|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: CZERWIEC Pacco Rabanne, Rochas, Dior i inne na wymianę
Hej i jak tam oddasz mi Dawidoffa
|
|
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
Witaj,
przepraszam, że wcześniej nie odpisywałam w Twoim wątku ale po zalogowaniu nie mam linków. Jeżeli moja wymianka na angela nie dojdzie do skutku odezwę się. Chodzi o dior midnight poison na Escade ocean lounge. Jak tylko będę wiedzieć napiszę. pozdrawiam |
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pacco Rabanne, Rochas, Dior i inne na wymianę
może coś u mnie za Dior J'adore Le Jasmin edp 100ml - ubytek widoczny na zdjęciu
???
|
#35 |
|
Rozeznanie
|
dziękuję, ale niestety żaden zapach nie wpadł mi w oko. Pozdrawiam;]
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki,ale żaden zapach nie zainteresował mnie
---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:09 ---------- Tylko nie J'adore A VF mam jeszcze odlewkę,także podziękuję
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
Moja wymianka jeszcze nie doszła do skutku, tak się zastanawiam nad tą escadą a co być jeszcze ewentualnie proponowała za mojego diora midnight poison?
---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- Jadore mi nie pasuje. A np. euphoria lub kenzo flower jaką byś dała odlewkę? jeżeli wzięłabym escadę---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- Mojego Diora jest 24 ml jak nie 25. Ale jeżeli by patrzeć cenowo to escada do diora nie bardzo. Więc zależałoby mi też cenowo żeby to spasować. Poza tym ciężko mi się z nim rozstać i jak myślisz?
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#38 |
|
Zadomowienie
|
Więc jak się nie chcesz z nimi rozstawać, to nie rozumiem po co założyłaś ten wątek.
|
#39 |
|
Raczkowanie
|
Chodzi o to, że dior jest mocnym zapachem i tylko pod tym kątem myślę. Jeżeli patrzeć na cenę na opakowaniu escady a moją na paragonie to jest różnica 30 zł po zniżce, bo on kosztuje 250 zł w sephorze. Nawet jeśli zużyłam za 10 to jest różnica. Dodałabyś jakąś odlewkę 5 ml na zachętę i po sprawie
|
|
|
|
#41 |
|
Raczkowanie
|
Sorrki że dopiero teraz ale nie mogłam odpisać.
Ok, no dobra wyślę mam nadzieję, że będziemy uczciwe wobec siebie. Napisz mi namiary na prv ale ja dopiero jutro to wyślę priorytetem oczywiście. |
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
hej, uv mi się podoba
|
|
|
|
#44 |
|
Wtajemniczenie
|
Podobają mi się u Ciebie:
Pacco Rabanne Ultraviolet edp 80ml, J Lo Deseo edp 100ml - ubytek widoczny na zdjęciu Dior J'adore Le Jasmin edp 100ml ![]() odpisuj u mnie, ja u Ciebie
Edytowane przez adoosienka Czas edycji: 2011-06-11 o 12:32 |
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic
---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- Oj nie, podziękuję - nie lubię za bardzo takich słodkości
|
#46 |
|
Wtajemniczenie
|
Okej, aż tak na Paco mi nie zależy
Będę wpadać, może coś innym razem
|
|
|
|
#47 |
|
Wtajemniczenie
|
Escada Sunset Heat 30ml - ubytek widoczny na zdjęciu
cos u mnie? oddam co i ile chcesz ![]() :pros i:---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- szkoda, ja moich perfumek nie oddam za nic , dzieki za odp pozdrawiam serdzecznie |
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za odlewkę (mogę dosłać atoek) jasminowego jadorka?
|
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
Pacco Rabanne Ultraviolet edp 80ml, ubytek widoczny na zdjęciu
mogłabym prosić o zdjęcie flakonu bokiem? byłoby łatwiej ocenic ile zostało perfum ![]() |
|
|
|
#53 |
|
Zadomowienie
|
Zapraszam na dokładkę
|
#54 |
|
Rozeznanie
|
Troszkę mało tego Ultra Red (i J'adore)
Gdyby nie to - na pewno bym wzięła. Może innym razem ![]() Pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ---------- Kochana, jakiej pojemności masz te Chanel Chance? ![]() ---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ---------- Niestety nie bardzo mi to odpowiada, ale może jeszcze mnie coś u Cb zainteresuje. Mamy czas, nie spieszy mi się |
|
|
|
#55 |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Ile zostało mniej więcej tej Lacosty? Interesowałby mnie również Ultraviolet.
---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- To może 10ml euphorii? Mogę podesłaś atomek. ---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Wolałabym odlewkę ultravioletu, no ale skoro w rezerwacji ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
#56 |
|
Wtajemniczenie
|
Lacoste touch of pink edt 30ml - ubytek widoczny na zdjęciu
Kenzo Jungle Elephant edp 30ml - ubytek widoczny na zdjęciu Mysle, ze ktoryms z tych bylabym zainteresowana, Touch of pink chyba mi sie podobal, a Kenzo musze dopiero poniuchac, takze dam Ci znac za parę dni. O ile jestes zainteresowana?
|
|
#57 |
|
Wtajemniczenie
|
kurcze, jakby lacoste bylo wiecej to bym sie nie wahala, ale tu jest moze z 20ml i srednio mi sie to oplaca.. :c na razie podziekuje, jak jednak zmienie zdanie to sie odezwe
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie?
Pacco Rabanne Ultrared edp 80ml tester - ubytek widoczny na zdjęciu Kenzo Jungle Elephant edp 30ml - ubytek widoczny na zdjęciu Pacco Rabanne Ultraviolet edp 80ml, ubytek widoczny na zdjęciu Escada Sunset Heat 30ml - ubytek widoczny na zdjęciu
|
#60 |
|
Zadomowienie
|
interesuje mnie Kenzo-slon i Clinique
Odpisz u mnie. |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:20.

A VF mam jeszcze odlewkę,także podziękuję
jeżeli wzięłabym escadę

Gdyby nie to - na pewno bym wzięła. Może innym razem