|
|
#31 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wymienię Lee plus inne rzeczy w tym buty
niestety nic
|
|
|
|
#32 |
|
BAN stały
|
urzekły mnie dwie szminke a mianowicie te po srodku tylko juz nie wiem jakie to sa...
ale Ci marudze ![]() przesiczne i ile ich zostalo?? i jeszcze mam pytanko moze masz cos czego szukam?? |
|
|
|
#33 |
|
BAN stały
Przekupka: 4 pkt / 100% pozyt.
|
37
Bluzeczka na 1 ramie, rozciągliwa ,z brokatem, idealna na lato długość-42cm,szerokość 28pod pachami,kolor ciepły beż. 38 3-zwiewna bluzeczka na szerokich ramiączkach z napisem Angel ,napis nie jest klejonym badziewiem ,nie odpada podczas prania, odbija światło, bardzo w porzadku na imprezy szczeg. dla aniołka długość 47cm, szerokość 34cm 39 białozłota koroneczka-dostałam od cioci, ubralam kilka razy ,związując się paseczkiem (osobnym), przyzwoice to wyglądało, a latem bardzo wygodna bo się człowiek nie poci i ma przewiew długość 48cm, szerokość pod pachami 45cm, szerokość na dole40cm 40 czarna koroneczka na ramiaczkach- zwykła bluzeczka a w zasadzie top do ktorego doszyto koronkę , nie swedzi na ciele,nie przykleja się. Jest w stanie 4+ bo nosiłam ją na treningi długość 54cm ,pod pachami 36, szerokość dołu 40cm 41 różowa na ramiaczkach to bluzeczka w ktorej spałam na wyjazdach, dopasowana do sylwetki,nic nie fruwa miękka , dosć elastyczna długość 47cm,pod pachami 30cm, dół szer.34cm 42 spodnie są w sumie nowe, i strasznie mi szkoda ale nie ma sensu wciagać brzucha.Kosztowały mnie 99zł .Są dwustronne czyli jak się znudzi jedna para, to sobie można przewlec na drugąstronę i mieć inne z jednej są supergranatowe, a z drugiej są w kolorze niebieskim w ciemno granatowe pionowepaski. Jak dla mnie zbyt wyszczuplają nogi, Jeśli ktoś jest bardzo szczupły to będzie wyglądał troszkę tyczkowato Stan idealny, bardzo gruby jeans, kieszonki wywijane, guzik zatrzaskowy, nogawki nie sa starte od chodzenia. Od pasa w dół po zew-103cm,od krocza w dół nogawka-76cm,pas-72,udoi nogawka na dole po 23cm. 43 gipiurowa czarna bluzka bardziej siateczka ozdobna- bardzo dobry gatunek , stosowałam na bluzkę długość-50cm, w biuście-42cm, dół-47cm Edytowane przez Magdalena3city Czas edycji: 2011-10-06 o 18:50 |
|
|
|
#35 |
|
BAN stały
|
44
45 zielono khaki na ramiączkach firmy vero moda,na lato długośc 53cm, w biuście 36cm, dół 40cm 46 bardzo duża bo to chyba 40tka albo i 42- kamizelka z prawdziwej grubej skory , nigdy jej nie nosiłam bo tostałam ją od cioci zeby kogoś mogła cieszyć tylko ten rozmiar hehe od ramion w dół-50cm, szerokość-52cm, w biuście- 50cm. 47 koszula ciemno zielona, na zameczek z 2 kieszonkami- długość-52cm, między pachami-47cm, dół-44cm 48 bluzeczka kupiona w orsay, nie mam metki niestety ,delikatny brokacik , na lewym rękawku fabryczna nitka lekko puszcza, od prania chyba, mały dekoldzik, w krateczkę, rękaw 3/4 -długość-46cm, w biuście-38cm, na dole 37cm 49 Beżowa bluzeczka bez bleców- z tyłu jest krzyżykowa od kołnierzyka w dół-40cm, w biuście od40cm, dół-42cm 50 biała bawełniana z nadrukiem kobiety lekko pokryta brokacikiem,, rękaw3/4, długość-53cm, pod pachami 38cm, szer.dołu-37cm Edytowane przez Magdalena3city Czas edycji: 2011-10-29 o 21:27 |
|
|
|
#36 |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 14 pkt / 100% pozyt.
|
Niestety nic nie znalazłam, pozdrawiam
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1312362641 coś u mnie za te baleriny?
|
#38 |
|
Wtajemniczenie
|
niestety nic nie znalazlam
|
|
|
|
#40 |
|
BAN stały
|
51
biało jeansowa bluzka wiązana od góry w dół-sznurek i jego kolory oczywiscie wymieniac mozna jak sie chce, w rękawy 3/4- tez można wkładac sznurki-długość-46cm, pod pachami-43cm, na dole 40cm 52 spódniczka mini szaro błękitna- ubrana ze 3 razy, jakdla mnie troszkę za krotka, zapinana na guziczek z dyskretnym zamkiem, w pasie- 68cm, dół- 48cm, długość-40cm 53 czarna bluzka z wyciętymi rękawami ,oczywiście celowo tak uszyta długość-51cm, pod pachami-42cm, dół-42cm 54 brazowamozaikaz dekoldem serek-długość-50cm, w biuście-37cm, dół-32cm 55 biała bluzeczka z czerwonymi rękawami- po lewej stronie motyw smoka-bardziej widoczny jest w ultrafiolecie czy mocnym słońcu ,długość- 50cm, miedzy pachami-40cm, dół-40cm 56 czarna bawełniana wiązana w pasie cherokee bardzo fajna jest ,do lnianych spodni np, szybko schnie i nie blaknie, dlugość-57cm, pod pachami-44cm, dół 52cm, 57 sieledynowa na ramiączkach z kwatkiem,z bawełny -długość-56cm, pod pachami-40cm, dół-42cm. 58 gorset Next w idealnym stanie-jak nówka Edytowane przez Magdalena3city Czas edycji: 2011-10-06 o 19:15 |
|
|
|
#41 |
|
BAN stały
|
59
czarna chyba welurowa,( nie wiem ciężko powiedzieć) z motywem panterki,długi rękaw-długość 49cm, rękaw około52cm, szerokośc 40cm 60 Czarna boxerka z cyrkoniami (1brakuje,ale można wstawić np z paska miękka bawełna, dość elastyczna, od ramiączka w dół- 50cm, pas-37cm, w biuście 40cm61 różowa bluzeczka na małych ramiaczkach, do okoła jest ozdobiona małymi kamyczkami, dekold serek -od ramiączka w dół-55cm, w biuście 40cm ,szer. dołu-50cm 62 spódnica zielona bojówka-70cm pas,75cm dlugosc całkowita, bioderka okolo 80-82 63 Koszula bawełniana, nosi normalne ślady użytkowania , jest w kolorze dla mnie mało możliwym do zidentyfikowania ![]() coś jak ecru albo jak kość słoniowa ![]() w sumie, kwestia światła rękawek około 3/4 chyba ze ktos o rozmiarze S - ja dostanie to będzie miał dłuższe Wymiary bez naciągania :długość od ramion w dół- 50cm szerokość pod pachami - 55cm 64 szara koszula z rękawkami 3/4 , jest delikatna w dotyku , troszkę przypomina satynę ale na pewno nie jest to satyna ![]() nosi normalne ślady użytkowania, rękawy mają mankiety. Stan oceniam na 4plus, lub pięć minus.Wymiary bez naciagania materiału : szerokość pod pachami : 45cm,długość od ramion w dół 48cm 65 NOWE spodnie! ubralam je w sklepie i po powrocie jak zdjęłam- tak wyprane lezą bo mi nie pasują. długość całkowita 100 nogawki wew 80 nogawka w kroku 25 na dole 26 Edytowane przez Magdalena3city Czas edycji: 2011-10-06 o 20:04 |
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
#45 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
Przykro mi ale nic nie znalazłam
Pozdrawiam
|
#46 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1317914093
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1317924101 ile w pasie?
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
jedynie bluzka https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1311599524
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic ale dziekuje za propozycje
|
|
|
|
#50 |
|
Zadomowienie
|
niestety nic
Agatkaa ; ** < 3 Wish ! ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=29200695 WYMIANKA ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post30870031 Odpisz u mnie proszę ![]() SZUKAM KSIĄŻEK DO BIOLOGII I CHEMII ORAZ CZASOPISM ! |
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
|
ja noszę wkładkę 24,5 i sa na mnie dobre. Bo nie jest łatwo je zmierzyć w środku
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
a ktore Ci si podobaja?
bo nie wiem czy je mam podobają mi się jedynie buty https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1317914093 |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:10.

rękawek około 3/4 chyba ze ktos o rozmiarze S - ja dostanie to będzie miał dłuższe