|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pomysły na gorącą randkę ;)
No właśnie ja już wielokrotnie sprawdzałam możliwości wanny standardowej i da się zmieścić, ale coś więcej, to już niezbyt luksusowo - jak w bagażniku malucha
Prysznic zdecydowanie lepszy, chyba że ktoś wygimnastykowany bardzo |
|
|
|
|
#32 |
|
Przyczajenie
|
Masz świetne pomysly ! Seksowna bielizna? Jak najbardziej !!
Kolacja z pikantną nutką np wyszeptanie mu do ucha ' Skarbie nie mam bielizny ,a no i smacznego " swietne ! Albo udawanie ze sie nie zwrocilo na to uwagi i obserwowanie jest zaintrygowania w oczach i ciekawosci ; > genialne ! po kolacji powrot do domu , ale zeby nie bylo tak latwo, nie odrazu wszystko i boom ; > Czasem dobrze się podroczyć mysle ; > Wanna z jakimis pachnidełkami w wodzie olejki cokolwiek , ladny zapach pobudza zmysly , ale nie moze byc przesadzony delikatny , platki roz w wodzie ? ohh swietne ! zgaszone światla i zamiast tego swieczki ! pomysl rewelacyjny ale pamiętajcie wszystko z głową ! świeczki postawcie w bezpieczniej odleglosci ; > uwazajcie gdzie rzucacie swoja bielizne zeby przypadkiem strażacy nie wpadli .. co by moglo być ciekawe gdyby nie to ze jestes ze swoim TŻ w wannie nago, albo coś w tym stylu . Co do tanca .. linki świetne ! takie krecenie tyłkiem to szczyt marzen ale ja tak nie potrafie .. ;< Lap dance juz predzej , ale do tego potrzebuje stroju klimatu i swietnej muzyki i mysle że 2 lampki wina by mi bardzo pomogly ;d . Striptiz to raczej nie dla mnie , wole jak robi to moj kochany w trakcie namietnego calowania . |
|
|
|
|
#33 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
], ale mam trochę seksownej bielizny, choć dla mnie to ciągle mało jak już się wyszykuję, to nigdy nie rozbieram się do końca, zawsze zostaję w pończochach i ewentualnie pasie, w zależności jakie pończochy, to jest super seksi |
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Raczkowanie
|
Ja teraz nie będę mieć żadnej rocznicy ale też myślałam wymyślić coś ciekawego bo niedługo mój kochany zabiera mnie na wakacje. Musze mu się odwdzięczyć
Tylko wiadomo jak to jest kiedy jesteśmy ciągle we dwoje.. ani nic nie kupie na miejscu bez jego wiedzy.. ale jedziemy w składzie: ja, TŻ, jego brat i jego szwagierka, więc zgadam się może ze szwagierką i razem (ale z osobna) przygotujemy chłopakom coś ciekawego ;D Mój Piękny kiedyś (kiedy już zasypiałam po kolacji) zaczął mnie całować, a że byłam bardzo senna to jak zwykle mówiłam coś w stylu: "bo się zaraz rozpuszczę od tego całowania, zostaw sobie trochę mnie na jutro" lub "rób co chcesz, ja idę spać a Tobie i tak się zaraz znudzi" a on wtedy "ale mi to smakuje" i dalej swoje. Bardzo dziwił mnie jego zimny język, czy tam usta... potem pocałunek w usta i poczułam MANDARYNKĘ. Momentalnie mi się odechciało spać i wiadomo, do dzieła! kiedyś odpłaciłam mu się tym samym, tylko zamiast mandarynki było winogronko) Facet pobudzony niesłychanie. Dlatego polecam smarować ciało kochanego jakimś soczystym owocem a potem zlizywać Najprzyjemniejsze jest chyba gdy leży się nieświadomym tego owocu i w pewnym momencie czuje jak kropelki zaczynają spływać po piersiach lub pośladkach. Mój Pan zawsze wieczorem włącza muzykę a ja gaszę światło. Pewnego razu kiedy zgasiłam światło a on odchodził od radia, przytuliłam go mocno. Płonęła świeczka. Zaczęłam się kołysać w takt muzyki. Zaczęła się gra wstepna, rozbieranie - nie przestając się kołysać - a potem nadzy zaczęliśmy sobie tańczyć po pokoju przytuleni ![]() Te 2 powyższe sytuacje są naprawdę świetną grą wstępną nawet na co dzień i w wyjątkowe okazje. Co do kąpieli w tradycyjnej (czyt. wąskiej) wannie... Ja się opieram o wannę normalnie w niej siedząc ze zgiętymi lub wyprostowanymi, rozchylonymi nogami a on kładzie sie na plecach opierając głowę na moim wzgórku łonowym i zgina kolana - żeby się zmieścić;p - lub po prostu opiera plecy na mojej klatce piersiowej a wtedy mogę go spokojnie polewać ciepłą wodą, całować i drażnić sutki. Kiedyś kupiłam mazaki do pisania po koszulkach, takie zmywalne. Siedzieliśmy znudzeni, więc położyłam przed nim paczkę mazaków i kazałam coś rysować po podszewce na poduszce. Po ok. 10 minutach skończyliśmy swoje. Pierwszą obejrzeliśmy jego. Wypisał ok 10 pomysłów na ciekawe spędzenie wieczoru, po czym wybrałam jeden z nich ("zaje*isty seks") i powiedziałam, że tylko idę skorzystać z toalety (celowo). Podczas mojej nieobecności zaczął czytać moją stronę poduszki ("50 powodów dla których Cię kocham") To już w drzwiach dostałam opcję którą wybrałam z jego dzieła hehe ;D Jeżeli nie macie takich mazaków to proponuję zwykły flamaster a najlepiej długopis. Poszewka najzwyklejsza kosztuje 3-5 zł. Jeżeli wieczór ma się zakończyć nieziemskim seksem proponuję nie pryskać sie perfumami po ciele bo facetowi zostanie w ustach gorzki posmak od całowania waszego ciała. Wystarczy zaopatrzyć się w ładnie pachnący żel pod prysznic i szampon. Co do zawiązywania facetowi oczu. Możliwe, że bardziej wniebowzięty będzie kiedy same sobie zawiążecie oczy??
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
o mamo ile odpowiedzi! za wszystkie niezmiernie dziękuję
pomysły macie świetne (ten ze wspólną kąpielą tylko nie przejdzie, oboje mamy swoje kilogramy a wannę mamy niewielką, wspólna kąpiel jest zazwyczaj mało romantyczna, bo jest niesamowicie ciasno, hehe)W każdym razie wiele mi pomysłów podsunęłyście. ten z sexy ubiorem podczas kolacji i udawaniem, że nie wiem o co kaman boski potem fajny taniec na deser, może masaż...? i zobaczymy co jeszcze, myślałam, żeby to jakoś połączyć wszystko, wpadła mi do głowy jakaś gra erotyczna, bo tu można by i masaż, i taniec, i inne atrakcje zawszeć w jednej "zabawie" bardzo proszę jeszcze o pomysły na kolację i deser. generalnie jesteśmy fanami lekkiej kuchni europejskiej, ja dość dobrze gotuję, ale robię to na co dzień i większość rzeczy już nie jest jakaś wyjątkowa, bo robię to ciągle... także spaghetti bolognese, tarta ze szpinakiem czy musaka odpadają, proszę o jakieś podpowiedzi! hmm, a może sushi? no i pozostaje mi szukać gadżetów, jakiegoś stroju, dodatków... |
|
|
|
|
#37 |
|
High Quality Since 2007
|
Pomysły super
Zebrały się naprawdę fajne Może w ogóle dałoby się z tego zrobić wątek zbiorczy?
|
|
|
|
|
#38 |
|
Raczkowanie
|
Ja na kolację wybrałabym na pewno jakieś mięsko bo obydwoje jesteśmy fanami mięs. Trzeba się najeść, ale tak żeby nie czuć się potem ociężałym i żeby nie odbijało sie po tym przez pół godziny w trakcie całowania
sushi nigdy nie robiłam, niewiem czy bym potrafiła i czy by mu smakowało dlatego wolałabym nie ryzykować z wyszukanymi potrawami. No to może tak hmm... *pierś kurczaka duszona z marchwią i pomarańczą ułożona na kopce ryżu? Danie proste, którego nie można zepsuć nawet w "przedrandkowym" pospiechu. *rybka (panga lub dzwonki z łososia bądź każda inna smakująca Tobie rybka) z jabłkami. Ja jabłka kroję w mała kosteczkę lub plastry (zależy od typu jabłek) i na patelni podsmażam aż się zrobi "dżemik" później na to kładę rybkę i ją duszę aż zmięknie na tych jabłkach. Pycha! no i deser czyli naturalne afrodyzjaki: truskawki w czekoladzie (http://www.kropkatv.pl/kuchnia/deser...ekoladzie.html) lub pucharki kolorowej pokrojonej w kostkę galaretki z masą bitej śmietany, którą możesz bezkarnie wyjadać paluchem
|
|
|
#39 |
|
Zadomowienie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=158957
pod powyższym linkiem powinnaś również znaleźć trochę pomysłów i inspiracji
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
O dzieki za te linki, bedę szukać
![]() myślałam o sushi, bo obydwoje bardzo lubimy, a ja potrafię je robić, wiec to żaden problem. No i elegancko będzie i nietypowo, bo jednak nie jadamy go na co dzień natomiast cały czas się jeszcze waham, czy nie postawić na coś. czego jeszcze totalnie nie jedliśmy. także będę szperać w tych przepisach. za to truskawki w czekoladzie zdecydowanie sobie "przygrucham" no i szukam fajnej bielizny, generalnie nie jest łatwo, bo nie jestem chudzielcem, więc w większość propozycji z allegro po prostu mogę się nie zmieścić... krótka piłka-co myślicie - ta: http://hotlady.pl/product-pol-542-Sora-black-XXL.html czy ta: http://hotlady.pl/product-pol-407-Ch...-stringi.html? nie ma zdjecia tej drugiej na bardziej puszystej modelce, wiec nie jestem przekonana do końca... ale kurcze obie mi sie strasznie podobają
|
|
|
|
|
#41 | |
|
Raczkowanie
|
ta druga zdecydowanie lepsza
![]() ---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem zawiązanie oczu to trochę kiepski pomysł. Prędzej zawiązanie mu rąk (przywiązanie do łóżka) ^^ No a żeby nie było tak pięknie, trochę się nad nim poznęcać
tzn... powoli go całować, dotykać... tak, żeby był rozgrzany do czerwoności Do tego seksowna bielizna i dotykanie się na jego oczach... On biedny nie będzie mógł nic zrobić, bo będzie przywiązany
|
|
|
|
|
#43 |
|
Przyczajenie
|
Jeśli chodzi o jedzenie to polecam wszystko, co je się palcami. Im bardziej soczyste, tym lepiej, bo więcej będzie do zlizywania
![]() http://youtu.be/sIwD-oDm6cU - o, tak jak tu ![]() Tylko kto to potem posprząta? ;P
|
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
tylko ta pierwsza jest dużo bardziej w moim stylu, i więcej zasłania (z tych rzeczy, które wolę ukrywać...
) jeszcze się nie zdecydowałam, przekopuję cały czas internet w poszukiwaniu "kreacji idealnej" im dłużej o takowej myślę, tym bardziej czuję, że najlepiej by było mieć taką bieliznę, w której będzie dużo rzeczy do zdejmowania. mam wrażenie, że TŻ oszaleje hehe w ogóle to mam teraz chyba za dużo pomysłów, po Waszych wpisach wyobraźnia zaczęła mi działać, wynalazlam np. taki zestaw akcesoriów. dodatków do striptizu - http://hotlady.pl/product-pol-132-St...se-zestaw.html - tylko zastanawiam się, czy to już nie wyklucza innej seksownej bielizny? nie będzie za dużo na raz wszystkiego? no i nadal nie opracowałam menu jest wiele fajnych propozycji wizażowych, ale zdecydowana większość tych dań to potrawy, które robię względnie na co dzień chyba poszukam czegoś w propozycjach Nigelli albo Buddy'ego Valastro...
|
|
|
|
|
#45 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Btw, kiedy macie rocznicę?
Edytowane przez paranojewedwojee Czas edycji: 2011-08-14 o 20:59 |
|
|
|
|
|
#46 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skoro na co dzień i tak gotujesz świetne dania, to może nie wymyślaj nic nowego, i tak facet obok ma skarb i na pewno będzie zadowolony
|
|
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie
Poza tym, jeśli podczas obiadu/kolacji będziesz nieziemsko wyglądała, to nie będzie zwracał aż tak dużej uwagi na jedzenie!
|
|
|
|
|
#48 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
muszę opracować konkretny plan po prostu i potem starać się go trzymać, bo co za dużo to niezdrowo rocznicę mamy 2 września, akurat wypada piątek, więc będzie można poszaleć, bo w sobotę nie trzeba wstawać o świcie i jak już będzie "po" to będę zdawać relację co do kolacji to jednak siedzi mi w głowie to sushi, w związku z czym automatycznie pomyślałam o stroju i makijażu gejszy... no nic, muszę usiąść i wszystko sobie na spokojnie poukładać
|
|
|
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
Mieszkasz w Wawie, na pewno są sklepy, gdzie można iść i takie sexy stroje po prostu przymierzyć
Też mieszkam w dużym mieście i o ile akurat takie koszulki, przebrania i tego typu stroje kupuje mi TŻ to np żeby kupić gorset musiałam go wcześniej przymierzyć. Więc sądze, że lepiej będzie jak pójdziesz i zobaczysz co na Tobie dobrze leży, bo na cycatej modelce przerobionej w fotoszopie to wygląda inaczej niż czasami w ogóle w pudełku Do 2 września jeszcze trochę czasu ![]() A ten zestaw do striptizu - wzięłabym stamtąd tylko tego węża boa banknoty itd to już chyba bardziej do jajcarskiej zabawy typu impreza, wieczór panieński itp. ![]() PS. Sądzę, że Twój facet będzie wniebowzięty tą rocznicą
|
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
Na pewno będzie cudownie, widzę, że naprawdę się starasz, ale na pewno nawet jakbyś nie wymyśliła nic oryginalnego , i tak byłby zadowolony
![]() Życzę gorącego wieczoru
|
|
|
|
|
#51 |
|
Przyczajenie
|
Gorąco polecam stronę z mojej sygnatury i porady na zwiększenie apetytu na seks tam zawarte.
|
|
#52 | |
|
Zakorzenienie
|
melduję się ponownie
![]() po długich dywagacjach dokonałam wyboru i kupiłam taką koszulkę: http://hotlady.pl/product-pol-526-Li...a-stringi.html, zmieniałam zdanie chyba z 10 razy i do tego pod spód takie nakładki: http://hotlady.pl/product-pol-152-Mi...-srebrne-.html i świecę do masażu - także rezygnuję z opcji ze striptizem, za to będzie romantycznie, gorąco i masująco Cytat:
ten sklep internetowy w którym kupiłam też jest z wawy, zależało mi na tym jak szukałam takich sklepów w necie, żeby nie ryzykować przesyłki, która mogłaby nie dojść na czas. wyszło super, bo mailowo zapytałam panie go prowadzące, czy na miejscu istnieje możliwość ewentualnej zmiany zadeklarowanego rozmiaru, bo nie jestem go pewna - i się zgodziły - także obejrzałam sobie na miejscu i okazało się, ze ten który zamówiłam będzie idealny ![]() także mam już prawie wszystko, oprócz deseru :/ truskawek już chyba nie dostanę, więc raczej postawię na owocowe fondue... tylko czy to się nie będzie gryzło z sushi? i jak myślicie, wino czy szampan? |
|
|
|
|
|
#53 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
myślę, że wino, szampan bardzo uderza do głowy, jeśli przygotujesz sushi to polecam śliwkowe wino choya, ja takie piłam kiedyś w Miyako sushi i moje podniebienie było wniebowzięte. Jeśli wybierasz sushi to polecałabym jakiś deser japoński, żeby była to już kolacja tematyczna ![]() Znalazłam kilka linków : http://forum.ohayo-nippon.net/ftopic316.html http://forum.programosy.pl/znacie-pr...-vp919268.html http://www.przepisy-kuchenne.info/to...t-japonski.php
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo ładny strój
.Co do alkoholu, to jeśli już, to wybrałabym wino, bo akurat je wolę , ale to zależy od tego jak Ty wolisz i Twój wybranek, |
|
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym wybrała szampan, bo win nie lubię
Jak już, to musiało by być jakieś bardzo, bardzo dobre a co za tym idzie... drogie.Jeśli jednak Wy lubicie wino, to nie ma problemu ![]() Co do koszulki, to jest mega!
|
|
|
|
|
#56 |
|
Zadomowienie
|
fajne pomysly dziewczyny dalyscie. ja mam 4.09.rocznice tak wiec przyda sie i mi cos.
a ta kolacje to chcesz w domu robic? a jaka sukienke założysz? mozesz chociaz wkleic jakas podobna z internetu bo ja mysle w co mam sie ubrac. te nakladki sa super. ciekawe czy mozna ja w takim "normalnym" sklepie kupic.
|
|
#57 | |
|
Zakorzenienie
|
cieszę się, że się Wam podoba
bo miałam wleeele pomysłów i wiele wątpliwosci ![]() Black Cashmere, nigdy nie piłam wina choya, choć chętnie bym spróbowała. powiedz mi tylko, ono jest bardziej z datunku wytrawnych, czy słodkich win? bo ja wytrawnych pić nie mogę, żołądek mi rozwalają i randkę bym skończyła w łazience, zamiast w łóżku i dzięki za przepisy na desery zaraz obczaję ![]() Cytat:
przyjmę szanownego TŻ-a w zakupionej przeze mnie koszulce i pończochach, no, może jeszcze kokardę sobie zawiążę na szyi
|
|
|
|
|
|
#58 |
|
Raczkowanie
|
widzę , że już trochę za późno, ale może komuś innemu się przyda. W moim związku świetnym rozwiązaniem okazał się bodystocking http://hotlady.pl/pol_m_Bielizna-ero...cking-102.html
Trochę miałam opory na początku aby to na siebie założyć, zwłaszcza, że nie mam idealnej figury, ale efekt okazał się piorunujący Oczywiście nie wyskoczyłam w tym tak od razu, tylko po kolei ściągałam z siebie poszczególne fragmenty garderoby, tańcząc to był napradę nie zapomniany wieczór
|
|
|
|
|
#59 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a choya jest półsłodkie na pewno jak nie słodkie nie lubię wytrawnego, więc musiało byc słodkie i delikatne
|
|
|
#60 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na przyszłość ![]() Cytat:
Warto było
|
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:17.

Prysznic zdecydowanie lepszy, chyba że ktoś wygimnastykowany bardzo 

], ale mam trochę seksownej bielizny, choć dla mnie to ciągle mało
a wannę mamy niewielką, wspólna kąpiel jest zazwyczaj mało romantyczna, bo jest niesamowicie ciasno, hehe)

jest wiele fajnych propozycji wizażowych, ale zdecydowana większość tych dań to potrawy, które robię względnie na co dzień