|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: CZERWIEC sleek storm, eyeliner E.LF.,podkład Maybelline i inne
hej fajne sa te kulki tylko, ze ten tusz kosztuje ok 50 zł wiec mi sie nie za bardzo opłaca
wiec chyba nic
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
jakieś kredeczki do oczu, mam jeszcze z wymianki jakąs zcarną a ja nie maluje się na czarno... Chyba że masz jakąś inną małą propozycje
|
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
nom moze tak być, tylko czy jeszcze mogłabym prosić o małą odleweczkę peelingu z lirene na wypróbowanie? Jeśli Ci odpowiada, to czekam na wymiane adresów na priv
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: CZERWIEC sleek storm, eyeliner E.LF.,podkład Maybelline, KSIĄŻKI
interesują mnie dwa podkłady maybelline, tylko musze sobie sprawdzic odcienie
|
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
sprawdziłam kolorki i chciałabym ten super stay
tylko maseczki ziaja już nie mam, a sam puder to chyba za mało...ale jak jest coś czego szukasz to daj znać, poszperam poza wątkiem i może uda nam się zrobić większą wymianę
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
może ja Ci napiszę co od Ciebie bym wzięła i Ty napisz co za to ode mnie chcesz
![]() -Podkład Maybelline Super Stay 24h, kolor 010 Ivory, 30ml ( użyty 2-3 razy, gdyż kolor okazał się źle dobrany) - kuleczki rozświetlające Avon, 22g (nie widać żadnego zużycia) -Róż z jedwabiem i witaminą E Wibo, 5.5g (brak widocznego zużycia, kolor jak na zdjęciu) -Podkład Maybelline Pure Liquid Mineral, kolor 040 Fawn (zostało ok 1/3 buteleczki) -kredka Avon Super Shock, kolor czarny (temperowana 2-3 razy) najbardziej zalezy mi na tych na czerwono ![]() ---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- to moze mgiełka i iwostin za superstay i kredkę avon? ---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- niestety biodermy nie oddam za kolorówkę...w ogóle nie wiem czy ją tak naprawdę wymieniać... ---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- hmm to moze emulsja i mgiełka za podkład? ---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- albo oddam Ci jeszcze ten puder o który na początku pytałaś i wtedy Ty mi dasz tą kredkę
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic, chyba że będzie jakaś dokładka?
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:02.

wiec chyba nic

Jeszcze dorzucę pare rzeczy na pewno