![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: CZERWIEC: zapachy różne - flakoniki i odlewki
może zainteresuje Cię Bijan Black Women, tester 75 ml bez dwóch psików? tu więcej o zapachu: http://www.fragrantica.com/perfume/B...omen-3558.html
za Delicious Night albo Eden? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
ok;
to może odlewkowo: interesuje mnie Wazamba, proponuję za nią coś z następujących w pakiecie lub solo: dekant Safran Troublant, nie pamiętam dokładnie ilości ale jakieś 3- 4 ml, Hermes Eau de gentiane blanche ok. 17/19 ml, oraz na spróbowanie: biehl parfumkunstwerke eo02 ok. 2,5 ml, Ambre extreme L'artisan ok 2 ml, Meharees Lerbolario ok. 1 ml, Montale Amber&Spices 0,7 ml, Wood&Spices 0,7 ml; A'men ok. 1 ml; jak będziesz zainteresowana większą ilością to ja też chętnie coś dobiorę ![]() Edytowane przez dixi Czas edycji: 2011-07-11 o 11:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zadomowienie
|
Hej
![]()
![]() |
#36 |
JESTEM ONA
|
Jaspersen miła,
może chciałabyś nowy mini zestaw I Love Love Moschino? ( 4,9 ml edt, 25ml żel i 25ml balsam), dodatkowo mam też 100ml nowego balsamu I Love Love ? ![]()
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
podoba mi sie tylko Tom Ford ale widze,ze masz tylko odlewke.Chyba,ze za flakon...?
Masz moze cos jeszcze-jakies bardziej niszowe? Lutka moge oddac tylko za cos fajnego. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zadomowienie
|
Nie znam Twoich perfum, ale poczytam sobie chociaż recenzje i jak coś to dam Ci znać ok? Które ewentualnie mogę brać pod uwagę za Rochas? Szkoda, że ta Mania to odlewka.
---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- To ja się zastanowię i na dniach dam znać. Zastanawia mnie zapach Champagne, ewentualnie DKNY night. A może masz coś pod ladą? ---------- Dopisano o 00:40 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:21 ---------- Lancome i Gallet nie bardzo, tej Escady nie znam, ale kilka Escad testowałam i jakoś nie dla mnie, a odlewek nie zbieram, więc zastanowię się nad którymś z tych dwóch flakonów, o których wcześniej pisałam.
![]() |
#41 |
Zadomowienie
|
Hej Jaspersen
![]() Pomyślę o Twoim wintażowym YSL za CN, hm? ![]() ![]()
![]() |
#42 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- super, to daj znać jak najszybciej ![]()
wymiana kosmetyków, minerałów, kolorówki i perfum niszowych: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1266247 wymiana ciuchów (boho, etno, klasyka, znane marki i vintage) https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post49267406 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
z flakonów nic nie znalazłam niestety, a perfum na odlewki raczej nie wymienię. ale dziękuję
![]()
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() Znajdziesz coś u mnie za odlewkę, może być nawet 10 ml, Stelli Nude? Widziałam, ze w innym wątku pytasz o Flower by Kenzo - może chciałabyś odlewkę z mojego flakonu? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
JESTEM ONA
|
Jaspersen,
piszesz , że nie znasz tego zapachu- z chęcią przesłałabym próbkę, tyle, że mam tylko tę miniaturkę nową wraz z zestawem. Więc musiałby się Tobie spodobac, ![]() ![]() Z pozdrowieniem ![]() edit: Mam nadzieję , że przyjęłaś ten wpis jako żart, taki miałam zamysł. A tak bardziej konkretnie mogę podesłac kilka kropelek na test ( najwyżej wpiszę , że woda testowana ) ![]()
![]() . Edytowane przez _kapryska_ Czas edycji: 2011-07-19 o 10:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
Marzy mi sie twoje Hermes -- Un Jardin sur le Ni
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Może Liberte Cacharel w zamian za DKNY Delicious Night?
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post28242858 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
BAN stały
|
dziękuję ale nic nie znalazłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
L’Occitane en Provence -- Voyage en Mediterranee Labdanum de Sewille -- odlewka w szklanym atomizerku 3ml
J. Eisenberg – J’Ose cos u mnie? ![]()
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
a chociaż jedna z nich? dużo dam za te próbki, bo właśnie zastanawiam się nad ich kupnem
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
kurcze skinfood jest w negocjacjach i raczej niechętnie go oddaje za mniejsze rzeczy, a co mogłabyś mi za niego jeszcze zaproponować? nic więcej Ci się nie podoba?
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
zainteresowana jestem DKNY normalnie spełnienie moich najskrytszych chciejstw
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
moglabym wymienic na azjatyki j'ose albo labdanum ale jakbys chciala oddać duże pojemności, co Ty na to?
---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- wybacz, myślałam, że może posiadasz ich duże flakony ![]()
![]() |
#60 |
Perfume Lover
|
cos u mnie za cos z ponizszych?
- Lolita Lempicka -- Fleur de Minuit -- odlewka w szklanym atomizerku 5ml - Annayake -- Tsukimi -- odlewka w szklanym atomizerku 10ml - Tom Ford – White Patchouli - Hermessence – Ambre Norguile - Carla Fracci – Salome [1,2ml] ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ---------- Jak najbardziej by mi to odpowiadało, Kenzo mam całą flachę, więc gdybyś chciała 10ml to też da się załatwić. To do zgadania wieczorem
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:30.