|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rózne solar xs, s ...torebki buty 37
cos za pierwszą torebkę?
Odpisz prosze u mnie, gdyz nie subskrybuję watków |
|
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- kochana 1989 -jezeli chodzi o 1 torbe jestem w trakcie ustaleń z pewną wizazystką -jesli nie dojdzie do skutku sprawdze jeszcze raz wątek Twój ![]() ---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- idzlejdildz jezeli chodzi o 1 torbe jestem w trakcie ustaleń z pewną wizazystką -jesli nie dojdzie do skutku sprawdze jeszcze raz wątek Twój
|
|
|
|
#35 |
|
Wtajemniczenie
|
cos za pierwsza torebke??
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1302349201
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
wszystkie osoby którym podoba się pierwsza torebka hermes chciałabym poinformować ze narazie czekam na odpowiedz jednej z forumowiczek...jesli nie dojdzie do wymiany obejrzę oferty
|
|
|
|
#38 |
|
Raczkowanie
|
1.dorzucam ciepły long z krótkimi rękawami z etolowym golfem który można wywijać np na kurtkę, żakiet dobry na rozmiar xs, s NIE MAM JUZ- NIEAKTUALNE
Edytowane przez mkmk10 Czas edycji: 2011-05-03 o 23:34 |
|
|
|
#39 |
|
Raczkowanie
|
biżuterie....korale z solara kulki są ciemno niebieskie wpadające w granat..można regulować długość poprzez odwiązanie i skrócenie tasiemki- NIE MA
oraz potrójny sznur korali metalowo czarnych- NIE MAM JUZ Edytowane przez mkmk10 Czas edycji: 2011-04-18 o 23:04 |
|
|
|
#40 |
|
Raczkowanie
|
naszyjnik wzorowany z serialu seks w wielkim mieście....krótki ....naszyjnika już nie mam wymieniony ....
oraz 2 książki.... jutro o ile zdołam dorzucę jeszcze coś Edytowane przez mkmk10 Czas edycji: 2011-05-03 o 23:35 |
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
cos za pierwsza torebke ?
|
|
|
|
#43 |
|
Raczkowanie
|
DO :
TiScatteroUnaFoto- NARAZIE NIC NIE ZNALAZŁAM..POZDRAWIAM ---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:52 ---------- witajcie ......AniaaPlayMate, byfraise, Jego Królewna, zuken , Aardat Lilth JEZELI CHODZI O TORBE LV TO CZEKAM NA ODPOWIEDŹ INNEJ DZIEWCZNY.. agunia 42 masz rozmiary które mnie nie będą pasowały niestety ---------- Dopisano o 00:27 ---------- Poprzedni post napisano o 00:14 ---------- reszcie osób odpowiem jutro lub dopiero w środę ..... |
|
|
|
#44 |
|
Zadomowienie
|
hej a za buty nic nie znajdziesz u mnie?
Moge oddać parę rzeczy
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
Coś za pierwsza torbę?
|
|
|
|
#49 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#50 |
|
Raczkowanie
|
DOKŁADKA sukienka solara 34 za kolanko lub przed zależy od wzrostu seksownie przylega do ciała, wygodny materiał po jednej stronie marszczenie na biodrze, z tyłu rozporek...przyfastrygowa na dla karwcowej do zwęzenia przelezała w szafie- kosztowała ok.399 zł
dodatkowo na białą koszule korale wełniane czarno szare z linką, super zestaw do pracy- ok119 zł |
|
|
|
#52 |
|
Zadomowienie
|
Hej sory ze dopiero teraz ale nie miałaś podpisu i musiałam Cię znaleźć. co do moich rzeczy to tak sukienki i alladynek już nie mam. Oddałam do skupu tak jak jest to napisane w pierwszym poscie. Natomiast mam jescze grzybek kenzo i tak jak powiedziałam jest to rozmiar dziecięcy, ale ja przy s go nosiłam
|
#53 |
|
Wtajemniczenie
|
niewiele widać na tych fotkach, możesz zrobić zdjęcia sukienki na kimś?
|
|
|
|
#54 |
|
Zadomowienie
|
odpisz u mnie
|
#55 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 70 pkt / 100% pozyt.
|
oj, przepraszam, widocznie przeoczyłam posta
czy mogę prosić o długość wkładki bucików i wymiarki bluzki?
|
#56 |
|
Zadomowienie
|
co do grzybka to jest na dole zmechlony więc trochę pracy trzeba włożyć w doprowadzenie go do idealnego stanu, a co do tuniki to podam Ci wymiary:
(dodam, że tunike mam z wymiany przyszła do mnie nowa z metką, lecz metkę oderwałam bo chciałam ją odświeżyć) dł cał 71 cm od pachy do pachy 41 cm dł rękawa 65 cm a powiedz mi coś o kuferku? w jakim jest z tanie? i to pewnie monogram?
|
#57 |
|
Zadomowienie
|
ale ja w sumie nie potrzebuję więcej zdjęc, powiedz mi tylko czy jest mocno zniszcznona i czy to podróba
|
#59 |
|
Raczkowanie
|
zdjęcia sukienki czarnej xs, niestety nie umiem zrobić dobrego zdjęcie więc tylko tak poglądowo...
Edytowane przez mkmk10 Czas edycji: 2011-05-03 o 23:36 |
|
|
|
#60 |
|
Raczkowanie
|
dorzucam komplet szal i rękawiczki solar dobre - raczej jako całosć wolałabym wymienić bo co ja zrobie z samym szalem....rekawiczki s....plus bolerko solar dobre na xs, s
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:53.

czy mogę prosić o długość wkładki bucików i wymiarki bluzki?