|
|
#32 |
|
Mother of Cats
|
Dot.: Perfumy i nie tylko - LIPIEC
Odpisałam
![]() Nanah, For Her leci jednak do babeczki81. Wobec tego, do Ciebie leciałoby stado próbek , czyli: * CdG Avignon (2ml) * CdG Jaisalmer (2ml) * CdG Ouarzazate (2ml) * CdG Kyoto (2ml) * Diptyque: L'Eau de Tarocco (1,7 ml) * Satellite: Padparadscha (2ml) * L'Artisan Tea for Two (2ml) * L'Artisan Dzongkha (0,1ml) * Diptique Tam Dao (2ml) i jeżeli tylko chcesz to także: * Molinard Habanita (2ml) * Donna Karan Iris (1,2 ml) * Christian Dior Hypnotic Poison (0,3 ml) * Hermes Eau de Gentiane Blanche (1,6 ml) Ja z przyjemnością przygarnę: - kredkę TBS - Mechant Loup (chciałabym flakonik, ale za próbki jakoś mi głupio brać; plączę się między chceniem a sumieniem zdecyduj proszę)- Chanel No.5 edp (0,5ml) i próbkę - Comme des Garcons edp A jeśli wypatrzysz coś jeszcze do zapróbkowania z mojej spiżarni (niewiele się zmieniło od czasu robienia zdjęć, wyleciało Ode au Reve, prawie wysączyłam Lady V.), to zagarnę także: - BU, masło tucuma |
|
|
|
|
#33 |
|
Rozeznanie
|
Boską masz spiżarnię
wypatrzyłam jeszcze Borneo 1834, Un Bois Vanille i Oliver Durbano. Tylko kwestię ilości mililitrów pozostawiłabym Tobie (Durbano może być symbolicznie). Oczywiście chętnie oddam flakon wilka oraz masło Tucuma (sprawdzę jeszcze wieczorem ubytek, ale wydaje mi się, że nie więcej, niż 20%). Bardzo się cieszę z naszej wymiany
Chanel Les 4 Ombres Prelude na wymianę Edytowane przez nanah Czas edycji: 2011-09-16 o 14:25 |
|
|
|
|
#34 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
To co wypatrzyłaś (Borneo 1834, Un Bois Vanille i Oliver Durbano) proponuję też po 2 ml. I jeszcze pazernie zapytam: Wilka flakonik i odlewkę? (Tak wiem, dać mi palec, to chcę rękę )
Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2011-09-16 o 14:27 |
|
|
|
|
|
#35 |
|
Rozeznanie
|
Jasne, flakonik i odlewkę razem
|
|
#37 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 73 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj, może znajdziesz coś u mnie w zamian za * kolczyki z drewna - bardzo lekkie, ręcznie robione, pochodzą z pracowni NaturalArt; nieużywane (nietrafiony prezent); długość kolczyków razem z biglem: 6,8 cm, długość drewnianego krążka: 4,7 cm ?
|
|
|
|
|
#38 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
* Magnokal, 50 tabletek - stosowany przy niedoborach magnezu, stanach zmęczenia, w rekonwalescencji po chorobach zakaźnych i zabiegach chirurgicznych, zaburzeniach snu i koncentracji, termin ważności: luty 2012 (całe opakowanie, z folią ochronną, mam kartonik i ulotkę) i - jeśli będziesz chciała oddać * Marion, gorąca kuracja olejkami do włosów wypadających, ylang ylang rozmaryn, samorozgrzewająca, 10 ml, termin ważności: listopad 2011 Jeszcze na wszelki wypadek zważyłam kolczyki - waga kuchenna (dokładniejszej niestety nie mam) pokazuje, że oba ważą niecałe 20 gramów. |
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
coś za Gucci pour homme?
|
|
|
|
|
#40 |
|
Mother of Cats
|
Tak
Podoba mi się u Ciebie:* Lanvin-Arpege * Issey Miyake- Scent by Issey Miyake Ile Gucia byś chciała? 5 ml w atomku czy próbkę w samplerze? Bo nie wiem, ile mogę chcieć Twoich dobroci
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
oddam Ci wszystko, nie będę się rozdrabniać
|
|
|
|
|
#42 |
|
Mother of Cats
|
![]() Czyli dla Ciebie 5 ml Gucia, a dla mnie próbki Lanvin-Arpege i Issey Miyake- Scent by Issey Miyake. Lecę na PW |
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie za któreś?
YR: Neonatura Cocoon Juliette has a gun ambre gris pierre i ewentualnie tobacco ? mój wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=560172 |
|
|
|
|
#44 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
U Ciebie podoba mi się (tylko nie jestem pewna, czy nie chcę za dużo, jakby coś - krzycz): - odlewka Ruban Orange - cień Revlon w kolorze Charcoal (czarny) Ile chciałabyś Cocoonu? 5 ml w atomku piątce? Co do Julietty - przy otworze atomizera ma delikatne obtarcie srebrnego koloru, bo kiedyś bardzo inteligentnie robiłam odlewkę, przyciskając szklany atomek do atomizera flakonika Obfocę popołudniem albo jutro i dodam zdjęcie.Widzę też, że szukasz próbki Flowerbomb - mam firmową, tyle że niewiele w niej zostało, jakieś 0,6 ml. Chętnie dorzucę |
|
|
|
|
|
#45 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ok niech tak będzie a mogę jeszcze poprosić o Christian Dior: Addict Eau Fraiche? bo dopiero teraz doczytałam która to wersja |
|
|
|
|
|
#46 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Addict - nie ma sprawy; leci do Ciebie Zrobię jeszcze obiecane zdjęcia i jeśli stwierdzisz, ze to otarcie Ci nie przeszkadza, to PW?
|
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#50 |
|
Mother of Cats
|
|
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
cos za cdg?
|
|
#52 |
|
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, coś za:
YR: Rose Absolue EDP Zapraszam ![]()
Edytowane przez misianka Czas edycji: 2011-10-05 o 07:28 |
|
|
|
|
#53 |
|
Mother of Cats
|
Misianko, kusi mnie kilka ml Prady, ale chciałabym ją najpierw przewąchać - wdepnę jutro do jakiejś perfumerii i po teście dam znać, dobrze? O ile w ogóle odlewka Prady za odpowiednie większą odlewkę Rose wchodzi w grę
|
|
|
|
|
#54 | |
|
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
|
|
|
|
#55 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Mam atomizerki 19 i 5 ml, dziesiątki "wyszły"
|
|
|
|
|
|
#56 | |
|
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
, ale ja atomek mam jeden już tylko - własnie 10 ml - to ile dasz? Bo do 10 mogę odlac, zgodnie z ofertą w moim wątku
|
|
|
|
#57 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#58 | |
|
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
Pasuje
|
|
|
|
#59 |
|
Wieczne Kutango
|
cos za zel YR
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:29.

, czyli:
zdecyduj proszę)
To co wypatrzyłaś (Borneo 1834, Un Bois Vanille i Oliver Durbano) proponuję też po 2 ml. I jeszcze pazernie zapytam: Wilka flakonik i odlewkę? (Tak wiem, dać mi palec, to chcę rękę 

Obfocę popołudniem albo jutro i dodam zdjęcie.
bo dopiero teraz doczytałam która to wersja 
, ale ja atomek mam jeden już tylko - własnie 10 ml - to ile dasz? Bo do 10 mogę odlac, zgodnie z ofertą w moim wątku