![]() |
#1 |
BAN stały
Przekupka: 4 pkt / 100% pozyt.
|
Wymienię Lee plus inne rzeczy w tym buty
WYSYLAMY W TYM SAMYM CZASIE! NIE BEDE ZNOWU CZEKAŁA 3TYG AZ DOSTANE PACZKE
![]() Zaglądajcie w ten wącior bo wciaż mam troche rzeczy aktualnych ! https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=497506 WYSTAWIAM RZECZY RÓWNIEŻ NA SZAFIE Jeśli ktoś z Szafy jest zaiteresowany i kupuje bądz wymienia-tutaj usunę zeby nie bylo konfliktu. Zostawiam fotki tylko rzeczy ktore zostały ![]() Proszę śledzić moje posty też na dole-bywa tak ze nie zdarze wystawic wszystkiego a juz mam wpisy ,dlatego reszta rzeczy jest porozkładana. Witajcie Kobiety ![]() 1 Miałam je na sobie może z 5razy ,na pewno nie wiecej. Orginalne Lee - kupione za 129zł w zeszłe lato ...to gruby porzadny materiał, nie jakaś szmata tym bardziej mi szkoda ale rosnie mi brzuszek i nie mam szansy w nie wejść. W pasie 72cm, są mega długie -całkowita dlugosc od pasa do konca nogawki-120cm, od krocza środek 99cm ,szerokosc w udzie 27 cm, nogawki na dole 19cm... Są prawie nowe i wyglądają jak nowe więc chce się wymienić za coś równie porządnego. 2 spodenki LEVIS stan idealny ,gruby konkretny jeans ,niebieskie na pas 66cm,długość nogawki od kroku 6cm -Gorąco polecam gdyby nie moj zadek-nigdy bym nie oddała[/COLOR] ![]() 3 Katanka jeansowa w bardzo dobrym stanie, dla osoby noszące M-L [/COLOR] 4 rybki Twist off firmy gal- (odetne z blistra ile kazdy sobie zyczy) witaminy A+E pomagaja tez na tradzik 5 ubrana 1raz-spodniczka wiązana czerwona ![]() ![]() Muszę sie wymienic na coś z czego bede korzystac... Edytowane przez Magdalena3city Czas edycji: 2011-10-06 o 17:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 95 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Wymienię Lee plus inne rzeczy w tym buty
Mam nadzieję, ze już można pisac
![]() ![]() ![]() Coś u mnie za: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1311164574 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1311164341 Zerkniesz do mnie??? ![]() ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
6
Gorset Nowy! kupiony na allegro ,przymierzony i od tej pory wisi. Z satyny, bardzo dobry gatunek. Nie jest to gorset ze sklepow chinskich po 2,50 ![]() ![]() 1 fotka z allegro, reszta moja ![]() ![]() Zamienie się na coś Super w idealnym stanie jak ten gorset. 7 Nintendo-orginalna koszulka dla gracza rozmiar M polecam 8 Kamizelka lub jak wolicie bezrękawnik marki BIG STAR koloru bordowego (ciemniejsza czerwień), stosuje sie takie kamizelki najczęściej w góry albo gdy się ma to niebezpieczeństwo przeziębienia- przewiania -gdyż jest ochronna, nie przepuszcza wiatru i trzeba sie mocno postarać żeby ja przemoczyć. Zbudowana(uszyta) jest ze specjalnej pianki ![]() 9 Rockowa koszulka stan bardzo dobry z minusami rozmiar wieksza Ska albo mala Mka 10 Marmurki stan dobry plus- dla osoby o wzroscie max 170cm bo moga byc juz troche przykrotkawe- pas okolo 72cm -widac slady noszenia 11 Długa mega piękna, czarna wieczorowa suknia, ramiaczka bardzo cieniutkie i delikatne, jestem dość wysoka i delikatnie ciągnęła się po ziemi ![]() ![]() Edytowane przez Magdalena3city Czas edycji: 2011-10-06 o 17:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
hmmm narazie nic
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
Przekupka: 118 pkt / 100% pozyt.
|
wrr mi z kolei butki pewnie będą troszkę za duże
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za buciki?
jaką mają długość wkładki?
![]() |
#10 |
BAN stały
|
12
czarna w sumie jak nowa ,nie wiem ile razy ubrana. Leżała w szafie.Elastyczna, na dole szeroki ściągacz. Długość od ramion w dół-52cm ,szerokość miedzy pachami- 38cm. Podane wymiary są bez naciągania. Stan idealny. 13 NOWE czarne buty- długość wkładki 25-25,5 cm nigdy w nich nie wyszłam z domu- wymienie na inne buty ! 14 Kurtka marynarka czerwona wiązana jak gorset ![]() 15 spodnica ołowkowa dośc gruba, ale jest w bardzo dobrym stanie, ze sciagaczem u góry, na dole rozpierdaczek ![]() ![]() 16 Dostałam torebeczkę bo szukałam na wyjście konkretnie czerwoną pod kolor butow ale nie stety nie pasuje ![]() ![]() Zmieści portfel, telefon, i na pewno jakies kosmetyki ![]() Długość okolo 24cm ,wysokość na 12-13cm, szerokość spodu 7cm ![]() Polecam! p.s. Nowa! Edytowane przez Magdalena3city Czas edycji: 2012-01-01 o 19:12 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
cos za balerinki?
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
cos za baleriny jaka dl wkladki?
![]() |
#14 |
BAN stały
|
17
dla kogoś chetniego kto lubi miec duzo rzeczy przy sobie -to mam raz ubrane granatowe spodnie z mega duza iloscią kieszeni !dobre w nich jest to ze kieszonki są na zameczki i nie trzeba sie martwic ze telefon wypadnie Ubrane byly RAZ -rozm 32,pas-80cm,dlugosc 104, nogawka wew-80, nogawka w udzie 32,na dole 32 18 Sweterek miękki jak puchata pierzynka- mowie na niego jesienny bo ma takie kolorki ![]() ![]() 19 Czerwono biała z serkiem- na serku brakuje cyrkoni ktorą tak w ogole mozna sobie swobodnie dokleić ![]() 20 Torebka tygrysek- zmiesci sie nie tylko telefon i portfel ![]() 21 Biała marynareczka dla osoby o wzroscie 170cm -rękawki wtedy będą okej ![]() 22 Granatowa marynarka (jak by co to do kompletu mam spodnie i spodnice )- rozmiar 38 ![]() Edytowane przez Magdalena3city Czas edycji: 2011-10-06 o 17:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
BAN stały
|
23
bezrękawnik Atmosphere -nie ma 24 Czarna bluzeczka elastyczna z serduszkiem wyszyym cekinami- oczywiście Mka 25 Płaszcz Orsay na osobe o wzroscie 170 mniej wiecej ![]() 26 Bluzeczka bez pleców ![]() ![]() ![]() 27 Beżowa bluzeczka na 1 ramieniu pasek, firma new look, stan bardzo dobry długość 50cm,szeroka na 39cm-bez naciągania 28 Nowy swetr męski czarny -najlepiej wymiana na mniejszy Edytowane przez Magdalena3city Czas edycji: 2012-01-10 o 16:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
BAN stały
|
29-nie mam
30 fruwająca bluzeczka na ramiączkach w genialnym stanie, wyglada jak rozłozone liście-ma taką fakturę, od wewnątrz podszyta zeby nie prześwitywał biustonosz, małe wąskie ramiączka ,szerokość bez naciągania 40cm pod pachami -rozmiar S lub mniejszy M 31 avon szminka colourtrend vino disco -zostało jej bardzo dużo- dostałam z wymianki, data produkcji 14maj 2010, nie zbyt odpowiada mi kolor ale ogolnie polecam bo jest bardzo trwała Edytowane przez Magdalena3city Czas edycji: 2011-10-16 o 20:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
to edytuj posta z butami ze ich nie ma
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
witaj
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
BAN stały
|
witam
branzoletka to srebro? kolczyki pajaki kolczyki weze to srebro? moge zdjecie tych kolczykow ostatnich bo nie zabardzo moge sobie wyobrazic je na uszach moze masz ocs z mej wish?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
BAN stały
|
32
Bluzeczka w panterke- polgolfik, miękki i gladki jak satyna ale to nie jest satyna. Mysle ze rozmiar S. 33 Bawełniane polo w kolorze bordo- nametce napisane że to niby Ska- na 100% to Mka- jest dosć dluga 34 Bawełniana wiązana bluzeczka marki Cropp- wiązana na szyi, ubrana raz latem, ale się spiekłam w niej :P i teraz juz jej nie chce :P 35 Sweterek pasiaczek rozmiar S lub małe M ![]() 36 jeansowy gorsecik ala topik- ściskający fałdki ![]() Edytowane przez Magdalena3city Czas edycji: 2011-10-06 o 17:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
niestety dalej nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
BAN stały
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1312370638
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1312370638 hej one po nalozeniu na usta sa ciemne?? kurcze nie masz nic czego szukam?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
niestety nic
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:05.