Przesz³o¶æ ch³oapaka i jej wp³yw na nasz zwi±ek..... :( - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2011-07-29, 14:08   #31
Lea_ny
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 354
Dot.: Przesz³o¶æ ch³oapaka i jej wp³yw na nasz zwi±ek..... :(

W tym wypadku to nie przesz³o¶æ jest najwiêkszym problemem, tylko tera¼niejszo¶æ. Sam fakt kredytu to nie jaka¶ tragedia - ró¿nie w ¿yciu siê uk³ada... gdyby rzeczywi¶cie teraz go sp³aca³ to nie nie by³oby to dla mnie problemem. Znacznie gorsze jest to, co robi teraz - czyli ok³amuje Ciê na co id± Twoje pieni±dze oraz, ¿e maj±c mo¿liwo¶æ oddania czê¶ci d³ugu, on woli wydaæ kasê na papierosy. Na dodatek d³ugi nie tylko nie malej±, ale najzwyczajniej w ¶wiecie rosn± (bo nie zrobi³ nic z kredytem bankowym, a teraz ma dodatkowo 400 z³ do oddania Tobie - i niestety podejrzewam, ¿e nie tylko od Ciebie po¿yczy³ kasê, wiêc prawdopodobnie ma do oddania znacznie wiêcej, ni¿ 9 tys).
Stary 2011-07-29, 15:36   #32
laisla
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 21 825

Cytat:
Napisane przez madana Poka¿ wiadomo¶æ
- nie tylko kombinator, nie tylko nieodpowiedzialny, ale i idiota na dodatek, bo -wybacz- tylko idiota wyprowadza siê z domu z kobiet± NA KREDYT, a nie wtedy gdy staæ na wynajem. Tego nie finansuje siê z kredytów!!!! Kurczê, kobieto, to 26-letni facet, ok- je¶li chcesz mieæ kochanka, to z nim b±d¼, ale je¶li my¶lisz o nim powa¿nie, to wybacz- lepiej na otrze¼wienie zrób baranka. W tym wieku on siê ju¿ nie zmieni z podej¶ciem do kasy, na dodatek je¶li k³ama³ ci w twarz, na zimno, ma oszustwo "we krwi". £atwo mu pójdzie dalsze oszukiwanie ciebie.
I robisz b³±d wielu kobiet: nie dokonujesz eliminacji facetów na pocz±tku, kto¶ taki NIE NADAJE siê do powa¿nego zwi±zku, dlatego- je¶li to tylko mi³y romans na boku- to ok,ale je¶li co¶ wiêcej- to chyba instynkt samozachowawczy utraci³a¶.
Dok³adnie.
Cytat:
Napisane przez Lea_ny Poka¿ wiadomo¶æ
W tym wypadku to nie przesz³o¶æ jest najwiêkszym problemem, tylko tera¼niejszo¶æ. Sam fakt kredytu to nie jaka¶ tragedia - ró¿nie w ¿yciu siê uk³ada... gdyby rzeczywi¶cie teraz go sp³aca³ to nie nie by³oby to dla mnie problemem. Znacznie gorsze jest to, co robi teraz - czyli ok³amuje Ciê na co id± Twoje pieni±dze oraz, ¿e maj±c mo¿liwo¶æ oddania czê¶ci d³ugu, on woli wydaæ kasê na papierosy. Na dodatek d³ugi nie tylko nie malej±, ale najzwyczajniej w ¶wiecie rosn± (bo nie zrobi³ nic z kredytem bankowym, a teraz ma dodatkowo 400 z³ do oddania Tobie - i niestety podejrzewam, ¿e nie tylko od Ciebie po¿yczy³ kasê, wiêc prawdopodobnie ma do oddania znacznie wiêcej, ni¿ 9 tys).
Tego jestem pewna. I skoro zosta³ zmuszony do po¿yczenia od autorki, co w sposób oczywisty fatalnie o nim ¶wiadczy to znaczy ¿e nikt inny ju¿ nie chcia³ mu po¿yczyæ. Ciekawe dlaczego
laisla jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-07-29, 18:31   #33
maszToCoChcesz
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 220

nie zaufasz mu ju¿ i bardzo s³usznie, bo jaki¶ niedojrza³y strasznie typ.
Stary 2011-07-29, 19:18   #34
rzepaa
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 11

Witajcie ponownie.
Dzi¶ zakoñczy³am zwi±zek z nim. Przypomnia³am mu nasz± wcze¶niejsz± rozmowê - wg niej mia³ mnie ju¿ nigdy wiêcej nie oszukaæ. Powiedzia³am ¿e nie wierzê ju¿ w ¿adne jego s³owa, skrzywdzi³ mnie i nie widzê szansy by to naprawiæ.
Przyj±³ to w miarê spokojnie - wiedzia³ ¿e schrzani³ swoj± drug± i ostatni± szansê. Pisze mi jeszcze jaki¶ esy - nie chcê nawet ich czytaæ. Nie by³am jego pierwsz± dziewczyn± i my¶lê ¿e szybko znajdzie pocieszenie. A ja i tak pewnie oka¿ê siê t± najgorsz±....
Dziêkujê za Wasze opinie
rzepaa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-07-29, 20:00   #35
madana
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 17 071

M±dra decyzja , chocia¿ na pewno nie jest ci ³atwo. Dlatego ¿yczê, aby kolejny ch³opak/mê¿czyzna okaza³ siê tym w³a¶ciwym.
madana jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-07-29, 20:10   #36
201803290936
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 43 642

Cytat:
Napisane przez rzepaa Poka¿ wiadomo¶æ
Witajcie ponownie.
Dzi¶ zakoñczy³am zwi±zek z nim. Przypomnia³am mu nasz± wcze¶niejsz± rozmowê - wg niej mia³ mnie ju¿ nigdy wiêcej nie oszukaæ. Powiedzia³am ¿e nie wierzê ju¿ w ¿adne jego s³owa, skrzywdzi³ mnie i nie widzê szansy by to naprawiæ.
Przyj±³ to w miarê spokojnie - wiedzia³ ¿e schrzani³ swoj± drug± i ostatni± szansê. Pisze mi jeszcze jaki¶ esy - nie chcê nawet ich czytaæ. Nie by³am jego pierwsz± dziewczyn± i my¶lê ¿e szybko znajdzie pocieszenie. A ja i tak pewnie oka¿ê siê t± najgorsz±....
Dziêkujê za Wasze opinie
Bardzo m±dra decyzja, autorko w±tku. O ile mogê zrozumieæ, ¿e kto¶ m³ody, mo¿e pod wp³ywem podszeptów z³ych doradców, wzi±³ lekkomy¶lnie kredyt na jaki¶ zbytek (skuter to nie jest artyku³ pierwszej potrzeby, czy op³ata za naukê), to nie rozumiem jak mo¿na potem tego d³ugu nie sp³acaæ, brak kolejny, zachowywaæ siê tak lekkomy¶lnie i nieodpowiedzialnie. On nie nauczy³ siê niczego na w³asnych b³êdach, a co wiêcej - wpêdza w problemy innych, wykorzysta³ w³asn± dziewczynê (i podejrzewam, ¿e nie Ciebie pierwsz± - pewnie wisi kasê i innym ludziom, skoro bez krêpacji wyci±gn±³ rêkê do Ciebie). Podjê³a¶ najlepsz± z mo¿liwych decyzjê.

A co z Twoj± kas±? Kiedy ma Ci oddaæ, czy od razu odda³?
201803290936 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-07-29, 20:32   #37
rzepaa
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 11

[QUOTE=Doris1981;28439351]Bardzo m±dra decyzja, autorko w±tku. O ile mogê zrozumieæ, ¿e kto¶ m³ody, mo¿e pod wp³ywem podszeptów z³ych doradców, wzi±³ lekkomy¶lnie kredyt na jaki¶ zbytek (skuter to nie jest artyku³ pierwszej potrzeby, czy op³ata za naukê), to nie rozumiem jak mo¿na potem tego d³ugu nie sp³acaæ, brak kolejny, zachowywaæ siê tak lekkomy¶lnie i nieodpowiedzialnie. On nie nauczy³ siê niczego na w³asnych b³êdach, a co wiêcej - wpêdza w problemy innych, wykorzysta³ w³asn± dziewczynê (i podejrzewam, ¿e nie Ciebie pierwsz± - pewnie wisi kasê i innym ludziom, skoro bez krêpacji wyci±gn±³ rêkê do Ciebie). Podjê³a¶ najlepsz± z mo¿liwych decyzjê.

A co z Twoj± kas±? Kiedy ma Ci oddaæ, czy od razu odda³?[/QUOTE]

Przypomnia³am mu o tym sama bo wygl±da³o na to, ¿e jemu nie ¶pieszy siê z oddaniem. Stanê³o na tym ¿e ma mi oddaæ do 10-ego sierpnia. Wiem ¿e to s³uszna decyzja. Nie zmienia to jednak faktu ¿e szkoda/¿al mi tego ¿e tak to siê skoñczy³o...
rzepaa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-07-29, 20:39   #38
201803290936
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 43 642

Trzymam kciuki, aby¶ rzeczywi¶cie t± kasê zobaczy³a. Moja siostra i kilka innych dziewczyn, które mia³y podobne historie, niestety nie zobaczy³y - albo ca³o¶ci, albo czê¶ci. Jednak mo¿e facet zachowa siê uczciwie i odda w zaplanowanym terminie. Oby tak by³o, bo 400 z³ to nie tak ma³o.
201803290936 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-07-31, 00:41   #39
laisla
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 21 825

rzepaa podziwiam i popieram w 100% to, co zrobi³a¶. Wiêkszo¶æ kobiet ¿yje w takich sytuacjach nadziej± na zmiany i lepsze jutro, a nadzieja to wiadomo czyja matka dla Ciebie
laisla jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-07-31, 02:36   #40
niebieskie_oczko
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 298

przeczyta³am ca³y w±tek i zgodzê siê ze wszystkim z dziewczynami. gratulujê ci podjêcia najlepszej z mo¿liwych decyzji i mam nadziejê, ¿e kasa równie¿ do ciebie wróci. powodzenia
Podró¿e 2014: Wiedeñ, Bratys³awa, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Pary¿
K&K
niebieskie_oczko jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Intymnie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:32.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.