|
|
#31 |
|
BAN stały
|
Dot.: Brat i jego dziewczyna
Raczej skupiłam się na tym, że obraziłabyś się na rodzica, że ''za kogo Cię ma''. I tak się zastanawiam, to jak we własnym domu rodzic ma się dziecku nie zgodzić na nocowanie jego chłopaka/dziewczyny w tym samym łóżku w dodatku, żeby nie było wielce oburzonych hasełek 'za kogo mnie masz'.
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
uśmiałam się
|
|
#34 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Powiedzenie rodzicom to nie jest wyjście z sytuacji, bo uważam że z bratem jesteśmy na tyle dorośli że nie musimy latać i na siebie skarżyć, chociaż... z drugiej strony mam mało odwagi i ciężko mi tak podejść do brata i powiedzieć mu prosto w oczy co o tym myślę. Naprawdę mam tylko nadzieję że to takiej sytuacji już nie dojdzie. Edytowane przez lynyrdskynyrd Czas edycji: 2011-07-30 o 12:28 |
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Młodzi mysleli, ze siostra spi, to wzieli sie za siebie jak ochota sie pojawiła, a ciezko zeby sie nie pojawiła, skoro spali w jednym łozku. Czy to naprawde wyzsza matematyka, zeby przewidziec, ze cos takiego moze sie wydarzyc?
Edytowane przez Gwiazdeczka1978 Czas edycji: 2011-07-30 o 12:38 |
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale co ja mowie w koncu mieli ochote. |
|
|
|
|
|
#37 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przeciez to nie moja sytuacja, ale ewidentnie do przewidzenia... jesli ktos ma odrobine wyobrazni. Poza tym ludzie róznia sie od siebie temperamentami, sa osoby, na które nie działa osoba lezaca blisko i sa takie, które szajby dostaja i nie znaczy, ze sa zwierzętami. Po prostu tak jest, ale co ja Cie bede tłumaczyc, widac nie masz za grosz wyobrazni, skoro o tym rozmawiamy i tłumacze takie oczywiste sprawy.
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
.
|
zostaw bratu kartke/liscik i wylej zale w formie pisemnej
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak ludzie sa rozni, ale jeszcze nie spotkalam takich,(cale szczescie) ktorzy bez skrepowania robiliby to przy innych.
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
Twój brat zachował się kretyńsko, nie wyobrażam sobie nocować z Tż w czyimś pokoju i zachować się w ten sposób, no po prostu w głowie mi się nie mieści. Z resztą, jak znam Tż, to nawet by mi na to nie pozwolił
![]() Powiedz mu wprost, ze następnym razem sobie nie życzysz. Edytowane przez wisienka_na_torcie Czas edycji: 2011-07-30 o 12:57 |
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
Wg mnie to jasne, ze sie da. Ty reprezentujesz pogląd naiwnych rodziców dziewczyny, którzy sobie tego nie wyobrazili.
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#42 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
Generalnie zebys sie nie zdziwiła przy własnych dzieciach kiedys i nie zaszokowała jeszcze bardziej.
|
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
już po ptakach ;p teraz nic nie mów
|
|
|
#46 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() powiedziałabym rodzicom bo on pewnie sie nie przejmie a rodzice definitywnie rozwiązą sprawę a pozatym jak już mówiłam jestem wredna i chciałabym mu zrobic na złość żeby było mu tak głupio jak mi wtedy było ---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#47 | |
|
Zakorzenienie
|
WYPĘDZAĆ Z DOMU MŁODSZĄ SIOSTRĘ BY ZAPROSIĆ SWOJĄ STARSZĄ DZIEWCZYNĘ I BZYKAĆ SIĘ Z RODZICAMI ZA ŚCIANĄ - co się dzieje z tym światem. gdzie są jakieś zasady?
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
Przyczajenie
|
ja bym jak zrobiła tak: w trakcie ich igraszek wstałabym, zaświeciła światło i powiedziała że ide powiedziec rodzicom, poszłabym obudziła ich powiedziała co tam robia i że ta lafirynda ma sie wynosic z mojego pokoju bo jak nie to ja wyjdę
|
|
|
|
|
#49 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#50 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jakies chore teksty tu słysze chwilami typu- a Ty bys tak zrobiła, ja bym nigdy, a moi znajomi tez nigdy, a twoi znajomi to zwierzeta, bo oni owszem... No ludzie, rozmawiamy o sytuacji która miała miejsce i nie w naszej zagrodzie, ale w CZYJEJS. Nie potraficie sie odniesc do tematu, nie zbaczajac na osobiste sciezki? Bo genaralnie mnie pytasz, czy to są chore z miłosci zwierzęta, czy kogo, bo mnie cytujesz... A ja stwierdzam zaistnaiły fakt, a nie snuje filozofii Edytowane przez Gwiazdeczka1978 Czas edycji: 2011-07-30 o 16:25 |
|
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
To nie chory tekst to fakt.
Nikt z mojej rodziny ani znajomych nie uraczył mnie tak chamskim widokiem seksu i ja tego nie robię. Tak trudno uwierzyć że niektórzy mają trochę rozumu? Autentycznie tak ci ciężko?
|
|
|
|
|
#52 |
|
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#53 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masakra, a pisze to którys raz z koleiNo potworne.... |
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#54 |
|
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#55 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#56 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#57 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Generalnie jako rodzic w ogóle raczej nie zgodziłabym się na nocowanie takie, bo mieszkanie chłopaka i siostry w pokoju , to już wystarczająco krępująca sytuacja, choć rozumiem, że czasem nie ma wyjścia. Nie chciałabym dodatkowo komplikować i robić głupoty. Edytowane przez Candy_lips Czas edycji: 2011-07-30 o 17:20 |
|
|
|
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
Tez sie dziwie. Rodzicom zabraklo wyobrazni, a "pseudokochankom" rozumu. Tyle w temacie. Ja bym powiedziala o wszystkim bratu bez najmniejszej krepacji, co by sie sytuacja nie powtorzyla.
|
|
|
#59 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jak MUSZĄ się zachowywac w ten sposób nawet w tak niekomfortowych warunkach (mały pokoik? nastoletnia siostra obok? heloooł? nawet by mi przez myśl nie przeszły jakieś zabawy, dajcie spokój, a jestem w wieku tej uroczej dwójki) to niech szukają pomocy u specjalisty.... Szybko... A ten tekst o chodzeniu na noc do koleżanki, jak się bratu zechcę pobaraszkować akurat w pokoju nastoletniej siostry - bezcenny. Serio zaczynam widzieć tego starszego brata oczyma wyobraźni jak jakiegoś dewianta niemal ;p
My whole life is about doing better tomorrow, that's a solid philosophy. ~ Hank Moody Edytowane przez Suvia Czas edycji: 2011-07-30 o 17:32 |
||
|
|
|
|
#60 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Powiedzieć bratu co słyszałaś, powinno mu byś wstyd.
A jak wstydzisz się z nim o tym porozmawiać to napisz mu smsa.
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:58.

sorry zrobił to praktycznie na twoich oczach, gdzie są jakieś granice dobrego smaku?

Tak ludzie sa rozni, ale jeszcze nie spotkalam takich,(cale szczescie) ktorzy bez skrepowania robiliby to przy innych.

Masakra, a pisze to którys raz z kolei