Wątpliwości dziewczyny będącej w kilkuletnim związku - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-08-07, 11:19   #31
madana
Zakorzenienie

Dot.: Wątpliwości dziewczyny będącej w kilkuletnim związku

Cytat:
ale teraz jest teraz i jeśli teraz się nie wyszaleję, to później będę miała jakieś poczucie braku i niespełnienia.
- o, z tym całkowicie się zgadzam. Dziecko urodziłam dosyć późno, 5 lat po ślubie itp. i dzięki "wyszaleniu" nigdy nie miałam poczucia, ze np. dzieci cokolwiek mi zabrały. Przyszły w tym momencie mojego życia, kiedy chciałam.
Na wszystko jest czas, jeśli lubisz żyć jak opisałaś, nic na siłę, nie ma sensu zmuszać się też do marazmu i stylu życia emeryta.
madana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-07, 11:25   #32
aneleczka
Zadomowienie

powiem Ci, że z moim Tż-tem mam tak samo... Jak mi się coś chce, to jemu nie i na odwrót. Niekiedy to bywa naprawde denerwujące i wiem co czujesz, bo niekiedy 'napalę' się na coś, chociażby na to, aby jechać na sklepy to mi mówi, że w inny dzień bo pada sądze, że idzie się do tego przyzwyczaić.. nie lubię siedzieć w domu, ale mogę to też nadrobić z koleżankami.. przecież związek nie musi mi się rozpadać, ponieważ on nie ma ochoty gdzieś iść.. ważne, że ma ochote spędzać ze mną czas i czujemy się ze sobą dobrze zobaczysz, jeszcze się 'nalatacie' wszędzie... powodzenia
aneleczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-07, 14:04   #33
Clemence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paollino Pokaż wiadomość
Ona nie jest zew natury, tylko ma duszę 20latki. Dorośnie to i wywietrzeją jej z głowy pomysły autostopów itp. Resztę da się wypracować. Naprawdę - ludzie dojrzewają. Jej facet też był 2 lata temu inny. Teraz się zmienił, bo trochę spoważniał. A jeśli ją też to czeka? Szaleje bo jest młodsza i taki ma charakter ale nie wierzę by już do końca życia została taka i wieku 35 lat chciała kochać się na łące (osobiście nie przełamałabym bariery skrępowania ).
Też ktoś dobrze stwierdzil,ze to nie od dziś problem :P
np jeżeli koleś to domator a dziewczyna nie,to i tak się nie dogadają.Bo moze owszem wywieje jej autostop,ale chęć wyjścia gdzies nie,a on będzie dalej przy swoim stanowisku no i klapa:P

---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ----------

Cytat:
Napisane przez aneleczka Pokaż wiadomość
powiem Ci, że z moim Tż-tem mam tak samo... Jak mi się coś chce, to jemu nie i na odwrót. Niekiedy to bywa naprawde denerwujące i wiem co czujesz, bo niekiedy 'napalę' się na coś, chociażby na to, aby jechać na sklepy to mi mówi, że w inny dzień bo pada sądze, że idzie się do tego przyzwyczaić.. nie lubię siedzieć w domu, ale mogę to też nadrobić z koleżankami.. przecież związek nie musi mi się rozpadać, ponieważ on nie ma ochoty gdzieś iść.. ważne, że ma ochote spędzać ze mną czas i czujemy się ze sobą dobrze zobaczysz, jeszcze się 'nalatacie' wszędzie... powodzenia
Ja wtedy męczę swojego chłopaka haha :P

---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ----------

ps:
i napiusz autorko co postanowilas:P

'But know this...I'm only judged by one Power, and I serve HIM.. !

<3
Clemence jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-07, 14:30   #34
201608251020
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez atunia Pokaż wiadomość

mam 38 i nadal chciałabym się kochać na łące, ale ja już nie spoważnieję gdyby tylko mój pan zechciał to zaraz lecę po kocyk
widocznie to kwestia upodobań

Cytat:
Napisane przez Clemence Pokaż wiadomość
Też ktoś dobrze stwierdzil,ze to nie od dziś problem :P
Z tego co autorka pisała to 2 lata temu jak on miał 21 to był "szalony". Czyli mu przeszło w zetknięciu z rzeczywistością
201608251020 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-07, 21:29   #35
star15
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Clemence Pokaż wiadomość

ps:
i napiusz autorko co postanowilas:P
Z podjęciem tej decyzji to może być bardzo ciężko
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi."

Studentka
star15 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-07, 23:57   #36
dawidowskasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
Troche jakbym czytała o moim przeszłym związku...
jest jedna rada - rozstać się. Jesteście całkiem różni, nadajecie na innych falach, na dłuższą metę to nie wypali
nie no sorry, ale pamietam Twoje wątki i ten Twoj ex to była patologia i bardzo dobrze,ze z nim zerwałaś
ale ten to po prostu może ma taki okres lenistwa w życiu
Skoro masz znajomych to może z nimi rob te szalone rzeczy a może tak jak z wyjazdem zobaczy,że sama jedziesz to się zbierze w sobie i postanowi jechać
dawidowskasia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-08, 15:55   #37
maszToCoChcesz
Zakorzenienie

no, lubicie zupełnie co innego, inaczej spędzacie wolny czas.. Nie wiem, czy może z tego być stały związek.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-08-10, 09:47   #38
star15
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maszToCoChcesz Pokaż wiadomość
no, lubicie zupełnie co innego, inaczej spędzacie wolny czas.. Nie wiem, czy może z tego być stały związek.
Chyba nie doczytałaś, bo z tego JEST stały związek- we wrześniu mamy 3. rocznicę
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi."

Studentka
star15 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-10, 10:18   #39
201608251020
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez star15 Pokaż wiadomość
Chyba nie doczytałaś, bo z tego JEST stały związek- we wrześniu mamy 3. rocznicę
Nie przejmuj się nią, to zwykła spamerka, nie doczyta a wszędzie pisze byle co, byle pisać
I jak sytuacja się miewa?
201608251020 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości