![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ** Chloe, Gucci, Urban Decay, Estee Lauder, Sephora, Mac, Inglot i inne **
coś u mnie za tusz l'oreal?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
Dot.: ** Chloe, Gucci, Urban Decay, Estee Lauder, Sephora, Mac, Inglot i inne **
Witaj, w związku z dokładką proponuję za L'oreal Lash Architect 4D - najnowsza maskara tej marki - nówka, nieotwierana
wodę toaletową Soap&Glory , poj 50 ml, zafoliowana Piękny i zmysłowy orientalno-kwiatowy zapach, którego pierwowzorem była bardzo popularna mgiełka do ciała tej firmy - Mist You Madly.Nuty zapachowe:Bergamotka, mandarynka, jaśmin, frezja, piżmo, drzewo sandałowe, wanilia, ambra Może być? Bo nie mam więcej pomysłów |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak, ja tylko po Chloe ![]()
![]() |
![]() |
#36 |
Wtajemniczenie
|
Cos u mnie za:
- L'oreal Lash Architect 4D - najnowsza maskara tej marki - nówka, nieotwierana - Avene mała woda termalna kilka razy użyta - Inglot pomadka w odcieniu Nude (nr 319) - raz delikatnie - - NYX biała kredka (idealna na linię wodną) - lokówka Elesko
Edytowane przez kotwilka Czas edycji: 2011-06-02 o 14:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Palmer's Cocoa Butter pomadka ochronna z spf 15
L'oreal Lash Architect 4D - najnowsza maskara tej marki - nówka, nieotwierana coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
U Ciebie podoba mi się Chloe.
![]() |
#39 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- Na razie nic nie widzę w zamian. ---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- Odpisane. ---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- Niestety nic.. ---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ---------- Interesowałyby mnie te produkty, ale chloe należy do siostry i szuka w zamian innych perfum lub korektora HR. ---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- A jakie zapachy moglabys zaproponować w zamian? ---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- Podoba mi się tylko pierścionek. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się jedynie Lash Archotect 4D i pomadka Palmers, także nie za pierścionek..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zadomowienie
|
Jeszcze się przypomnę. Podoba mi się Chloe.
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
wklejam liste perfum do wymiany:
Maitre Parfumeur et Gantier Fraiche Passiflore - 5ml Maitre Parfumeur et Gantier Eau de Camelia Chinois - 5 ml YSL Baby Doll EDT - edycja limitowana (bez zawieszki) - 50 ml bez kilku psikow Dior Addict - odlewka - 10 ml minus jeden psik - z wymiany - Guerlain Eau Sous Le Vent - 100ml z ubytkiem - J'adore - mgielka do ciala 100 ml z ubytkiem - Amour IL PROFVMO - 50 ml z malym ubytkiem * Parisienne YSL EDT - odlewka do 20 ml - Fidji EDT 50 ml - zostalo ok. 60% - kupione na wolnoclowce za 68$ (jest kartonik z folia) - tylko za Coco Mademoiselle EDP lub Chloe 2008 EDP (to nie moje, wiec zaznaczam wyraznie na co TYLKO moge wymienic ![]() - Caline Gres EDT 50 ml - niewielkie zuzycie (dodam zdjecie na zyczenie) - Cabaret Gres - miniaturka - poj. chyba 7 ml (brak nalepki na spodzie) - zuzycie niewielkie - perfumetka Sephorowa Goyave Passion - poczatkowo 10 ml - brak ok. 1,5 ml - Black - Kenneth Cole EDP - 100 ml - bez kilku testowych psikow - posiadam pudelko - Sunflowers - Elizabeth Arden - EDT - 30 ml - nowe, z Rossmana - Arden Beauty - Elizabeth Arden - EDT - 50 ml - brak ok. 10% zrobie odlewki z moich flakonikow: * Trussardi Skin - do 20 ml * Escada Moon Sparkle - do 20 ml (ewentualnie calosc - prosze pytac o stan obecny ![]() * Pucci Vivara - do 10 ml * T. Mugler - Innocent Rock - do 20 ml * Lalique Encre Noire pour Elle - do 10 ml * Sephora Vanilla Mango - do 50 ml * Iceberg Twice - do 50 ml * Ferre Rose - do 15 ml (ewentualnie calosc - prosze pytac o stan obecny ![]() * Versace (meduza) - do 15 ml (ewentualnie calosc - prosze pytac o stan obecny ![]() * Eternity Moment - do 15 ml * Max Mara Le Parfum - do 10 ml * J'adore L'absolu - do 10 ml * Pleasures - do 30 ml * Burberry Summer - do 20 ml * Gucci II - do 20 ml * Very Valentino (srebrne) - do 15 ml co do odlewek to jestem elastyczna, wiec jesli cos Cie zainteresuje mozemy porozmawiac o ilosci ![]()
![]() |
#43 |
Zadomowienie
|
To jaki zapach mogłabyś zaproponować? Może masz coś jeszcze poza wątkiem?
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() ![]()
![]() |
#45 |
Zadomowienie
|
witaj, znajdziesz cos u mine za tusz loreala?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Wtajemniczenie
|
zajrzyj do mojego wątku wish, może coś znajdziesz za koszulę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zadomowienie
|
Nuxe jest w negocjacjach, mam go od zeszłego roku, otwarty jakos w lutym, wszystko z nim ok. Kod Z110A788.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Rozeznanie
|
niestety tym razem nic
![]()
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
cos za chloe?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 99% pozyt.
|
Hej,
pisałaś u mnie w wątku - byłaś zainteresowana kilkoma kosmetykami. U Ciebie podobają mi się perfumy Gucci, ale napisałaś, że chcesz wymienić tylko na inne perfumy, więc nie wiem, czy taka wymiana by Cię interesowała. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Wtajemniczenie
|
Marylinda, wstępnie byłabym za, czy możesz mi te rzeczy zarezerwować, a ja na 100% odpowiem Ci jutro?
![]()
![]() |
#52 |
Wtajemniczenie
|
podobał Ci się u mnie krem do rąk Biodermy, a ja widzę, że wróciły u Ciebie pędzelki
![]()
W czerwcu kolorówka, pielęgnacja i pędzle https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post51679446 I parę ciuszków z sieciówek XS-M https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post50571226 Proszę odpisz u mnie - nie subskrybuję wątków |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
widzę tylko tusz lash architect, za buty to zbyt mało, za krem zbyt duzo
![]()
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
noszę większy rozmiar, także podziękuję
![]()
![]() |
#55 | |||||
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- Odpisałam u Ciebie. ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |||
BAN stały
|
Króliczku masz fajne produkty i pewnie siostra by sobie cos wybrala, ale niestety wysylka perfum do UK nie wchodzi z mojej strony w grę..
---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- Cytat:
Ale może masz jakiś inny zapach na zbyciu? ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Wtajemniczenie
|
Podoba sie L'oreal Lash Architect 4D - najnowsza maskara tej marki - nówka, nieotwierana
i Isadora cointour kajal odcień: steel grey. Nie znalazlabys czegos wiecej w moim watku? Bo odzywka to za malo za nawet za jedna z tych rzeczy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
BAN stały
|
Pisałam wcześniej, że podoba mi się chabrowa spódniczka Zara, ale widzę, że już wymieniona. Podoba mi się także Gucci by Gucci, ale też tylko za zapach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Wtajemniczenie
|
Hej, nie wiem czy wchodzi u Ciebie wymiana ciuchów za kosmetyki ale jeśli tak to podoba mi się maskara rimmela oraz bronzer+rozświetlacz sephory. Co proponujesz?
![]()
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
Przekupka: 142 pkt / 100% pozyt.
|
"Coś u mnie w obu wątkach za:
Zapach Benefit So hooked on Carmella, eau de toilette 30ml, nowy nie otwierany, w pudełeczku, zakupiony w Sephorze parę miesięcy temu. ?" hej, najchętniej bym wymieniła na któryś z zapachów, ale wtedy musiałabyś coś sobie dobrać jeszcze, więc nie wiem czy by Ci to odpowiadało pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:43.