![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: Co robic by Go odzyskac?
Nadal nie wiem co robić... a może On właśnie liczy na moje przeprosiny, chce żebym pokazała jak mi zależy? Co jeśli postanowię dać mu czas albo po prostu odpuścić a po jakimś czasie okaże się, że on czekał na mój ruch?
Albo odwrotnie- dla Niego to już koniec a ja będę go przepraszała i prosiła o szansę? Co gorsze?
![]() |
#32 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Normalnie udusilabym takie dziewczyny ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Rozeznanie
|
Jeśli to nic nie da to bedziesz musiała się z tym pogodzić i następnym razem nie podejmować takich pochopnych decyzji.
Nigdy bym nie zerwała zareczyn gdyby on coś ukrywał a nie miałabym dowodow ze coś zlego zrobil. Gdybym zareczyła się - a to poważna decyzja - to przy zrywaniu musialabym się poważnie zatanowic Edytowane przez bez_sensowna Czas edycji: 2011-06-27 o 10:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
To może poczekam chociaż do jutra? Pewnie i tak nie wytrzymam bo wieczory zawsze były nasze więc wieczorem wymięknę bez niego i pewnie pod wpływem emocji zrobię coś głupiego...
![]() |
#37 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Spotkaj się. Powiedz wszystko. Spokojnie, bez wyrzutów, przeproś jeśli czujesz że powinnaś, ale - RAZ, bez płaczu, lamentu, bez upokarzania siebie, bez błagania itp. Potem uspokój się i czekaj. Nie pisz do niego, nie dzwoń, nie proś się o rozmowę, spotkanie itp. Jeśli będzie chciał - przemyśli wszystko i się odezwie. A jeśli nie - ... sama i tak nic nie zrobisz/naprawisz.... Próbując o niego walczyć - nie strać szacunku do siebie. ![]()
![]() |
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
Oczywiście, że nie...
![]() |
#39 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla mnie takie tlumaczenie to zade tlumaczenie... a zalenie sie na swoja kobiete do innej obcej baby jest nie do przyjecia... ja jakbym sie o czyms takim dowiedziala to tez bym w szal wpadla, (ale nie rzucalabym pierscionkiem i nie zrywala zareczyn pod wplywem emocji, to przegiecie i z tym sie zgadzam) co to ma byc, dla mnie to pewnego rodzaju zdrada, a jeszcze to cale ukrywanie kontaktu poteguje to odczucie... piszesz, ze nigdy go nie kotrolowalas, ze chodzi Ci tylko o nia a wiec zauwazylas, ze cos jest na rzeczy a on dalej w najlepsze utrzymywal sobie z nia kotakt i jeszcze inaczej podpisal ja w telefonie, plus zalil sie jej na Ciebie... dla mnie to niewyobrazalne i niewybaczalne... jesli chcesz to ratowac to sie dobrze zastanow... ja bym sie wcale nie zdziwila gdyby juz kolezaneczka zdazyla go pocieszyc od wczorajszego ranka od kiedy nie macie kontaktu ![]() a jesli chcesz to naprawic to nie czekaj bo moze byc za pozno, tylko jedz i porozmawiaj, przepros za swoje czyny ale on tez powinien Cie przeprosic za to, ze utrzymywal kontakt za Twoimi plecami z laska dobrze wiedzac, ze ona na niego leci + jeszcze sie jej wyzalal na Ciebie czego ja bym juz na pewo nie wybaczyla... wasze problemy powinniscie roziwzywac sami a nie z obcymi osobami tak jak on... tego wyzalania sie innej kobiecie bym nie wybaczyla, jakie to upokarzajace ale Ty rob jak uwazasz...
Edytowane przez Caroline1920 Czas edycji: 2011-06-27 o 10:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Brutalnie to zabrzmi ale popełniłas błąd i teraz możesz tylko żałować.
![]() |
![]() |
#41 |
Konto usunięte
|
Ale odpowiedz sobie (i nam przy okazji), tak składnie, konkretnie, co zamierzasz mu powiedzieć, jak się zachować. A jeżeli powie "nie, odejdź, nie chcę teraz z Tobą rozmawiać" to co zrobisz? Ja bym się obawiała tego, że znowu zrobisz jazdę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
Bez płaczu się nie da niestety. Na samą myśl o tym wszystkim chce mi się płakać...
---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- Nie wiem co powiem... Przeproszę, powiem, że dopiero teraz gdy Go nie ma wiem na pewno, że nie mogę Go stracić z takiego powodu, że zrobię coś ze sobą (mogę nawet pójść do lekarza), żeby dał mi drugą szansę bo w końcu każdy na nią zasługuje.
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
A jeśli powie, że dla Niego temat jest skończony to powiem tylko, że kocham Go nad życie i skoro już wszystko wie to wybór należy do Niego...
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
A może weź daj sobie kilka dni czasu na wstrzymanie? Wycisz się.
A może weź mu napisz list. Wtedy nie wpadniesz w szał. List za potwierdzeniem odbioru, to będziesz wiedzieć, że dostał. A teraz to Ty możesz tylko porządnie go przeprosić, poprosić o wybaczenie i naprawdę popracować nad sobą. A co Wy macie do tego rozmawiania z kobietami o związku to ja nie wiem. Z kolegą może rozmawiać? Wy możecie z koleżankami? To czemu nie na odwrót? Ja się wypłakiwałam przyjacielowi, a on mi. I jakoś nie pocieszaliśmy się w łóżku, tylko rozmawialiśmy. Dwóch innych też ze mną długie godziny rozmawiało o swoich problemach. Czyli jestem tą złą i niedobrą rozbijaczką związków?
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Raczkowanie
|
Mam nadzieję, że wytrzymam do jutra. Pojadę do Niego i poczekam aż wróci z pracy żeby złapać Go przed domem bo gdyby mi nie otworzył a wiedziałabym, że jest w domu to chyba bym tego nie przeżyła...
![]() |
#48 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko, ze Ty w przeciwienstwie do tej pani nie lecialas na tych facetow, zachowywalas sie jak prawdziwa przyjaciolka a ona jak pisze Autorka ewidentnie ma na niego chrapke ![]() rozinca kolosalna... nie wiem, ktora dziewczyna zosila by cos takiego wiedzac, ze panna slini sie do jej faceta udajac kochana przyjaciolke...
![]() |
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
Sama nie wiem. Staram się wyobrazić sobie czego On teraz oczekuje... Jest konkretny, jeśli się tłumaczy to tylko raz i twierdzi, że skoro powiedział wszystko co chciał to nic więcej nie jest w stanie zrobić. Czekałby na moją reakcję. Więc może gdybym zachowała się tak jak On- przeprosiła, zapewniła i nie błagała z płaczem tysiąc razy- to coś by zrozumiał. Może właśnie na taką zmianę liczy....?
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
czemu niektore z was pisza "tak szybko sie poddal" wielka mi dziwota.. skoro autorka tak sie zachowywala....
autorka teraz za desperatke chce robic bo na horyzoncie jest....kolezanka ktora leci na jeszcze jego faceta ![]() ![]() autorko zeby go odzyskac radze Ci dac mu czas i absolutnie zostawic go w spokoju.... decyzja nalezy do niego co dalej bedzie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ona, mimo tego, że może i by chciała coś z nim nie musi się ślinić i szukać każdej okazji, żeby go do łóżka zaciągnąć. Autorka może nieco dramatyzować pokazując nam tą sytuację. Z jego strony to może być po prostu koleżanka, której się owszem, podoba, ale oboje utrzymują stosowne granice, z szacunku dla siebie i autorki. A w te wszelkie intuicje, że kobieta wyczuje, kiedy facet ją zdradza nie wierzę, bo miałam kilka nieprzyjemnych sytuacji z taką jedną wyczuwającą.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
W tym celu wysyła się długi mail, sms albo starodawny list, a nie jedzie się pod dom chłopaka odstawiać kolejne histerie [jeśli wkurzyło ją nieodbieranie telefonu to jego niechęć do rozmowy jeszcze bardziej ją wkurzy].
Że przeprasza, że prosi o wybaczenie, że kocha, że chce naprawić swój błąd. może być nawet propozycja spotkaina za trzy dni w ulubionej kawiarni. I teraz on ma ruch i decyduje, czy wybacza. Ale o ten kontakt zabiega się RAZ nie milion razy.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Raczkowanie
|
Tylko, że od czasu kiedy to JA kazałam mu wyjść, JA powiedziałam, że tak nie może być, JA kazałam zabierać mu swoje rzeczy- on nie wie, że dzwonię po to by się porozumieć, nie rozmawialiśmy, może myśli, że się na Nim jakoś odegrać...
Ale przy wyjściu miał warunek: albo wyjaśnia wszystko z nią natychmiast albo wychodzi i nie wraca.
![]() |
#57 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak czy inaczej jak widac wybral...
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
Więc jak Cię zobaczy to pomyśli, że to kolejna awantura na horyzoncie.
Spróbuj innych form komunikacji.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() autorko nie odwracaj kota ogonem..Ty nawazyłas piwa to teraz je wypij... na jego miejscu 100x zastanowiłbym sie jakiej kobiecie wlozyc pierscionek na palec lol pomalu zaczynaja sie syndromy włączać ![]() Edytowane przez normalnyFacet Czas edycji: 2011-06-27 o 11:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:51.