![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wakacyjna wymiana kosmetyków :) ZAPRASZAM!
cos u mnie za:
Ce Ce Flaming Red Shampoo Szampon do włosów czerwonych 200 ml NOWY * Brocato Vibracolor Fade Prevent Treatment odżywka - ochrona koloru 50 ml NOWE * L'Biotica Moc Natury WAX Silk jedwab w płynie 15 ml NOWE BEZ KARTONIKA * L'Biotica BIOWAX A+E serum wzmacniające 15 ml NOWE BEZ KARTONIKA ?
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: CZERWIEC Wakacyjna wymiana kosmetyków :) ZAPRASZAM!
Też sobie jeszcze raz popatrzyłam
![]() zestaw z farbą Armani She Dsquared próbki/odlewki: Kenzo Kashaya, Alien, Tresori: aegyptus, mak, hibiskus, Lutens Arabie, Lacroix Bazar Micela nie chcesz? Mogę oddać szminkę Bobbi szminkę Shiseido Dsquared She Wood Velvet Forest 1 ml Thierry Mugler Angel Sunessence 5 ml Beauty Formulas, bibułki matujące, bez kilku sztuk i coś jeszcze ![]() nad tą szminką muszę się zastanowić ale może oddam Jak widzisz naszą wymianę?
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Miszona widzę że szukasz biżuterii orientalnej , tylko nie wiem jaka to jest orientalna
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- no właśnie zapachami cię nie skuszę , bo nic nie mam z twojej listy . Jutro zdjęcia porobie i ci wstawię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
- Chloe Narcisse EDT 15ml spray raz psiknięta * Kenzo Jungle Elepnant około 16/50 ml kod:6E01 * L'Biotica Moc Natury WAX Silk jedwab w płynie 15 ml NOWE BEZ KARTONIKA https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1308678627 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1308678627 -nr 1 Z Twojej wish mam poza wątkiem: * papeteria - Thierry Mugler Angel - mogę zrobić jakąś odlewkę - Salvador Dali (tylko muszę zerknąć jakie jeszcze mam- do odlewek)
![]() |
![]() |
#35 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Za co oddałabyś zestaw z farbą + Dsquared + próbki/odlewki wyżej wymienione?
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Tak zrobię ale już nie dzisiaj- szykuję się do łóżka...Jutro zrobię zdjęcie- a jaka odlewka zainteresuje Cię?
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Mogę oddać szminki Shiseido i nową Bobbi Brown + odlewki i próbki, o których napisałaś wcześniej ale za rzeczy, które wymieniłam nie dołożę już dodatkowo szminki Estee.
Możesz coś dobrać z mojego wątku lub mogę zrezygnować z odlewki Aliena i Kashaya ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Podobają mi się u Ciebie niektóre zapachy JPG
![]()
![]() |
#39 |
BAN stały
|
Coś u mnie za:
* Soraya Care & Control maseczka oczyszczająca z minerałami i kwasami owocowymi 2x 7,5 ml NOWE * L'Biotica Moc Natury WAX Silk jedwab w płynie 15 ml NOWE BEZ KARTONIKA * L'Biotica BIOWAX A+E serum wzmacniające 15 ml NOWE BEZ KARTONIKA ? ![]() Zapraszam do obu watkow, odpisz proszę u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Szkoda,mówi się trudno
![]() Czy mogę liczyć na kilka słów nt letniej wersji Classique (edp uwielbiam)- jak sie ma do klasyka?? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- To trochę mnie pocieszyłaś ![]() Powiedz jeszcze te wersje Summer to lżejsze wersje edt czy edp (bo to zupełnie inne zapachy)?? I czy to prawda,ze Classique X to zapach podobny do Light Blue i czy Madame summer to tylko lżejsza wersja klasycznej Madame ( i jak z trwałością) I obiecuję-koniec zaśmiecania wątku ![]() Przepraszam,że ci głowę zawracam,ale nikt chyba nie ma w tej chwili tylu zapachów JPG co ty ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- To już wszystko wiem ![]() ![]() ![]()
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Papeteria 18kart i 17 kopert.
Tej firmy: http://www.cgcollections.com/index.php Porządnie wykonana- karty są sztywne, 18 kart w 4 dizajny. Opakowane w pudełko otwierane sztywne z 2 przegrodami. (Później można na coś wykorzystać) Bardzo dobra jakość- stan idealny zdjęcia:
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Wtajemniczenie
|
mimo najszczerszych checi nie znalazłam nic ciekawego z twojej wish
pozdr ![]()
![]() |
#43 |
Kici kici miau miau
|
podoba mi sie Comme de garcons
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
ja po Comme de garcons
---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- wszystko co jest na zdjęciach jest aktualne
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Kici kici miau miau
|
tak jasne
![]() ale teraz ogladnelam ponownie perfumy i jest ok. 18/40 ![]() cykne zdjecie jak bylabys dalej zainteresowana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
BAN stały
|
Na chwilę obecną wybrane u mnie rzeczy są rozważane jeszcze przez dwie inne Wizażanki, ale jak się zwolnią, to się do Ciebie odezwę, dobrze?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Kici kici miau miau
|
ok
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
* Karl Lagerfeld zestaw Designer Collection zawiera: - Sun Moon Star EDT 15ml spray nieużywana * Van Cleef & Arpels - Oriens 4ml * YSL - Kouros 7 ml Lutens - Ambre Sultan L'eau Fraiche 2ml R * Dior Midnight Poison Elixir proszę odpisz u mnie , pozdrawiam
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
ubytek jest niewielki
jakieś 30/35 ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- CdG jest trochę mało ![]() ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- za odlewki dziekuję ![]() ---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- oki ![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
było by ok kochana-ale odezwę się jutro- lecę do znajomej chyba ma coś z Twojej wish.... Więc ewentualnie jutro jeszcze coś zaproponuję dla ciebie. I się dogadamy już na wysyłkę. Bo kusi mnie jeszcze:
* Nina Ricci EDT Les Belles Delice d'epices?! 28/30 ml kod:7A21A + pudełko - nie znam zapachu... ---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- kochana ja dopiero zauważyłam że balsam angela mam w rezerwacji... zauważyłam jak wizażanka się odezwała// ![]() ale mam na pewno jeszcze jeden chyba z ubytkiem- sprawdzę i jutro ci dokładnie napiszę jakąś propozycję ![]()
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
to proszę zdjęcia , robione z lampą , więc rozjaśnione , w rzeczywistości naszyjnik ma bardziej stonowany kolor .
I jeszcze branzoletka , zdjęcie na ręce bardziej odpowiada jej kolorowi , taki kolor starego złota , miedzi . Może ci się coś spodoba , jak nie to nic na siłę ![]() jak zwykle za dużo mi się podoba u ciebie ![]() a to bym chciała bardzo poznać Rochas Tocade EDT 3 ml F x2 Histoires de Parfums - Ambre 114 0.40 ml R i odlewka Dolce Vity ,bo znam ![]() Edytowane przez Natalia 1 Czas edycji: 2011-06-26 o 14:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Kici kici miau miau
|
zakupilam w perfumerii internetowej - polecanej na watku perfumowym.
Kupilam jako dwie flaszki sklejone magnesem jednak podzielilam sie z kolezanka ![]() ---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- jasne, zaraz zrobie Edytowane przez ranka Czas edycji: 2011-06-25 o 13:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Kici kici miau miau
|
mam go od 2009 roku. nie jest to tester. przechowywany w ciemnosci
---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ---------- swietnie. jesli sie obawiasz ze cos jest nie tak ja zawsze moge wyslac pierwsza, nie ma problemu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana tak więc... Angela balsam mam jeszcze jeden po za wątkiem tak jak napisałam ale używany. Nie wiem ile go zostało bo nie widać- oddam go do tej wymiany dla Ciebie gratis. Do Angela nie posiadam atomizera 10ml ale odleję do małych fiolek 1,5ml każda * 10sztuk.... To będzie ok 13-14ml... a przelejesz sobie w domu do atomizera... Papeteria i krem na szyję i dekolt oczywiście Twoje.... Czy za te rzeczy od Ciebie będzie dobrze? ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- oJeśli tak wolisz to nie ma problemu. Zapraszam na pw podaj adres do wysyłki.
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
Coś za wszystkie Aqua di Parma i 1 lub 2 Demeter
![]() Jeśli tak napisz u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
A cobra on my left...
|
Cytat:
Coś u mnie? ![]() ubrania/dodatki: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=503202 kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=519983 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=480280 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
ok. rozumiem , właściwie to sama nie chce oddać bransoletki , chociaż nie chodzę w niej , ale cieszy moje oko i nic złego się z nią nie dzieje , bo inna też nigdy nie używana zaśniedziała mi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
Za próbki perfum oddam chętnie próbki jakie będziesz chciała, z Ziaji uspokajającej mogłabym zrobić ale nie bardzo mam w co.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
A cobra on my left...
|
to jak widzisz naszą wymiankę?
płyn z zieloną herbatą to trochę za dużo, a z kolei Cotton Candy za mało ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- ogólnie jestem na tak, tyle, że nie mam już 10 serduszek -wydaje mi się, że zostało 6-7, mam za to jeszcze jakies kulki czy zwierzątka tego typu, to zerknę jak bedę w domu, mam tez 2 szamponetki head and shoulders dla kobiet, bo widzę, że szukasz, więc mogę to dorzucić za te brakujące serduszka. Co Ty na to? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
Oprócz Lysanelu widocznego na zdjęciach do tłustej mam
Janssen Cosmeceutical Claryfying Cream Gel 2 ml Janssen Cosmeceutical Gentle Cleansing Powder 1 g Uriage Emulsja Regulująca wydzielanie łoju 2 ml Norel Krem matujący antybakteryjny 1,5 ml x2 2 próbki Effaclaru Duo po 2 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:34.