stwierdzi że głupio wygląda, a Ty się pośmiejesz. ![]()
![]() |
#22 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Napisałam, że to nie moja sprawa, że pójdzie do kosmetyczki. Ale nigdzie nie napisałam, że nie interesuje mnie to, co robi. Są dla mnie rzeczy ważne, ważniejsze, mniej ważne i nie ważne w ogóle. Ta należy do ostatniej kategorii. Tak samo on nie pyta o moje wizyty u kosmetyczki. Pytałeś o zdanie innych, takie właśnie jest moje. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Ok dzięki ketchup
![]() ---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- a co was kobiety w takim razie uwiera? chodzi mi o cos niby banalnego a ciezkiego do przełknięcia.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Oj monia nie psuj mi światopoglądu :p
![]() |
#26 |
Konto usunięte
|
mój by nie poszedł bo się tam nie depiluje
![]() ale jakby chciał się tam wydepilować to zrobiłabym to ja w ramach gry wstępnej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Każdy ma swoje zdanie, swój własny próg tolerancji. To jest indywidualna sprawa, czasem zależy od dojrzałości, ale nie zawsze. Są takie kobiety, które tego nie zaakceptują i mają prawo mieć takie zdanie. Moim zdaniem to byłoby głupie, ale uczyli mnie że się cudze poglądy szanuje i staram się (z różnym skutkiem) to robić ![]() W tym tkwi całe piękno, że każdy człowiek jest inny ![]() Przynajmniej jest o czym dyskutować ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Siedzę w pracy i nie mam co robic wiec ponawiam pytanie
![]() ![]() a co was kobiety w takim razie uwiera? chodzi mi o cos niby banalnego a ciezkiego do przełknięcia.
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Ja mojego chłopaka to do kiosku nie puszczam nawet, bo z wystawki gołe baby wyglądają. Nie wspominając, że kioskarka jest płci żeńskiej.
Jeszcze by mnie zdradził!
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Myślę , że każdy kto jest kompetentny w swoim zawodzie czy to kosmetyczka czy ginekolog nie patrzą na nas - pacjentów pod "tym" względem.
Pare lat temu gdy wybierałam się na pierwszą wizyte do ginekologa, to tłumaczyłam sobie, że nie po to ktoś kuje mase materiału i spędza czas na uniwerku, żeby potem cieszyć się że się naogląda mase fajnych i niefajnych.... pupci i nie tylko ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:56.