![]() |
#33 |
Zadomowienie
|
Dot.: LIPIEC Lancome Tresor in Love, DIOR Jadore
coś u mnie?
![]() |
#34 |
Zadomowienie
|
Ale Słonia wszędzie znajdziesz.
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Wstępnie jestem na tak, chciałabym tylko zobaczyć fotkę Tresorka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
A czy oddalabys Midnight Poison za moja kolorowke??czy tylko zapach za zapach???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Fotkę diora mam chyba nawet gdzies na dysku, poszukam i wieczorem, a najdalej jutro bo nie wiem kiedy wrócę do domu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
Przekupka: 142 pkt / 100% pozyt.
|
znajdziesz coś za poison?
![]() |
#44 |
Zadomowienie
|
Interesują Cię meteoryty Guerlain za J'adore?
---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- Wlasnie oddaję je, bo są za jasne dla mnie ![]() Mam cerę dosyc ciemną, i meteorki sa zdecydowanie za jasne. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
Zdjęcie cienia: klik!
Sorry, dopiero doczytałam, że wolałabyś coś innego - nie wiem co zaproponować? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ---------- Mnie pasuje ![]() ---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- No i oczywiście zapraszam na Pw ![]() Edytowane przez Soso Czas edycji: 2011-07-21 o 08:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zadomowienie
|
witaj, znajdziesz cos u mnie za jadore?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
podklad zostal mi juz jeden tylko ten co jest go ciut mniej bo probowalam go ale dla mnie za jasny niestety
![]() |
#52 |
Zadomowienie
|
Nic innego nie znajdziesz?
![]()
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
Niestety, to niezbyt sprawiedliwa wymiana ,chętnie bym oddała gdyby Twoich perfum była podobna ilość
![]() ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- Dzięki za cienie, kolorówki nie szukam ![]() ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- A to chętnie ![]() Mademoiselle ale we fiolkach bo jedynie takie posiadam.
Wymiana perfumy i inne Edytowane przez ragutka Czas edycji: 2011-07-21 o 19:29 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Mogłabym dorzucić, ale to nie są jasne podkłady a widziałam że szukałaś jasnych. Z Shiseido powinnam mieć coś w odcieniu 20 i to jest jasny kolor.
---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ---------- Są to odcienie dla średniej cery, ja nie jestem blada i 40 Shiseido jest dla mnie w zasadzie ok. ale ten HR zbyt ciemny ![]() To czekam na wieści. ---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Znam te odcienie - 010 diora nawet miałam do wymiany ale już poleciał. Jakbyś chciała coś do testów to mogę z podkładów mojej córki zrobić próbki, 023 nude diora i ma jeszcze jakieś dwa jasne guerlain.
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
Przekupka: 43 pkt / 100% pozyt.
|
pytałaś u mnie o ESTEE LAUDER - Ideal Light Brush On Illuminator, ale chyba nie bardzo opłaca Ci się wymiana za zapachy Dior, a tych z Oriflame nie mam niestety jak sprawdzić, pozdrowienia
![]() mój wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546358
http://www.pmiska.pl/ Edytowane przez lotta_983 Czas edycji: 2011-07-22 o 14:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
nie mogłam wcześniej odpowiedzieć, bo byłam na wyjeździe, o czym uprzedzałam w moim wątku
![]() niestety muszę zrezygnować z wymiany, ponosiłam dłużej midnight i jednak nie jest to mój zapach ![]()
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
niestety nic nie wpadło mi w oko
![]()
kosmetyki + różności okazjonalnie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:21.