Friend with benefits- ale do tego zakochana.. - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-06-24, 00:32   #31
vespertine_
Zadomowienie

Dot.: Friend with benefits- ale do tego zakochana..

Cytat:
Napisane przez ingl0t Pokaż wiadomość
Pracy narazie brak, wykształcenie w toku, rodzina jak najbardziej ok, znajomi tez dobrze. Nie, tu chyba nie chodzi o coś co lezy głebiej, jak sobie poscielisz tak się wyspisz, ja zepsułam sprawe, jak pisaly koleżanki wczesiej ' wyszłam z tego układu' teraz trzeba sobie radzić, za głupote się płaci. W przypadku mojej osoby najlepiej jest chyba przerwać coś nagle, urwać wszelkie kontakty, a czas zrobi swoje. Po czytaniu od was wiadomości, jakoś mi lepiej. Moze dlatego Ci sie wydaję że to ma inne podłoze, bo ja z nikim o tym nie mogłam porozmawiać ,teraz tutaj pare słow od was i człowiekowi odrazu zmienia sie wizja na to wszystko. Że może być tylko lepiej jak to skończe.
Tiaaa... znajomi zapewne w zupelnym pozadku skoro jak sama mowilas, nie masz sie komu wygadac

będzie sam koń
vespertine_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-24, 12:01   #32
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez vespertine_ Pokaż wiadomość
Tiaaa... znajomi zapewne w zupelnym pozadku skoro jak sama mowilas, nie masz sie komu wygadac
Słuszna uwaga.
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-24, 18:05   #33
ingl0t
Przyczajenie

tak to jest minus, ale nie chcialam sie powtarzac poprostu
ingl0t jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-24, 21:14   #34
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiaen1 Pokaż wiadomość
A ja tylko nie rozumiem opinii, że jest to wykorzystywanie autorki, traktowanie jej jako darmowej prostytutki..Tak jakby kobiety nie miały potrzeb seksualnych. Raczej jest to wykorzystywanie siebie nawzajem i o to w takich relacjach chodzi, tylko pytanie kto pierwszy poczuje coś więcej i przegrywa. Jednak według mnie nie ma opcji żeby wyszło to na zdrowie komukolwiek, tak więc albo zaspokojony tyłek albo spokój w głowie.
Nie no - taka opinia jest, bo jej sie odkrecilo, zabujala sie i wina faceta, ze jej w myslach nie czyta

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Wyrak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-24, 21:57   #35
ingl0t
Przyczajenie

dziewczyny,,wlasnie wrocilam, to koniec.. spotkalismy się powiedziałam co myslę. powiedziałam że tym razem koniec, żeby sie ze mną nie kontaktował, że ciezko mi to konczyć ale tak będzie lepiej, chcę zaczać coś nowego i pare innych podobnych rzeczy. Dziwię się że przy nim poszło mi tak łatwo to mowić ale ledwo od niego odeszlam, skręcilam w nastepna ulice (spotkalismy się w parku) i łzy same mi pociekły..
nie jestem nic w stanie pisac, mam nadzieje ze gdy to minie będe z siebie dumna i wy bedziecie ze mnie? bo tak będzie prawda?
bedzie juz tylko lepiej? bo terraz to nawet nie czuje tego ze go nie bedzie,trudno mi sobie to wyobrazic...
Stary 2011-06-24, 22:39   #36
Rena
Zakorzenienie

Cytat:
Pracy narazie brak, wykształcenie w toku, rodzina jak najbardziej ok, znajomi tez dobrze. Nie, tu chyba nie chodzi o coś co lezy głebiej, jak sobie poscielisz tak się wyspisz, ja zepsułam sprawe, jak pisaly koleżanki wczesiej ' wyszłam z tego układu' teraz trzeba sobie radzić, za głupote się płaci. W przypadku mojej osoby najlepiej jest chyba przerwać coś nagle, urwać wszelkie kontakty, a czas zrobi swoje. Po czytaniu od was wiadomości, jakoś mi lepiej. Moze dlatego Ci sie wydaję że to ma inne podłoze, bo ja z nikim o tym nie mogłam porozmawiać ,teraz tutaj pare słow od was i człowiekowi odrazu zmienia sie wizja na to wszystko. Że może być tylko lepiej jak to skończe.
nie no jak tak to spoko cud miod i orzeszki. No i fantastyczny chlopak w komplecie, co wyslucha i wszystko zrozumie Tylko robote znalesc, ale i bez tego jest przeciez fajnie.

Watek jak rozumiem po to, by nam powiedziec co zrobic by i nam sie tak dobrze wiodlo

---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ----------

Cytat:
dziewczyny,,wlasnie wrocilam, to koniec.. spotkalismy się powiedziałam co myslę. powiedziałam że tym razem koniec, żeby sie ze mną nie kontaktował, że ciezko mi to konczyć ale tak będzie lepiej, chcę zaczać coś nowego i pare innych podobnych rzeczy. Dziwię się że przy nim poszło mi tak łatwo to mowić ale ledwo od niego odeszlam, skręcilam w nastepna ulice (spotkalismy się w parku) i łzy same mi pociekły..
nie jestem nic w stanie pisac, mam nadzieje ze gdy to minie będe z siebie dumna i wy bedziecie ze mnie? bo tak będzie prawda?
bedzie juz tylko lepiej? bo terraz to nawet nie czuje tego ze go nie bedzie,trudno mi sobie to wyobrazic...
z tym, ze nie padly slowa "kocham Cie" o ile dobrze rozumiem relacje. czemu mnie to nie dziwi?
Rena jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-25, 17:30   #37
201803290936
Konto usunięte

Jak się czujesz, autorko wątku?
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-06-25, 22:24   #38
ingl0t
Przyczajenie

staram się o tym nie myśleć, ale jest cięzko..
myśl o tym jakim on jest draniem polepsza mi w minimalnym stopniu nastroj..tak bardzo bym chciała z nim byc, stworzyć ''normalny'' związek. Byc kochaną..
Stary 2011-06-25, 23:58   #39
_lillian
Przyczajenie

-
Cała literatura o miłości to, jak dotąd, tylko wspaniałe gówno. Cóż to ma wspólnego z miłością. Boże mój drogi. Chciałbym cokolwiek przeczytać o sobie i o swoich uczuciach, kiedy leżę dwudziestą noc bez snu i patrzę w sufit.

Edytowane przez _lillian
Czas edycji: 2012-10-23 o 16:32
_lillian jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-21, 00:57   #40
xxGala
Przyczajenie

Witam. Mam identyczna sytuacja jak autorka watku..
Kocham chlopaka, z ktorym juz nie jestem, gdyz on swierdzil,ze nic do mnie nie czuje.. Moje uczucia do niego byly ogromne, i nic sie nie zmienilo. Po naszym rozstaniu bylo mi strasznie ciezko, nie bylo dnia abym nie plakala lub o nim nie myslala. Po kilku miesiacach odezwal sie, z zapytaniem 'co u mnie slychac'. Zaczelismy znowu pisac, a on zaproponowal mi prosty uklad.. tylko sex, nic wiecej...
Jestem w rozsypce, nie wiem co mam robic, myslec.. Kocham go, i nie wyobrazam sobie innego chlopaka przy sobie. Wiem jednak,ze on nigdy nie bedzie czul tego samego co ja, i nigdy nie bedzie tak jakbym chciala... Jestem gotowa zgodzic, sie na ten chory uklad, byle tylko byc blisko niego.. Nie chce znowu przezywac tego cierpienia od poczatku.. bo sobie z nim zupelnie nie radzilam... Mam mu dac niedlugo odpowiedz, i komplenie nie wiem co mam robic. Brnac w ten uklad mimo wszystko, czy zakonczyc, bo bedzie tylko gorzej? Dodam,ze on bylby ''moim pierwszym''..
Licze na pare slow odezwu, od zalozycielki tematu, ktora mniej wiecej rozumie w jakiej sytuacji sie znajduje, i jak ona sobie po tym wszystkim radzi
xxGala jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-21, 12:29   #41
Narrhien
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxGala Pokaż wiadomość
Witam. Mam identyczna sytuacja jak autorka watku..
Kocham chlopaka, z ktorym juz nie jestem, gdyz on swierdzil,ze nic do mnie nie czuje.. Moje uczucia do niego byly ogromne, i nic sie nie zmienilo. Po naszym rozstaniu bylo mi strasznie ciezko, nie bylo dnia abym nie plakala lub o nim nie myslala. Po kilku miesiacach odezwal sie, z zapytaniem 'co u mnie slychac'. Zaczelismy znowu pisac, a on zaproponowal mi prosty uklad.. tylko sex, nic wiecej...
Jestem w rozsypce, nie wiem co mam robic, myslec.. Kocham go, i nie wyobrazam sobie innego chlopaka przy sobie. Wiem jednak,ze on nigdy nie bedzie czul tego samego co ja, i nigdy nie bedzie tak jakbym chciala... Jestem gotowa zgodzic, sie na ten chory uklad, byle tylko byc blisko niego.. Nie chce znowu przezywac tego cierpienia od poczatku.. bo sobie z nim zupelnie nie radzilam... Mam mu dac niedlugo odpowiedz, i komplenie nie wiem co mam robic. Brnac w ten uklad mimo wszystko, czy zakonczyc, bo bedzie tylko gorzej? Dodam,ze on bylby ''moim pierwszym''..
Licze na pare slow odezwu, od zalozycielki tematu, ktora mniej wiecej rozumie w jakiej sytuacji sie znajduje, i jak ona sobie po tym wszystkim radzi
Nie gódź sie na taki układ pod żadnym pozorem! Tylko sobie psychikę zniszczysz i poczujesz jak rzecz, jak, za przeproszeniem, sztuczna pochwa z seks shopu.

Najlepsza rada - zerwać kontakt, zapomnieć o jego istnieniu, przestać o nim myślec i co najważniejsze - zająć się czymś, wyjść do ludzi, po prostu spróbować z tym walczyć.
Poradzić sobie z końcem związku gdy wciąż się kocha jest trudno, ale mnóstwo ludzi na świecie to przechodzi, więc i ty dasz radę.

Tylko błagam - nie gódź się na taki seks, bo to do niczego dobrego nie doprowadzi! Będziesz się po tym czuła jeszcze gorzej niż po zerwaniu kontaktu - gwarantuję ci to.

Swoją drogą, straszna świnia z tego faceta, że chce wykorzystać twoje uczucia w taki sposób... co ty w nim kochasz?

Narrhien jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-21, 13:10   #42
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Napisane przez Narrhien Pokaż wiadomość
Musisz spojrzeć prawdzie w oczy - skoro przez 1.5 roku on cie nie pokochał, to nie pokocha cię już nigdy więcej. Miał na to mnóstwo czasu, a jednak wciąż jedyne, czego od ciebie chce, to seks. Czasami pewnie bywa miły i czuły, to dla mnie oczywiste, przecież na pewno cię lubi, pociągasz go, na pewno w jakiś sposób jest do ciebie przywiązany. A ty te wszystkie znaki bierzesz mylnie za cień jakiejś szansy na miłość. A to błąd!
niestety to prawda. widziałam wiele takich sytuacji, żadna nie zakończyła się wielką miłością.
vadi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-24, 16:24   #43
xxGala
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Narrhien Pokaż wiadomość
Swoją drogą, straszna świnia z tego faceta, że chce wykorzystać twoje uczucia w taki sposób... co ty w nim kochasz?
Nie potrafie Ci odpowiedziec na to pytanie.. nie wiem. To jest chora milosc.. a najgorsze jest to ,ze ja sama zdaje sobie z tego sprawe, a nic z tym nie potrafie zrobic..

Od paru dni sie nie odzywa, kompletne odciecie. Slyszalam, ze spotyka sie z jakas inna dziewczyna.. Wiec ja juz poszlam w zapomnienie czuje sie jak zwykla zabawka, ktora on sie bawi , tylko wtedy gdy ma na to ochote..
xxGala jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości