![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: Lipcowe Panny Młode - część II
Aaaaa.... Dziewczyny, który bukiet ładniejszy?
Muszę wybrać między dwoma opcjami: 1) tulipany w kolorystyce kremowo-fioletowej (jeśli chodzi o formę to coś takiego jak na zdjęciach) 2) eustomy Wasze zdanie?
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
Kurczę, dziewczyny, ale natworzyłyście
![]() ![]()
![]() |
#33 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#34 | |||
Zadomowienie
|
kakunia6 jak dla mnie trochę za szybka ta piosenka na pierwszy taniec, chyba nie wiedziałabym jak do tego tanczyć
Angel Eyes fajne te gorseciki ![]() Co do nocy poślubnej to pewnie nic z tego ![]() ![]() ![]() [1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;27656540] A jak mam w nosie te wszystkie "wypada" i "nie wypada". Też się nasłuchałam, że jak to bez weseliska, jak to bez alkoholu, a czemu tak, a czemu nie inaczej ![]() Ja już mam dość tego gadania. Co sobie wymyślę, to zaraz słyszę "tak nie można", "tak nie wypada", "inaczej będzie lepiej" ![]() krasnoludek125, tenebrosa witamy ![]() ![]() macie jeszcze kupę czasu, ale jeśli mogę udzielę Wam pewnej rady ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a z tymi obronami, promotorami, recenzentami i dziekanatami to szkoda słów ![]() ![]() ![]() Asist22, Malinum dacie radę ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ostatnio widziałam zlepek śmiesznych momentów wesela, nakręcony przez naszego kamerzystę i zgadnijcie jaka leciała piosenka... "weselny klimat" ![]() ![]() ![]() ![]() Kociak85 tulipany ładniejsze ![]()
![]() |
![]() |
#35 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
ja też będe mieć pończochy też cieniutkie 8 DN, ale mam zakryte buty, przymiarka sukni w piątek, na razie zaczełam chodzić do solarium , ale mam strasznie jasna karnację i byłam 4 razy i jakiejś wielkiej opalenizny to nie widzę, na razie mam inny problem , strasznie dużo gości nam odmawia z mojej strony już 15 osób to dużo bo nie robimy jakiegoś dużego wesela miało być na 70 osób , a tak nie wiem czy 50 będzie, nie mam jeszcze bukietu wybranego, TZ nie ma koszuli ani butów, nie mamy wódki, ale mój TŻ ma czas jak sam mówi , a ślub 30 lipca
![]() a jeszcze piosenka na 1 taniec nie będziemy oryginalni i będzie to zabiorę cie właśnie tam zespołu Kindla, mój TŻ nie jest zbyt dobrym tancerzem, więc musiało być coś wolnego Edytowane przez bernadka10 Czas edycji: 2011-06-22 o 07:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Z tych rzeczy co wypisałaś mamy tylko wódkę- reszty również brak ![]() Co do piosenki dobry wybór ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
Ja też się nie przejmuje co robią inni, robie tak jak mi pasuje, ja obrączki już mam przynajmniej tyle, ale nie była jeszcze na próbnej fryzurze, i kompletnie nie wiem jak się uczesać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zadomowienie
|
zaczęłam sobie spisywać na kartkę co mam zrobić, bo już nie ogarniam
![]() edit: kompletnie nie wiem jaki mam wybrać bukiet ![]() ![]()
09.03.13 ![]() Edytowane przez kwiatuszekkk21 Czas edycji: 2011-06-22 o 07:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#41 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
Nie martw się. Ja też biorę ślub tego samego dnia co Ty i dopiero teraz kupiliśmy strój TŻowi. Wódki i kwiatów też nie mamy. Nawet pomysłów. Też nie jesteśmy dobrymi tancerzami i nasza piosenka to "Z kimś takim jak Ty", ale również zastanawialiśmy się na waszą. I mój też ma dużo czasu. Głowa do góry ![]() Dziękuję za trzymanie kciuków. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Witam w nowej części
![]() Muszę się Wam pochwalić, że od wczoraj moja suknia jest już ze mną ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
Ok, bylam w solarium, posmarowalam sie przyspieszaczem jak radzilyscie i...
Myslalalm,ze sie wyrownalo ale wczoraj wyszly mi wodne bomble i scodzilo mi skora. Normalnie oszaleje. Ale jak schodzi skora z tych miejsc to kolor jest taki sam. Poczekam jeszcze chwilke az sie zagoi i pojde jeszcze raz do solarium. Moze w weekend. :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
Ja kupiłam buty ślubne w normalny sklepie w Altero z Tarnowie zapłaciłam 120 zł. Stwierdziłam że nie będe wymyślać z butami bo to na raz a spod sukni to ich prawie nie widać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() W ciągu ostatnich dni udało nam się potwierdzić wszystkich gości i ostatecznie stanęło na 53 dorosłych i 2 małych dzieciach (z czego jedno będzie siedzieć na kolanach - rodzice nie chcieli dodatkowego talerzyka), także fajnie ![]() ![]() Edytowane przez Kasiek1987 Czas edycji: 2011-06-22 o 09:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
Dziękuję Wam za opinie na temat naszej piosenki na 1-szy taniec. Liczy się szczerość
![]() ![]() kwiatuszekkk21 co do piosenki "Weselny klimat" to my ją z TŻ bardzo lubimy ![]() ![]() ![]() ![]() No cóż..jak widać..Ile ludzi, tyle opinii ![]() ![]() ![]() A jeśli chodzi o piosenkę na podziękowanie dla rodziców to mieliśmy wziąć Cliver "Dla rodziców", ale facet z zespołu puścił nam Preludium "To dzięki Wam" i zdecydowaliśmy się na drugą opcję ![]()
![]() |
#47 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, ja Wam współczuję tych wszystkich obron - dodatkowy stres przed ślubem. I cieszę się, że jestem już po. Na pocieszenie powiem Wam, że obrona to formalność
![]() Ja za to zaczynam źle spać i w ogóle przejmować się wszystkim. Nie mam jeszcze bielizny (czekam na dostawę staników do sklepu), nie mam butów na zmianę. Ale najbardziej męczy mnie chaos w sprawie kwiatów na salę i do kościoła oraz nauka tańca. Będziemy tańczyć do Franka Sinatry "I've got You under my skin" i na razie stanęło na jednej "lekcji". Chcemy tak sobie potańczyć w domu, żeby nie przestępować tylko z nogi na nogę. Ale na razie czasu brak na takie wygibasy. Ostatnio to w ogóle z moim M. prawie się nie widzę - on ma ranne zmiany, ja popołudniowe, więc widzimy się w zasadzie jak wracam z pracy o 22. Chwilę pogadamy i idziemy spać. Do zrobienia został też album dla rodziców (chcemy im dać takie tradycyjne albumy z naszymi zdjęciami powklejanymi i tekstami o nas - na razie wywołane mamy zdjęcia, więc musimy dopisać historię....) Generalnie wszystko będziemy robić na ostatnią chwilę pewnie. A mi się nie chce.
![]() |
#48 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Chociaż bałabym się, że w ciągu miesiąca mogę schudnąć, bo na mnie stres tak działa. Ja przymiarkę będę miała dopiero 20 lipca, czyli 10 dni przed ślubem. Nawet jeszcze jej nie widziałam na oczy i trochę ta myśl mnie przeraża ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#49 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() U nas dzieciaków będzie sporo. Właścicielka sali powiedziała, że do 5 lat dzieci się nie liczy a później już traktuje się jako normalnego gościa Cytat:
![]() A "Hej wesele" lubię ![]()
![]() |
![]() |
#50 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziwię się, że u Was od 5 lat już jest normalna stawka ![]() Przecież taki maluch nie zje tak jak dorosły człowiek. Tylko coś dziubnie z talerza i już ![]() ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#51 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() no i dobrze że mi się o tym przypomniało - muszę kupić ten spray i sprawidzić! ![]() Cytat:
![]() ![]() u nas też dużo osób odmawia, ostatnio nawet chrzestna TZ powiedziała że możeliwe że nie przyjdą - bo jej nowy mąż nikogo nie zna w naszej rodzinie i się bedzie głupio czuć... stary chłop a takie wymówki... porażka. Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Raczkowanie
|
a mi kuzyn jeszcze w sobote mówił że będzie, a wczoraj ciotka mi powiedziała że wcale się nie wybiera, więc nawet nie stac go na to by mi to w oczy powiedzieć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#54 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Raczkowanie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;27675197]A to prawda
![]() ![]() Nie ma co zwlekać z obrączkami, bo czasem się sporo czeka ![]() ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- My nie mamy ani jednego ![]() To przynajmniej nie musidz słuchać o śluzach, plemnikach i tych sprawach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Raczkowanie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;27676496]I tak mnie to nie ominie. Chociaż 3 spotkań już pewnie zrobić nie zdążymy
![]() Może traficie na normalną kobiete i wam podbije od razu 3 spotkania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#60 |
Konto usunięte
|
Oj, tak to się chyba nie da. Zawsze jest coś do zrobienia w ostatnim tygodniu przed ślubem. A to np. pójść do fryzjera czy kosmetyczki, a to na spowiedź (jeśli to ślub kościelny), coś kupić, odebrać kwiaty, tort...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:27.