zasn±æ w czasie seksu - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania zwi±zane z ¿yciem seksualnym lub szukasz porady? Do³±cz do nas. Podziel siê do¶wiadczeniem, dodaj opiniê.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2011-06-11, 18:11   #31
agniesikk
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 10 182
Dot.: zasn±æ w czasie seksu

Cytat:
Napisane przez v-x-n Poka¿ wiadomo¶æ
Mnie siê zdarzy³o zasn±æ podczas makabrycznie d³ugiego wyrywania ósemki, wiêc na fotelu dentystycznym te¿ siê da

Raz mi siê zdarzy³o, ¿e facet zasn±³ podczas pieszczot. Tzn. byli¶my po imprezie, trochê wstawieni, bardzo zmêczeni, wcze¶niej kochali¶my siê jak dzicy, wiêc wiecie jak to facet po seksie - najchêtniej by od razu zasn±³, ale zacz±³ co¶ tam jeszcze u mnie dzia³aæ palcami (przerost ambicji czy co? ) By³ tak padniêty, ¿e w którym¶ momencie po prostu powiedzia³am: Ok, s³uchaj, wystarczy, id¼my spaæ. Nie zd±¿y³am skoñczyæ zdania, a on ju¿ chrapa³, biedaczek

Generalnie wszystko zale¿y od sytuacji, wierzê, ¿e mo¿na byæ tak wyczerpanym, ¿eby zasn±æ w trakcie. Samej kilka razy zdarza³o mi siê inicjowaæ figle mimo okropnego zmêczenia i.. czasem przysypia³am, mimo intensywnych wra¿eñ..
Powali³a mnie sytuacja opisana przez Ciebie

Ja tam te¿ zdajê sobie sprawê, ¿e mo¿na zasn±æ i wiem, ¿e ja by³abym w stanie to prze¿yæ, ale wolê nie Ch³opak by chyba ¶mia³ siê przez pó³ roku.
agniesikk jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-06-11, 18:50   #32
tylko_ja_92
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 315
GG do tylko_ja_92

[1=749d3470e67da5a340716cf 11c99d98c9d41692a_5eab587 331573;27415986]wierzê, ¿e mo¿na byæ tak zmêczonym, [/QUOTE]
mo¿e i mo¿na ale nie przesadzajmy...
tylko_ja_92 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-06-12, 08:23   #33
klempaa
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 18 377

Cytat:
Napisane przez tylko_ja_92 Poka¿ wiadomo¶æ
mo¿e i mo¿na ale nie przesadzajmy...
bo?

¦led¼ te¿ pies! - blogujemy

klempaa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-06-12, 08:59   #34
749d3470e67da5a340716cf11c99d98c9d41692a_5eab587331573
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 5 514

Cytat:
Napisane przez klempaa Poka¿ wiadomo¶æ
bo?
co siê dziwisz
jak masz ma³o lat i woln± chatê raz w miesi±cu to dziwi ka¿da zmarnowana okazja
749d3470e67da5a340716cf11c99d98c9d41692a_5eab587331573 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-06-12, 09:05   #35
klempaa
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 18 377

[1=749d3470e67da5a340716cf 11c99d98c9d41692a_5eab587 331573;27458739]co siê dziwisz
jak masz ma³o lat i woln± chatê raz w miesi±cu to dziwi ka¿da zmarnowana okazja[/QUOTE]

Nie no, temu akurat siê nie dziwiê dziwi mnie raczej to, ¿e mo¿na nie wierzyæ, ¿e da siê byæ tak zmêczonym, by w czasie seksu zasn±æ... ale rzeczywi¶cie, jak jest siê m³odym to mo¿e organizm szybciej siê regeneruje

¦led¼ te¿ pies! - blogujemy

klempaa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-06-12, 19:20   #36
201607231707
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 19 414

Cytat:
Napisane przez Treana Poka¿ wiadomo¶æ
Mia³am kiedy¶ tak± sytuacjê, ale w ca³± sprawê zamieszany by³ alkohol. Po prostu za bardzo spi³am faceta...
On zacz±³, ca³owali¶my siê, robi³o siê ciekawie i gdy akcja siê rozkrêca³a ja by³am ju¿ mocno rozbudzona i nakrêcona a on... zasn±³...
Nie by³ to mój T¯ a sytuacja i bez tego by³a miêdzy nami do¶æ pogmatwana ale pó¼niej siê z tego ¶miali¶my, choæ muszê przyznaæ ¿e na pocz±tku nie pojmowa³am, jak to siê mog³o staæ!

Edit: do dzi¶ nie wiem to traktowaæ, w sensie bzyknêli¶my siê czy jednak nie? Bez sensu ;P
W ka¿dym razie na pewno siê ze sob± przespali¶cie
201607231707 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-06-13, 15:38   #37
tylko_ja_92
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 315
GG do tylko_ja_92

macie racjê w sumie mo¿e i mo¿na zasn±æ jednak¿e ja tego nigdy nie do¶wiadczy³am. ani te¿ nie s³ysza³am o tym. ale jak widaæ dobrze jest wchodziæ tu i czytaæ
tylko_ja_92 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2011-06-17, 13:35   #38
roksanula
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 950
GG do roksanula

Cytat:
Napisane przez elvegirl Poka¿ wiadomo¶æ
Wyobrazi³am go sobie chrapi±cego z nosem w mojej Bo¿enie i ju¿ wiem, ¿e bêdê mia³a radosne sny :d

:brzyda l: Hahahah, up³aka³am siê ze ¶miechu !!!
Stary 2011-06-17, 22:07   #39
prostownica87
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 367

Oj u nas nazywamy to pozycja na ¶piocha :
Ja czasem ju¿ zasnê a T¯ k³adzie siê do ³ó¿ka i zaczyna pieszczoty to siê rozbudzam... na chwilê, a potem zdarza mi siê zasn±æ z trakcie

Sama zasnê³am pieszcz±c T¯a oralnie, albo po³o¿y³am siê na nim ¿eby odpocz±æ po moim orga¼mie i... musia³ mnie obudziæ

ZAKOCHANADOKOÑCA ¦WIATA
prostownica87 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-06-17, 22:57   #40
redroses
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 8 540

Cytat:
Napisane przez bura kocurka Poka¿ wiadomo¶æ
Z by³ym zasnêli¶my kiedy¶ razem w trakcie Ale no có¿...byli¶my po ca³onocnej imprezie...nieszczególnie trze¼wi...i cholernie zmêczeni - za to ¶miali¶my siê z tego d³ugo

---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ----------

Przepraszam - ale siê pop³aka³am ze ¶miechu
Przepraszam ja tak¿e p³acze
redroses jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-06-20, 19:57   #41
lulka2017
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 37

Zdarzy³o mi sie to w jego przypadku tak jak i moim jesli nie jest to na porzadku dziennym to takie sytuacje sa po prosty zabawne
lulka2017 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-06-20, 20:48   #42
mala19olkapom
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 16

Cytat:
Napisane przez limonka1983 Poka¿ wiadomo¶æ
Sama kiedy¶ zasnê³am w trakcie seksu. Stosunek trwa³ ju¿ jakie¶ 2 godziny (mój ¿yciowy i dotychczas niepobity rekord. Ani przeze mnie, ani przez ¿adnego z moich ch³opaków), a mój partner nie umia³ "doj¶æ". Taki by³ podniecony, ¿e nie mia³am odwagi powiedzieæ, ¿e mo¿e dokoñczymy pó¼niej lub mo¿e "rêcznie". Sama mia³am ju¿ kilka orgazmów. Pozycja na pieska, wszystko cudownie., a facet stêka i tyle. Przecie¿ nie bêdê dopytywaæ, czy jeszcze d³ugo. No i tak zasnê³am z wypiêtym ty³kiem. W koñcu nie wiem, czy doszed³ i ile tak drzema³am, ale ocknê³am siê w chwili, gdy facet pada³ zmêczony na ³ózko. Nie wiem, czy zauwa¿y³ moje za¶niêcie. Je¶li tak, nie pisn±³ nawet s³owa, a ja te¿ siê nie przyzna³am. G³upio mi strasznie, ale na serio nie mia³am serca powiedzieæ: "ok, nie mêcz siê ju¿" w jaki¶ delikatny sposób.
¦miejcie siê, ja te¿ mia³am podobn± sytuacjê i by³o mi glupio xD kochali¶my siê jakie¶ trzy godziny w pozycji klasycznej, ja ju¿ swoje orgazmy dawno prze¿y³am, by³am zmêczona i nie mia³am si³y na wiêcej, a T¯ tak do¶æ usypiaj±co siê buja³ nade mn± przysypia³am ale chyba zorientowa³ siê, ¿e mnie to nie rusza, bo skoñczy³ zanim totalnie usnê³am... Po tym mu powiedzia³am ¿e jednak taki d³ugi seks to nie najlepszy pomys³ xD
mala19olkapom jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-06-20, 20:59   #43
Wisienki
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 944

Cytat:
Napisane przez limonka1983 Poka¿ wiadomo¶æ
Sama kiedy¶ zasnê³am w trakcie seksu. Stosunek trwa³ ju¿ jakie¶ 2 godziny (mój ¿yciowy i dotychczas niepobity rekord. Ani przeze mnie, ani przez ¿adnego z moich ch³opaków), a mój partner nie umia³ "doj¶æ". Taki by³ podniecony, ¿e nie mia³am odwagi powiedzieæ, ¿e mo¿e dokoñczymy pó¼niej lub mo¿e "rêcznie". Sama mia³am ju¿ kilka orgazmów. Pozycja na pieska, wszystko cudownie., a facet stêka i tyle. Przecie¿ nie bêdê dopytywaæ, czy jeszcze d³ugo. No i tak zasnê³am z wypiêtym ty³kiem. W koñcu nie wiem, czy doszed³ i ile tak drzema³am, ale ocknê³am siê w chwili, gdy facet pada³ zmêczony na ³ózko. Nie wiem, czy zauwa¿y³ moje za¶niêcie. Je¶li tak, nie pisn±³ nawet s³owa, a ja te¿ siê nie przyzna³am. G³upio mi strasznie, ale na serio nie mia³am serca powiedzieæ: "ok, nie mêcz siê ju¿" w jaki¶ delikatny sposób.

ja mia³am podobnie z tym, ¿e na odwrót i bez orgazmów (wynik punktowy do przerwy - mojego za¶niêcia 0 - 0 ) tzn kochali¶my siê na je¼d¼ca ja aktywna na górze po ciê¿kim dniu zapar³am siê ambicjonalnie ¿e chocia¿ raz mój facet bêdzie mia³ normalnie wytrysk w czasie stosunku on trwa³, i trwa³ i trwa³ tak ze trzy godziny kiedy zaczê³am przysypiaæ - co najciekawsze on tego nawet pocz±tkowo nie zauwa¿y³ wiêc kochali¶my siê dalej a¿.... delikatnie mnie obudzi³

Nowe w±tki na forum Seks

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:41.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.