![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Pomysły na gorącą randkę ;)
słuchajcie, zbliża nam się z TŻ-em rocznica. okrągła, bo piąta
![]() ![]() w każdym razie chciałabym zorganizować coś ekstra, dziecko sprzedać dziadkom, przygotować fajną kolację (jakie znacie afrodyzjaki? owoce morza wykluczone, nie lubimy oboje ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pomysły na gorącą randkę ;)
Ja slyszalam o jakichs fajnych napojach
![]() ![]() ![]() Hm.. moze masz jakies marzenia w tej kwestii :P? np kapiel w wannie a wszedzie roze:P?a wczesniej jakas fajna kolacja? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Truskawki z płynna czekolada jako afrodyzjak, na poczatek dobra kolacja potem jak masz jakie takie poczucie rytmu to striptiz albo np. jezeli jeszcze nie probowaliscie to sex z zawiazanymi oczmi (jego
![]()
![]() |
#4 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ja bym postawiła na striptiz, ale jakiś tematyczny, bo zwykły to u mnie codzienność i nic nadzwyczajnego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
niestety zgodzę się :P Facet wogóle lubi patrzeć na kobietę :P
ale moze moze.. zalezy ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
a może striptiz?
![]() albo masaż erotyczny? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Ja bym była za fajnym wyjściem na kolację gdzieś, gdzie rozbudzisz mężczyznę tym, że jesteś seksownie ubrana (czerwona sukienka, szpilki, podkreślający urodę makijaż) i że inni mu tego zazdroszczą no i że nie może miec Ciebie już w tym momencie (proponuję drażnienie się z nim pod stolikiem Twoją stopą po jego nodze lub blisko krocza
![]() Potem powrót do domu, tam świece, nastrój, muzyczka, do tego striptiz/lap dance, albo spełnienie fantazji o jakiej on marzy. A potem namiętny seks. Wspólna kąpiel też jest świetnym pomysłem. Po seksie niezły byłby masaż, żeby chwilę odpocząc i się odprężyc a potem można znowu wracac do akcji ![]() Wszystko wypróbowane przeze mnie, więc wiem jak to się potem kończy ![]()
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Ja bym postawiła na wywalenie faceta z domu, albo zamknięcie w osobnym pokoju z zakazem wychodzenia, przygotowanie fajnej kolacji, zrobienie się na bóstwo i podanie mu jej w stringach, szpilkach i niczym więcej (albo jak już wolisz, jakimś seksownym przebraniu, w samym fartuszku itd.). I w tym wszystkim siedź i jedz z nim tę kolację, udając, że nie rozumiesz, co jest dziwnego w twoim stroju, ja uwielbiam ten efekt, gdy biedaczek nie jest w stanie nic przełknąć, tylko się gapi i gapi
![]() ![]() No a potem... wiesz, to też zależy od tego, jakie macie zwyczaje w seksie. Jeśli lubicie na ostro i dziko, to polecałabym jako odmianę długi, romantyczny seks z długą grą wstępną, masażem, wszystko czule i leniwie, nie spiesząc się. Jeśli zaś na co dzień (co noc) jesteście w łóżku raczej spokojni i tradycyjni, to spróbuj czegoś ostrzejszego - może nie zawiązane oczy, ale np. przywiąż go do krzesła i zrób striptiz lub zatańcz seksownie, jeśli nie bardzo będziesz miała z czego się rozbierać ![]() Albo pozwól mu się totalnie zdominować - wiesz, to też zależy od waszych upodobań. Ty powinnaś wiedzieć najlepiej, co kręci twojego faceta ![]() ---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- Cytat:
To też fajny pomysł, tylko ja na twoim miejscu nie ubrałabym majtek i wyszeptała mu o tym na ucho w najmniej oczekiwanym momencie ![]() Co do wspólnych kąpieli to różnie bywa, nie każdy lubi.
Edytowane przez Narrhien Czas edycji: 2011-08-08 o 19:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Myślałam kiedyś o czymś podobnym, nie świętowaliśmy naszej rocznicy, bo trudno ją ustalic, więc może się pokuszę teraz jak będziemy miec chatę wolną? ![]() O, uwielbiam się tak nad nim znęcac. Albo jak mu nie powiem i mam obcisłą sukienkę, on mnie pogłaszcze po tyłku i w pewnym momencie z oczami, niczym dziecko które ma rozpakowac prezent, pyta się mnie czy czasem nie zapomniałam czegoś ubrac, a ja udaję jakbym nie wiedziała o co mu chodzi ![]()
![]() |
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Dokładnie i jaki stopień skuteczności
![]() ![]()
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny! Motyw kolacji w seksownej sukience bez majtek baaardzo mi sie podoba i chyba sama go wykorzystam na nasza 2 rocznice ślubu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jestem 2 i pół roku z facetem i tylko raz zrobiłam striptiz, ale taki zwykły, trochę nieśmiały, zwykłe poruszanie bioderkami w rytm muzyki , zdejmowoanie ciuchów. ![]() ![]() co do zawiązywania oczu faceci lubia patrzeć, lecz nie widzę nic złego, żeby wykorzystać to jako urozmaicenie, facet wtedy nie wie co z nim zrobisz i podniecenie też rośnie ![]() Edytowane przez Candy_lips Czas edycji: 2011-08-08 o 20:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Z zawiązywaniem oczu frajda- dlaczego? To 5 rocznica przepraszam ze tak to napisze ale partnerka mus ie juz "opatrzyła" a jak bedzie miał np tylko na poczatku zwiazane oczy (rece tez mozna przywiazac) to wyostrza mu sie zmysly i bedzie odczowal wszystko mocniej
![]() |
#17 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() http://www.youtube.com/watch?v=PfXtmnxhtTY seksowna bielizna, kocie ruchy, odpowiednia muzyka i czasem nie trzeba się rozbierac, to partner zrobi za Ciebie resztę, a raczej zerwie z Ciebie pozostałości ciuchów ![]() http://www.youtube.com/watch?v=UYxxgvA8rlM&featu re=related do powyższych kawałków można się fajnie poruszac, pokręcic bioderkami ![]()
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Trochę świeczek, trochę zimnej, śliskiej satyny... taniec jak najbardziej!
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
seksowną bieliznę, to też pewnie kupię, bo nie mam na wyjątkowy sex czemu nie bo ogólnie nie lubię takiej sexy bielizny, wolę zwyczajne wygodne bawełniane rzeczy a wtedy co robiłabym jemu ten striptiz , to byłam w spódnicy za kolana, zwykła bluzka ale grunt, że się podobało, nie trzeba robić tego super, ważne dla faceta, że robi to jego kobieta ![]() dzięki za linki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
A mi ten lap dance z Deathproof się w ogóle nie podoba
![]() ![]() Za to coś takiego http://www.youtube.com/watch?v=I28LnAts1u8 ![]() No ale tak to już trzeba umić. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
hmmm 5 lat ładnie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fubizka a mnie to znudziło a jak przy końcu prawie weszła dupą w kamerę - ble ![]()
Książki w 2017: 10 Nie palę od 25/02/2017 Invisalign od 20/03/2016 Edytowane przez little.b.blue Czas edycji: 2011-08-08 o 21:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() generalnie nie wstydze się swojego ciała, mimo że zbyt ladne nie jest, ale pewnie masz rację, skoro Twoja pewność wzrosła to bardzo dobrze na pewno wpływ ma na to też facet, jak Cię traktuję, ja widzę w oczach mojego zachwyt , pożądanie, więc wiem, że moje niedoskonałości nie mają znaczenia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Candy lips - bawełniana bielizna też może być seksowna, a przede wszystkim jest zdrowa, a to jest najważniejsze dla naszych dróg rodnych, dopiero potem jest dobro faceta.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
wiem, moja raczej nie jest seksowna, ale właśnie dlatego, dla pewnej odmiany mam zamiar kupić inną i mu się tak pokazać
![]() co do Autorki , jak chodzi o wspólną kąpiel, to myślę, że też fajna jak lubicie ![]() ja kiedyś z Moim miałam i powiem szczerze był podjarany chyba jeszcze bardziej niż zwykle ![]() Edytowane przez Candy_lips Czas edycji: 2011-08-08 o 21:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Ja tylko powiem że jeśli macie wannę standardowych rozmiarów to wspólną kapiel odradzam
![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
No o tym nie pomyślałam, ale fakt. Ja mam standardową, to faktycznie cięzko było się zmieścić z TŻ, ale dobra
![]() Prysznica nie mam , a szkoda ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:31.