![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosenno letnie porządki, robię miejsce na nowości :) bb creamy,MAC,YSL,Guerlai
Odpisane u Was
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosenno letnie porządki, robię miejsce na nowości :) bb creamy,MAC,YSL,Guerlai
Coś u mnie za bb creamy i meteoryty?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Szkoda, zależało mi najbardziej na baby doll. BC jest troszkę za mało. Jeszcze się zastanowię.
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
paletka 3 cieni do smoky eyes Inglot? do jakiego tel pasuje karta pamięci?
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Odpisane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za moshino 30ml/ perełki brązujące z avon?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Rozeznanie
|
Za zestaw pędzli Bobbi Brown chciałabym tą resztkę Bright Crystal, mniejszą flaszkę Moschino i Baby Doll. Jeśli Ci odpowiada, to zapraszam na PW.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Odpisane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
to z pixie na poziomie 1 mam właśnie ten refill i sampel fayette 1
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Rozeznanie
|
Gdyby Bright Crystal były pełne to bym się wymieniła, ale ich jest tak malutko, że mi się to nie opłaca zupełnie, bo pędzle niestety tanie nie były
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
porobiłam dokładki, może dobierzesz coś do tego co wcześniej Ci się podobało za baby doll i BC?
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
Odpisane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
no ja właśnie mam ciemniejszą karnację i są dla mnie za jasne. Jutro wrzucę zdjęcia.
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
jeśli są na pewno tylko 2-3 razy użyte, to oddam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
napisałam u siebie w wątku wymianę, jeśli się zgadasz to potwierdź i zapraszam na pv po adresy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Wrzucam swatche
![]()
![]() |
#49 |
Wtajemniczenie
|
-kuleczki brązujące Avon, z wymianki przyleciały nowe, ja użyłam raz i uznałam, że to nie dla mnie
![]() znajdziesz coś u mnie? odpisz proszę w moim wątku ![]()
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
bb cream Skin79 Oriental Gold
Missha Oriental Herb 01 - jaka pojemność?? Oddasz cały czy raczej na odlewki??Missha PC 13 Milky Beige - tu interesuje mnie odlewka, bo boje sie ze bedzie dla mnie za jasna?? -Lioele Beyond the solution - tego nie znam ale chętnie bym spróbowała ![]() Mam wątku Elemonga - ok. połowy z 60g (myślę że nawet wiecej ale nie widać bo tuba ciemna - kupiony ok. grudnia uzywany sporadycznie raczej w zimie - dla mnie za jasny). Mam tez kilka próbek podkładów i korektorów z Pixie i Meow (poziom 0 i 1) ![]() Moge też oddać wiecej niż połówkę Biga EDM Sandy Fair - bardzo jasniutki idealnie współgra z Elemongiem i Bengalem Meow ![]() No i może jeszcze bym cie namówiła na małą odlewkę Daisy?? Mam flakoniki ![]() Odpisz proszę u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
To może odlewki za odewki
![]() Ja mam MDch w 3 wersjach... 100ml EDT (praktycznie nowa zużyłam może 5 ml) - mogę zrobić odlewkę. mam też EDP ze wspólnych zakupów w atomku 22ml - zostało ok 15-17 ml i limitowankę MDCh Eau de Printemps EDT - z tej małą odlewkę bo sama mam pół z 50ml ![]() Ja bym całym Skin79 nie pogardziła, ale może być większa odlewka ![]() Co do reszty BB Creamów - to mogą być odlewki ok 3-5ml do przetestowania ![]() Daisy tak samo max 10ml ![]() ---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- Aaa... no i jeśli chcesz to oczywiście te sample minerałków do przetestowania z Pixie i może też Meow by cie zainteresowało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
Za wszystkie moje 3 rzeczy, które są praktycznie nowe chciałabym:
-Moschino I love love, flaszka 30ml, -YSL Baby Doll ok połowy ze 100ml, -Versace Bright Crystal flaszka 30ml - Clinique pore minimizer Bo BC i I love love jest malutko, prosiłabym jeszcze o zdjęcie BD dnem do przodu, wtedy będzie dobrze widać zużycie ![]()
![]() |
#53 |
Zadomowienie
Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj Basiulku zainteresowało mnie to:
BB CREAMY: -bb cream Skin79 Oriental Gold - poza tym małe odlewki pozostałych bb cream i Baby Doll |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
Pełną flaszkę MDch 100ml byłbym skłonna oddać za naprawdę dużo jakichś cudów...
Ewentualnie jestem skłonna oddać część we flaszce... ale to naprawde za coś mega kuszącego :P Nie lubisz odleweczek... no co ty... takie poręczne :P ---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- Ale jeśli nie MDch... to może jakoś odleweczki BB creamów za coś odemnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
Odpisane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
Też jest pełniusienka... kupiona jak tylko weszła do perfumerii... z reguły wymieniam flachy za flachy... ale moge zrobić kilka różnych odlewek (ktorych tak nie lubisz :P).
Limitowanki całej nie oddam... mini oldewke mogę zrobić, choc z wielką tęsknotą bo już jej nigdzie nie można dostać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
nic.;]
kosmetyki + różności okazjonalnie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zadomowienie
Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
|
trudne mi dałaś zadanie, ale postaram się zrobic swatch Nouby, wydaje mi się, że najlepiej okresla go przymiotnik: złocisty, ma taki złoto-opalony blask
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
BAN stały
|
hejka, podobają mi się u Ciebie Versace Baby Rose Jeans ok 45/50ml i ewentualnie do tego
Versace Bright Crystal flaszka 30ml, ubytek widoczny na zdjęciu lub 5 kuleczek meteorytów (obojętnie których) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:13.