![]() |
#32 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wymienię: Dior midnight poison
A może skusiłaby Cię nowa Vanilla Fields albo klasyczna J'adore edp ok. 15/50 i ewentualnie jakieś odlewki?
---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- O odlewkach myślałam do J'adore, z tego względu, że jest mniej niż Twojego Poisona, a Escada jest praktycznie nowa i jest więcej niż Twoich perfum. Ewentualnie może chciałabyś Euphorię w oryginalnym flakonie, ciężko mi określić w ml ile zostało, ale wydaje mi się, że z ok. 20ml? ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- Więc jak się nie chcesz z nimi rozstawać, to nie rozumiem po co założyłaś ten wątek. ---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- Musiałabym się zastanowić nad Twoją propozycją. Ostatecznie interesuje Cię Escada i jaka odlewka? Tylko jeśli bym się zgodziła, to albo musiałabyś mi podesłać fiolkę na odlewkę, albo odlewam we fiolki 1ml bez atomizera.
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
Escada i mogłyby być albo odlewka euphorri bądź kenzo jako całość - to bym wysłała atomizerek albo jakbyś wolała wypróbowałabym zamiast tego jakieś cztery zapachy po 1ml euphoria, kenzo, miracle i red white. To daj mi znać jak się zastanowisz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zadomowienie
|
Więc zastanowiłam się i jeśli Ci pasuje, to wysłałabyś mi perfumy i atomek. I wówczas ja bym odlała Ci np. Euphorię i wysłała razem z Escadą. Co Ty na to?
---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- Tu może dopiero zaczynam, ale nie masz się czego obawiać, na innych portalach sporo już mi zaufało. Ty też dopiero zaczynasz, masz 1 przekupkę, więc można powiedzieć że jesteśmy praktycznie na równi.
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zadomowienie
|
Masz wiadomość na priv
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
Trucizna już do Ciebie leci. Mam nadzieję, że dojdzie :P
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Organizatorka
Przekupka: 39 pkt / 100% pozyt.
|
znajdziesz coś u mnie za:
4. L’biotica krem regenerujący do rzęs, słabe, wypadające, 8 ml z 10 ml? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Organizatorka
Przekupka: 39 pkt / 100% pozyt.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- Zapraszam może ktoś przygarnie Lopezkę? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za puder Got2B?
![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię: J.Lo, Wanilia, Bioderma, SVR, Got2b, specjalistyczne szampony i odżyw
coś u mnie za J.Lo L.A Glow ?
![]() ps. popraw sobie opis miniaturki J.LO. z Desire na Deseo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię: J.Lo, Wanilia, Bioderma, SVR, Got2b, specjalistyczne szampony i odżyw
to nic, będę informować o dokładkach
![]()
![]() |
![]() |
#52 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie m.in. puder Got2b. Może znajdziesz coś w moich 3 wątkach?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:28.