|  2011-05-12, 22:30 | #31 | 
| Zakorzenienie | 

Dot.: Z metkami, nowe lub w stanie idealnym L-XL na takie same.

coś u mnie za: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1305149197 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1305149592 
				__________________ NOWA WYMIANA W LIPCU - wszystkowątek -> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1276537 | 
|     |   | 
|  2011-05-13, 10:13 | #32 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-05 Lokalizacja: WARSZAWA, Bemowo 
				Przekupka: 240 pkt  / 100% pozyt. | 

Cytat:   
				__________________  ??? Może masz na zbyciu stare bajki na kliszach ???  WYMIANKA: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=473753 SZUKAM: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=26870216 | |
|     |   | 
|  2011-05-13, 11:09 | #33 | 
| Zakorzenienie | 

a skąd jesteś?musiałabym zapytać ile kosztowałaby wysyłka stepera.... bo ewentualnie do samej marynarki nic byś nie dobrala żeby za sukienkę było? 
				__________________ wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post47257715 "Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cie , zanim się urodziłaś - kochałam Cię , nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć..." | 
|     |   | 
|  2011-05-13, 11:30 | #34 | 
| Zakorzenienie | 

mnie by pasowała taka wymiana    
				__________________ wszystkowątek | 
|     |   | 
|  2011-05-13, 11:51 | #35 | 
| Zakorzenienie | 

ok , mi by pasowalo   tylko prosze podaj mi jeszcze wymiarki  i czy ten suwak jest mocno zaciety (potrzebuje wymiany) czy da sie cos z nim zrobic?   
				__________________ body revolution 1-2-3-4-5-6  | 
|     |   | 
|  2011-05-13, 14:02 | #36 | 
| A. | 

do MP3 karta pamieci potrzebna

| 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2011-05-13, 20:15 | #38 | 
| bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach | 

Dziewczyny prosze Was o cierpliwość, padł mi system i mam problemy z kompem    | 
|     |   | 
|  2011-05-13, 22:34 | #39 | 
| Zakorzenienie | 

zasze chetnie przygarne podklady mineralne a o co chodzi z ta kiecka w kwiaty z tym zamkiem ??ile ma w biuscie? a ta czarna ile ma w biuscie? a marynarka ile ma w biuscie? w piatek wyjezdzam wiec wymianka ostateczna w poniedzialek i priorytetem o ile ci to odpowiada bo po powrocie sporo pracy wiec moge zapomniec o wizazu  ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- brazowa i marynarka odpadaja  sukienke zmierze inna i odp w weekend  ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- a co do perfum to juz sama nie wiem raczej nie bo wlasnie jade zakupic spory zapas   
				__________________   | 
|     |   | 
|  2011-05-14, 07:19 | #40 | 
| Zakorzenienie | 

napisz kto mi ja ukradl zalatwie to  buuuuuuuuuuuu wieczorkiem na spokojnie zerkne spodenki na pewno chce  ) 
				__________________   | 
|     |   | 
|  2011-05-14, 10:57 | #41 | 
| Zakorzenienie | 

Hej zrobiłam dokładki może teraz coś znajdziesz ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)  | 
|     |   | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2011-05-14, 11:20 | #42 | 
| Zakorzenienie | 

Wymiary bez rozciągania: DŁUGOŚĆ 72 cm  SZEROKOŚĆ OD PACHY DO PACHY 44cm x 2 DŁUGOŚĆ WEWNĘTRZNA RĘKAWA 24 cm 
				__________________ kiedy byłam jak kropelka czułam serca twego bicie i wiedzialam jak jest wielka miłość która daje życie... 20.11.   ...nasze Szczęście...    | 
|     |   | 
|  2011-05-15, 14:04 | #44 | 
| Zakorzenienie | 

kurcze nic juz nie wypatrze bo szukam brazow bezow karmeli no i czarnych standardowo  chetnie przygarne koszulki rozne rozniaste H&M itp paski plecione najchetniej  tusze do rzes nowe stroje kapielowe z sieciowek i wszystko co w oko wpadnie  na pewno cos znajdziesz  ) 
				__________________   | 
|     |   | 
|  2011-05-17, 21:53 | #45 | 
| Zakorzenienie | 

może teraz? właśnie mialam dokladke pod koniec 1 str  zapraszam 
				__________________ kiedy byłam jak kropelka czułam serca twego bicie i wiedzialam jak jest wielka miłość która daje życie... 20.11.   ...nasze Szczęście...    | 
|     |   | 
|  2011-05-18, 19:06 | #46 | 
| Zakorzenienie | 

torebke dzis kupilam w mango  kochana wybacz ale nic nie dobiore narazie chyba ze poczekasz az wroce z wiednia na poczatku czerwca powinnam wrocic ale to troche czasu wiec zrozumiem jak wymienisz legi   
				__________________   | 
|     |   | 
|  2011-05-18, 19:27 | #47 | 

No trudno   Dziewczyny dwie najbardziej chodliwe rzeczy wolne, obie wizazanki mnie olały    Przypominam że za spodnie Asos szukam wyłacznie nowych spodni! | 
|     |   | 
|  2011-05-19, 23:35 | #48 | 
| BAN stały | 

dobrze, że dałaś znak na PW, bo zanim ja bym odkryła ten wpis..  ile chciałabyś Diesla za bluzę? (chodzi ci o podstawową, białą wersje prawda?  ) ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- w tym, co teraz pisałaś może być  A np z 10ml i jeszcze jakaś odlewka? Bo mi zostało jakieś 20ml i chciałabym sobie troche mieć  ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- Euhporii ile mam to musiałabym sprawdzić, ale gdzieś 5ml, bo ostatnio 5 poleciało  ale jeszcze sprawdzę  ---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- Odezwe się koło 12 pewnie, tylko nie mam atomków niestety   | 
|     |   | 
|  2011-05-20, 14:21 | #49 | 
| BAN stały | 

Kochana, mam urwanie głowy, jutro egzamin. Euphorię na pewno mam, tylko kwestię tego ile będę mogłą rozwiązać (muszę głęboko pomyśleć   ) jutro jak wrócę ze szkoły, mam nadzieję, że to nie problem   Edytowane przez LikeTheChocolate Czas edycji: 2011-05-20 o 14:24 | 
|     |   | 
|  2011-05-20, 15:33 | #50 | 

Powodzenia na egzaminie      | 
|     |   | 
|  2011-05-21, 22:34 | #52 | 
| Zakorzenienie | 

coś za stanik reserved, czarny sweter Cubus i fioletowy top Cubus?

| 
|     |   | 
|  2011-05-22, 21:38 | #53 | 
| BAN stały | 

hej ho, tak - jeszcze przeglądałam emaile, czy nie obiecałam komuś próbki/odlewki. Mogę dać take troszkę więcej niż połowę atomka 10ml (ok 7ml pewnie) ?   Edytowane przez LikeTheChocolate Czas edycji: 2011-05-22 o 21:44 | 
|     |   | 
|  2011-06-27, 20:31 | #59 | 
| Zakorzenienie | 

https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1305149592 cos u mnie?  ---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- Ok zrobie lepsze foto, ale jutro  A wymiary to w biuscie około 45cm materiał uciąga się +/- 3cm   Długość to ok 80 cm , mi przy wzroscie 1.62 zakrywa tyłek i to dosyć dobrze   Edytowane przez kinak89 Czas edycji: 2011-06-28 o 12:07 | 
|     |   | 
|  2011-06-27, 22:55 | #60 | 
| Zakorzenienie | 

cos u mnie za :  https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1305150505 
				__________________ | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:32.