![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: SIERPIEŃ - Zapachy, kolorówka - serdecznie zapraszam do wymianki!!!!
mogę oddać rozświetlacz revlon za róż. co ty na to?
![]()
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Wstępnie pasuje, szkoda, że nie widzisz nic za całość, ja tam lubię duże wymianki
![]() zarezerwuj proszę, zerknę na datę samoopalacza, bo kompletnie o tym zapomniałam:/ co do otwarcia, nie wiem, ponieważ mam go z wymianki, dostałam jakoś w lutym/marcu.
![]() |
#34 |
Ekspert GotowaniaNaGazie
Przekupka: 39 pkt / 100% pozyt.
|
Kiedyś coś u mnie chciałaś, spodobał mi się róż Sephory - jaka data ważności? Jaki stan i od kiedy jest otwarty?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Wtajemniczenie
|
szczerze chcialabym sie z toba wymienic ale nie widze nic dla siebie, napisalam w 1 poscie czego szukam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie zA :
SEPHORA - Róż do policzków - Blush me! - kolor różowy drobinkami odbijającymi światło - powstaje taka poświata - nadaje efekt naturalnego rozświetlenia - niewiele używany, odcień 02 meringue jalous FLORMAR - korektor Perfect Coverage - odcień 03 light beige - nowy, dwa razy przetestowany Essence kolekcja limitowana niedostępna w Polsce SHOW OFF - róż w odcieniu 01 me, me,me - kolor dokładnie ten sam co słynny cute as hell tylko większa pojemność różu (matowy, wściekły róż) - nowy
![]() |
#38 |
BAN stały
|
hej, moze cos z listy ponizej?
Sex in the city perfumy edp 100ml nówka, kartonik Sephora nowy pedzel do podkładu SMASHBOX high definition healthy fx foundation Spf 15 oil free, LIGHT L3 /połowa revlon custom creations podklad jasny Oriflame luminous prismatic powder zuzycie 10%, super recenzje kwc https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.ph...t=21632&next=1 Nouba blush on bubble /paletka testerków nr 41,43,44 VICHY AQUALIA THERMAL - sloiczek 50ml ubytek ok 30% wazny do 03/13 Maybelline one by one- chetnie za inny tusz DIOR vernis lakier sliwkowy sally hansen airbrush legs nude glow KUFERek NA kosmetyki , bardzo ladny i ciekawy wzor dysponuje foto SEPHORA paleta do makijażu CND CREATIVE LAKIER w kolorze: asphalt/ nowy matowy szary Oriflame pedzel do pudru/rózu Oriflame Summer solutions leave-in spray uv filters 150ml Oraz lakiery innych marek joko, astro, maybelline citre shine miracle anti-frizz serum YVES ROCHER nutrition- nabłyszczajacy szampon do włosow zostało 150ml/200ml PODKŁADY: Avon – ideal shade (fresh and light foundation) nowy kolor: creamy natural Korektory: ESSENCE pure skin cover stick nr01 begie/ prawie nowka OCZY: Essence multi action- czarna maskara zostało 50%, mokra i swieza Avon professional kohl: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...do-kresek.html &next=1 Calvin Klein- intense eyeshadow nr 109 darkened greek, kolorek khaki ASTOR BIG &BEAUTIFUL –czarny tusz , ubytek ok.25% Chanel mat lumiere wklad nr 40 sable USTA: Rimmel lasting finish- szminka 028 celeb/ stnowany róż Kryolan paleta szminek Lip smacker strawberry stars – truskawkowy, delikatny różyk BOURJOIS eau gloss cosmic nr 21 capuccino ice (ok.30% zuzycia) Victoria’s secret Beaty rush lip gloss, kolor punchy – ze 2-3 razy uzyty Sephora maniac – szminka nr 10, piekny kolor wina- uzyta ze 3 razy Ylang-Ylang olejek do aromoteriapii – nowy 10ml EDM korektor intensive fair nowy sampel + BIZUTERIA typu hm, orsay, parfois 2nowe klipsy do włosów avon ESSENCE twilight saga / eclipse collection lakier+błyszczyk Jil sander dwustronna z pędzelkiem konturówka do ust Sephora flash mattifying compact Revlon photo ready podkład |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
dostępne cienie :
490 DS 434 Matrix (08.2011) 473 DS 490 DS
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za lokówkę ?
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Hej, przepraszam za zwłokę. Tak jak pisałam, mam samoopalacz z wymianki i nie mam pewności co do daty otwarcia. Na moim wkładzie jest z tyłu data, to czysta sliwka z drobinkami lekko srebrnymi.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
BAN stały
|
hej bizu:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
niestety w tej chwili nic ale dziekuje za propozcyje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic
![]()
![]() |
#47 |
Wtajemniczenie
|
to mi sie podoba:
Christina Aguilera - Royal Desire - 30ml - zostało 3/4 flakonu https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.ph...t=39482&next =1
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]()
![]() |
#49 | ||
Wtajemniczenie
Przekupka: 95 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- Nie, niestety nie, kurteczka jest dla mnie cenna i łatwo jej nie oddam ![]() Dziękuję za propozycję i pozdrawiam! A i daj znac jak będziesz miała jakaś dokładkę ![]() ---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- Nie, niestety nic więcej nie wpadło mi w oko ![]()
![]() |
![]() |
#50 |
BAN stały
|
za kosmetyki ciuchów nie wymieniam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zadomowienie
|
nic
![]()
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
nie ma pierwszego linku co Cię interesuje u mnie
![]() mnie interesuje: Christina Aguilera - Royal Desire - 30ml - zostało 3/4 flakonu |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Zadomowienie
|
Nic
![]() |
![]() |
#55 |
patrysina
|
może coś u mnie za:
Perfumy FM nr 5 - odpowiednik Gucci Rush - nowe, 30ml - zapach identyczny z oryginałem (wiem, bo mam oryginał) - nie zdołam zużyć dlatego oddaje, zapach bardzo bardzo trwały - utrzymuje się na ciuchach bardzo długo |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Rozeznanie
|
Cześć
![]() YVES ROCHER - PERFECT EYE-LINER PARAFAIN - odcień 02 brązowy - używany, ale niewiele, ciężko powiedzieć ile zostało - kolor intensywny, nie rozmazuje się - nie wiem jaka data ważności (nie będę wybredna) Yves Rocher - MING SHU - woda perfumowana EDP - poj. wyjściowa 15ml - zostało ok. 12 ml - zapach bardzo bardzo trwały bo EDP Flakonik z limitowanki świątecznej https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,848,yves-rocher-ming-shu.html Avon - Tressele - różdżka z Avonu - po jednej stronie 5ml zapachu treselle, po drugiej 5ml różowego błyszczyka - błyszczyk chyba po terminie, nie wiem ale głównie wstawiam dla tego zapachu bo jest on prawie cały (jest to coś ala roletka z taką kuleczką) super do torebki - link do zapachu https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.ph...kt=4850&next =1
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
Dziekuję, nic nie znalazłam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Rozeznanie
|
Napisz kochana co Ci się u mnie podoba, to może uda się co skombinować
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- Mam jeden pierścionek ładny, srebrny z 3 cyrkoniami - rozmiar 14 ![]() Na pewno znalazłyby się jakieś korale i łańcuszki, mam nawet zegarek na łańcuszku w odcieniu starego złota - ale to wymienię tylko za coś extra ![]()
![]() |
#60 |
Raczkowanie
|
SEPHORA - Róż do policzków - Blush me! - kolor różowy drobinkami odbijającymi światło - powstaje taka poświata - nadaje efekt naturalnego rozświetlenia - niewiele używany, odcień 02 meringue jalous
INGLOT - liquid face blush - róż w płynie (buteleczka z dozownikiem) - na życzenie zdjęcie kolor 82 - zużycie ok 15% coś u mnie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=553579 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:40.