Pomysły na gorącą randkę ;) - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-08-08, 18:20   #1
silesianna
Zakorzenienie

Pomysły na gorącą randkę ;)

słuchajcie, zbliża nam się z TŻ-em rocznica. okrągła, bo piąta no i fajnie by było przygotować na ten wieczór coś wyjątkowego, także w sferze seksu chciałabym, żeby ten wieczór był wyjątkowy, ostatnio bywało różnie, jak to w rodzinie (z małym dzieckiem), rutyna robi swoje...

w każdym razie chciałabym zorganizować coś ekstra, dziecko sprzedać dziadkom, przygotować fajną kolację (jakie znacie afrodyzjaki? owoce morza wykluczone, nie lubimy oboje ) a potem... no właśnie tu potrzebuję Waszej pomocy jakieś gadżety, przebieranki? polećcie coś
silesianna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-08, 18:39   #2
Clemence
Zakorzenienie

Dot.: Pomysły na gorącą randkę ;)

Ja slyszalam o jakichs fajnych napojach czekaj,.. poszukam i to nawet prosty owoc jest podobno dobrym afrodyzjakiem
Hm.. moze masz jakies marzenia w tej kwestii :P? np kapiel w wannie a wszedzie roze:P?a wczesniej jakas fajna kolacja? mi by sie cos takiego podobalo

'But know this...I'm only judged by one Power, and I serve HIM.. !

<3
Clemence jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-08, 18:58   #3
nurazuki
Zadomowienie

Truskawki z płynna czekolada jako afrodyzjak, na poczatek dobra kolacja potem jak masz jakie takie poczucie rytmu to striptiz albo np. jezeli jeszcze nie probowaliscie to sex z zawiazanymi oczmi (jego)

Bóg stworzył kobietę jako drugą bo uczył sie na błędach... w końcu zaczynał od zera
nurazuki jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-08, 19:04   #4
201803080934
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez nurazuki Pokaż wiadomość
albo np. jezeli jeszcze nie probowaliscie to sex z zawiazanymi oczmi (jego)
oj, mało któremu facetowi by się podobało coś takiego, faceci lubią patrzeć [co nie ma nic wspólnego z byciem wzrokowcem ].
ja bym postawiła na striptiz, ale jakiś tematyczny, bo zwykły to u mnie codzienność i nic nadzwyczajnego
201803080934 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-08, 19:08   #5
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Grin Pokaż wiadomość
oj, mało któremu facetowi by się podobało coś takiego, faceci lubią patrzeć [co nie ma nic wspólnego z byciem wzrokowcem ].
Na co dzień, to prawda, ale znam wielu, którym się to bardzo podoba, jako dodatkowa atrakcja
Cytat:
ja bym postawiła na striptiz, ale jakiś tematyczny, bo zwykły to u mnie codzienność i nic nadzwyczajnego
Prywatne pytanie - nauczyłaś się sama z siebie, tak od razu stanęłaś i zatańczyłaś, czy miałaś jakieś przygotowanie? A może ćwiczyłaś wcześniej w domu?
Fubizka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-08, 19:10   #6
Clemence
Zakorzenienie

niestety zgodzę się :P Facet wogóle lubi patrzeć na kobietę :P
ale moze moze.. zalezy

'But know this...I'm only judged by one Power, and I serve HIM.. !

<3
Clemence jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-08, 19:14   #7
201605020943
Konto usunięte

a może striptiz?
albo masaż erotyczny?
201605020943 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-08-08, 19:22   #8
Black Cashmere
Zadomowienie

Ja bym była za fajnym wyjściem na kolację gdzieś, gdzie rozbudzisz mężczyznę tym, że jesteś seksownie ubrana (czerwona sukienka, szpilki, podkreślający urodę makijaż) i że inni mu tego zazdroszczą no i że nie może miec Ciebie już w tym momencie (proponuję drażnienie się z nim pod stolikiem Twoją stopą po jego nodze lub blisko krocza ). Do kolacji jakieś winko/szampan.

Potem powrót do domu, tam świece, nastrój, muzyczka, do tego striptiz/lap dance, albo spełnienie fantazji o jakiej on marzy. A potem namiętny seks.

Wspólna kąpiel też jest świetnym pomysłem. Po seksie niezły byłby masaż, żeby chwilę odpocząc i się odprężyc a potem można znowu wracac do akcji

Wszystko wypróbowane przeze mnie, więc wiem jak to się potem kończy

Rower 10,5/1000 km
8min ABS 1/100
Pośladki+Uda 1/100
Black Cashmere jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-08, 19:28   #9
Narrhien
Zakorzenienie

Ja bym postawiła na wywalenie faceta z domu, albo zamknięcie w osobnym pokoju z zakazem wychodzenia, przygotowanie fajnej kolacji, zrobienie się na bóstwo i podanie mu jej w stringach, szpilkach i niczym więcej (albo jak już wolisz, jakimś seksownym przebraniu, w samym fartuszku itd.). I w tym wszystkim siedź i jedz z nim tę kolację, udając, że nie rozumiesz, co jest dziwnego w twoim stroju, ja uwielbiam ten efekt, gdy biedaczek nie jest w stanie nic przełknąć, tylko się gapi i gapi i taka "tortura" przez np. godzinę, a ty sobie spokojnie jesz, czasem coś ci się podwinie, czasem cos ci skapnie i to zliżesz...

No a potem... wiesz, to też zależy od tego, jakie macie zwyczaje w seksie. Jeśli lubicie na ostro i dziko, to polecałabym jako odmianę długi, romantyczny seks z długą grą wstępną, masażem, wszystko czule i leniwie, nie spiesząc się.
Jeśli zaś na co dzień (co noc) jesteście w łóżku raczej spokojni i tradycyjni, to spróbuj czegoś ostrzejszego - może nie zawiązane oczy, ale np. przywiąż go do krzesła i zrób striptiz lub zatańcz seksownie, jeśli nie bardzo będziesz miała z czego się rozbierać A potem np. go wymasuj i wypieść, takiego przywiązanego do tego krzesła.

Albo pozwól mu się totalnie zdominować - wiesz, to też zależy od waszych upodobań. Ty powinnaś wiedzieć najlepiej, co kręci twojego faceta

---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ----------

Cytat:
Napisane przez Black Cashmere Pokaż wiadomość
Ja bym była za fajnym wyjściem na kolację gdzieś, gdzie rozbudzisz mężczyznę tym, że jesteś seksownie ubrana (czerwona sukienka, szpilki, podkreślający urodę makijaż) i że inni mu tego zazdroszczą no i że nie może miec Ciebie już w tym momencie (proponuję drażnienie się z nim pod stolikiem Twoją stopą po jego nodze lub blisko krocza ). Do kolacji jakieś winko/szampan.

Potem powrót do domu, tam świece, nastrój, muzyczka, do tego striptiz/lap dance, albo spełnienie fantazji o jakiej on marzy. A potem namiętny seks.

Wspólna kąpiel też jest świetnym pomysłem. Po seksie niezły byłby masaż, żeby chwilę odpocząc i się odprężyc a potem można znowu wracac do akcji

Wszystko wypróbowane przeze mnie, więc wiem jak to się potem kończy

To też fajny pomysł, tylko ja na twoim miejscu nie ubrałabym majtek i wyszeptała mu o tym na ucho w najmniej oczekiwanym momencie

Co do wspólnych kąpieli to różnie bywa, nie każdy lubi.

Edytowane przez Narrhien
Czas edycji: 2011-08-08 o 19:26
Narrhien jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-08, 19:30   #10
201803080934
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Fubizka Pokaż wiadomość
Na co dzień, to prawda, ale znam wielu, którym się to bardzo podoba, jako dodatkowa atrakcja
to ja bym poszła na kompromis i zasłoniła mu oczy na początku, a potem jakby się już atmosfera podgrzała, to bym mu zdjęła opaskę

Cytat:
Prywatne pytanie - nauczyłaś się sama z siebie, tak od razu stanęłaś i zatańczyłaś, czy miałaś jakieś przygotowanie? A może ćwiczyłaś wcześniej w domu?
jedyne przygotowanie jakie miałam, to oglądanie filmików i ćwiczenie przed lustrem praktyka czyni mistrza, jak to mówią początki w moim odczuciu były cienkie, ale tż i tak był zachwycony i nigdy nie dał mi odczuć, że moje wyginanie to kompletna amatorszczyzna
201803080934 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-08, 19:41   #11
Black Cashmere
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Narrhien Pokaż wiadomość
Ja bym postawiła na wywalenie faceta z domu, albo zamknięcie w osobnym pokoju z zakazem wychodzenia, przygotowanie fajnej kolacji, zrobienie się na bóstwo i podanie mu jej w stringach, szpilkach i niczym więcej (albo jak już wolisz, jakimś seksownym przebraniu, w samym fartuszku itd.). I w tym wszystkim siedź i jedz z nim tę kolację, udając, że nie rozumiesz, co jest dziwnego w twoim stroju, ja uwielbiam ten efekt, gdy biedaczek nie jest w stanie nic przełknąć, tylko się gapi i gapi i taka "tortura" przez np. godzinę, a ty sobie spokojnie jesz, czasem coś ci się podwinie, czasem cos ci skapnie i to zliżesz...

No a potem... wiesz, to też zależy od tego, jakie macie zwyczaje w seksie. Jeśli lubicie na ostro i dziko, to polecałabym jako odmianę długi, romantyczny seks z długą grą wstępną, masażem, wszystko czule i leniwie, nie spiesząc się.
Jeśli zaś na co dzień (co noc) jesteście w łóżku raczej spokojni i tradycyjni, to spróbuj czegoś ostrzejszego - może nie zawiązane oczy, ale np. przywiąż go do krzesła i zrób striptiz lub zatańcz seksownie, jeśli nie bardzo będziesz miała z czego się rozbierać A potem np. go wymasuj i wypieść, takiego przywiązanego do tego krzesła.

Albo pozwól mu się totalnie zdominować - wiesz, to też zależy od waszych upodobań. Ty powinnaś wiedzieć najlepiej, co kręci twojego faceta

---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ----------

To też fajny pomysł, tylko ja na twoim miejscu nie ubrałabym majtek i wyszeptała mu o tym na ucho w najmniej oczekiwanym momencie

Co do wspólnych kąpieli to różnie bywa, nie każdy lubi.

Myślałam kiedyś o czymś podobnym, nie świętowaliśmy naszej rocznicy, bo trudno ją ustalic, więc może się pokuszę teraz jak będziemy miec chatę wolną?

O, uwielbiam się tak nad nim znęcac. Albo jak mu nie powiem i mam obcisłą sukienkę, on mnie pogłaszcze po tyłku i w pewnym momencie z oczami, niczym dziecko które ma rozpakowac prezent, pyta się mnie czy czasem nie zapomniałam czegoś ubrac, a ja udaję jakbym nie wiedziała o co mu chodzi

Rower 10,5/1000 km
8min ABS 1/100
Pośladki+Uda 1/100

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-08, 19:46   #12
Narrhien
Zakorzenienie

Cytat:
O, uwielbiam się tak nad nim znęcac. Albo jak mu nie powiem i mam obcisłą sukienkę, on mnie pogłaszcze po tyłku i w pewnym momencie z oczami, niczym dziecko które ma rozpakowac prezent, pyta się mnie czy czasem nie zapomniałam czegoś ubrac, a ja udaję jakbym nie wiedziała o co mu chodzi
To jest czadowy motyw

Narrhien jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-08, 19:55   #13
Black Cashmere
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Narrhien Pokaż wiadomość
To jest czadowy motyw
Dokładnie i jaki stopień skuteczności Facet chce wyjść z siebie i myśli tylko co z Tobą zrobi jak w końcu znajdziecie się w domu. A potem to już wiadomo jak jest

Rower 10,5/1000 km
8min ABS 1/100
Pośladki+Uda 1/100
Stary 2011-08-08, 20:01   #14
Villga
Zadomowienie

Dziewczyny! Motyw kolacji w seksownej sukience bez majtek baaardzo mi sie podoba i chyba sama go wykorzystam na nasza 2 rocznice ślubu
Villga jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-08, 20:04   #15
Candy_lips
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Grin Pokaż wiadomość
wow śmiała jesteś
ja jestem 2 i pół roku z facetem i tylko raz zrobiłam striptiz, ale taki zwykły, trochę nieśmiały, zwykłe poruszanie bioderkami w rytm muzyki , zdejmowoanie ciuchów.
no był zadowolony, więc raczej powtórzę

co do zawiązywania oczu faceci lubia patrzeć, lecz nie widzę nic złego, żeby wykorzystać to jako urozmaicenie, facet wtedy nie wie co z nim zrobisz i podniecenie też rośnie

Edytowane przez Candy_lips
Czas edycji: 2011-08-08 o 20:06
Candy_lips jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-08, 20:04   #16
nurazuki
Zadomowienie

Z zawiązywaniem oczu frajda- dlaczego? To 5 rocznica przepraszam ze tak to napisze ale partnerka mus ie juz "opatrzyła" a jak bedzie miał np tylko na poczatku zwiazane oczy (rece tez mozna przywiazac) to wyostrza mu sie zmysly i bedzie odczowal wszystko mocniej

Bóg stworzył kobietę jako drugą bo uczył sie na błędach... w końcu zaczynał od zera
nurazuki jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-08, 20:12   #17
Black Cashmere
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Candy_lips Pokaż wiadomość
wow śmiała jesteś
ja jestem 2 i pół roku z facetem i tylko raz zrobiłam striptiz, ale taki zwykły, trochę nieśmiały, zwykłe poruszanie bioderkami w rytm muzyki , zdejmowoanie ciuchów.
no był zadowolony, więc raczej powtórzę

co do zawiązywania oczu faceci lubia patrzeć, lecz nie widzę nic złego, żeby wykorzystać to jako urozmaicenie, facet wtedy nie wie co z nim zrobisz i podniecenie też rośnie
jak trudno odważyc się na striptiz, to z lap dance też powinien byc bardzo zadowolony, najwyżej wtedy jak się troszkę rozkręcisz to zawsze z ld można przejsc do striptizu

http://www.youtube.com/watch?v=PfXtmnxhtTY

seksowna bielizna, kocie ruchy, odpowiednia muzyka i czasem nie trzeba się rozbierac, to partner zrobi za Ciebie resztę, a raczej zerwie z Ciebie pozostałości ciuchów

http://www.youtube.com/watch?v=UYxxgvA8rlM&featu re=related

do powyższych kawałków można się fajnie poruszac, pokręcic bioderkami

Rower 10,5/1000 km
8min ABS 1/100
Pośladki+Uda 1/100
Stary 2011-08-08, 20:34   #18
little.b.blue
Zakorzenienie

Cytat:
Zawsze jak słyszę/czytam "Lap Dance" to staje mi przed oczami ten fragment!

Invisalign od 20/03/2016
little.b.blue jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-08, 20:47   #19
Siska
Raczkowanie

Trochę świeczek, trochę zimnej, śliskiej satyny... taniec jak najbardziej!

Siska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-08, 20:58   #20
Candy_lips
Zakorzenienie

Cytat:
jak trudno odważyc się na striptiz, to z lap dance też powinien byc bardzo zadowolony, najwyżej wtedy jak się troszkę rozkręcisz to zawsze z ld można przejsc do striptizu

http://www.youtube.com/watch?v=PfXtmnxhtTY

seksowna bielizna, kocie ruchy, odpowiednia muzyka i czasem nie trzeba się rozbierac, to partner zrobi za Ciebie resztę, a raczej zerwie z Ciebie pozostałości ciuchów

http://www.youtube.com/watch?v=UYxxgvA8rlM&featu re=related

do powyższych kawałków można się fajnie poruszac, pokręcic bioderkami
spoko dzięki
seksowną bieliznę, to też pewnie kupię, bo nie mam
na wyjątkowy sex czemu nie
bo ogólnie nie lubię takiej sexy bielizny, wolę zwyczajne wygodne bawełniane rzeczy
a wtedy co robiłabym jemu ten striptiz , to byłam w spódnicy za kolana, zwykła bluzka
ale grunt, że się podobało, nie trzeba robić tego super, ważne dla faceta, że robi to jego kobieta
dzięki za linki
Stary 2011-08-08, 21:05   #21
Fubizka
Zakorzenienie

A mi ten lap dance z Deathproof się w ogóle nie podoba Ja jestem jakaś dziwna, czy co?

Za to coś takiego http://www.youtube.com/watch?v=I28LnAts1u8

No ale tak to już trzeba umić.
Stary 2011-08-08, 21:09   #22
Black Cashmere
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Candy_lips Pokaż wiadomość
spoko dzięki
seksowną bieliznę, to też pewnie kupię, bo nie mam
na wyjątkowy sex czemu nie
bo ogólnie nie lubię takiej sexy bielizny, wolę zwyczajne wygodne bawełniane rzeczy
a wtedy co robiłabym jemu ten striptiz , to byłam w spódnicy za kolana, zwykła bluzka
ale grunt, że się podobało, nie trzeba robić tego super, ważne dla faceta, że robi to jego kobieta
dzięki za linki
zawsze się przyda 1 czy 2 komplety bielizny na specjalne okazje, nawet jak się nie nosi takiej na co dzień, to uwierz mi, to świetna odmiana dla faceta i dla Ciebie, bo kobieta w czymś takim czuje się dużo pewniej, seksowniej, wiem po sobie, bo kiedyś byłam zakompleksioną dziewczyną, co to wstydziła się własnego ciała

Rower 10,5/1000 km
8min ABS 1/100
Pośladki+Uda 1/100
Stary 2011-08-08, 21:31   #23
normalnyFacet
Zakorzenienie

hmmm 5 lat ładnie u mnie na 2 rocznicę ex przygotowała kolację wykwintną taka oh ah...(tu masz pole do popisu).. oczywiście jakieś dobre winko.. ona sama była przesłodka (w zachowaniu).. ubrana w śliską sukienkę (taka na piersiach się zaczyna a kończy na połowie ud) szpileczki itp... także pierwsze wrażenie + kolacja (świeczki itp bajery) = bardzo elegancko... następnie w sposób w jaki ona jadła deser... były lody... i jak jadła to tak łyżka manewrowała w ustach wiecie o co kaman... strasznie mnie to nakręciło oczywiście w tle była fajna muzyczka..taniec wolny i ten jej zapach... potem extra wspólna kąpiel.. świeczek bardzo dużo (naturalne światło) rożne olejki itp... wiadomo co bylo potem sypialnia... kazała mi w łóżku poczekać chwile.. po czym przyszła w bardzo seksownej koszulce nocnej... i tamtej nocy niektóre fantazje moje stały sie rzeczywistością to bylo cos niesamowitego
normalnyFacet jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-08, 21:35   #24
little.b.blue
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez normalnyFacet Pokaż wiadomość
hmmm 5 lat ładnie u mnie na 2 rocznicę ex przygotowała kolację wykwintną taka oh ah...(tu masz pole do popisu).. oczywiście jakieś dobre winko.. ona sama była przesłodka (w zachowaniu).. ubrana w śliską sukienkę (taka na piersiach się zaczyna a kończy na połowie ud) szpileczki itp... także pierwsze wrażenie + kolacja (świeczki itp bajery) = bardzo elegancko... następnie w sposób w jaki ona jadła deser... były lody... i jak jadła to tak łyżka manewrowała w ustach wiecie o co kaman... strasznie mnie to nakręciło oczywiście w tle była fajna muzyczka..taniec wolny i ten jej zapach... potem extra wspólna kąpiel.. świeczek bardzo dużo (naturalne światło) rożne olejki itp... wiadomo co bylo potem sypialnia... kazała mi w łóżku poczekać chwile.. po czym przyszła w bardzo seksownej koszulce nocnej... i tamtej nocy niektóre fantazje moje stały sie rzeczywistością to bylo cos niesamowitego
A Ty przyszedłeś na gotowe czy sam też coś przygotowałeś?

Fubizka a mnie to znudziło a jak przy końcu prawie weszła dupą w kamerę - ble Ale fakt, też bym chciała umieć tak się ruszać.

Invisalign od 20/03/2016

Edytowane przez little.b.blue
Czas edycji: 2011-08-08 o 21:38
Stary 2011-08-08, 21:46   #25
normalnyFacet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez little.b.blue Pokaż wiadomość
A Ty przyszedłeś na gotowe czy sam też coś przygotowałeś?
całą noc zaspokajałem ją no i prezent dostała
normalnyFacet jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-08, 21:48   #26
Candy_lips
Zakorzenienie

Cytat:
zawsze się przyda 1 czy 2 komplety bielizny na specjalne okazje, nawet jak się nie nosi takiej na co dzień, to uwierz mi, to świetna odmiana dla faceta i dla Ciebie, bo kobieta w czymś takim czuje się dużo pewniej, seksowniej, wiem po sobie, bo kiedyś byłam zakompleksioną dziewczyną, co to wstydziła się własnego ciała
ooo to nie jestem sama
generalnie nie wstydze się swojego ciała, mimo że zbyt ladne nie jest, ale pewnie masz rację, skoro Twoja pewność wzrosła to bardzo dobrze
na pewno wpływ ma na to też facet, jak Cię traktuję, ja widzę w oczach mojego zachwyt , pożądanie, więc wiem, że moje niedoskonałości nie mają znaczenia to jest najważniejsze.
Stary 2011-08-08, 21:50   #27
Fubizka
Zakorzenienie

Candy lips - bawełniana bielizna też może być seksowna, a przede wszystkim jest zdrowa, a to jest najważniejsze dla naszych dróg rodnych, dopiero potem jest dobro faceta. Ale raz na jakiś czas można założyć na chwilę coś naprawdę seksownego, zobaczysz, że inaczej się poczujesz, a przecież i tak to zaraz zdejmiesz, więc uwierać nie będzie
Stary 2011-08-08, 21:51   #28
Candy_lips
Zakorzenienie

wiem, moja raczej nie jest seksowna, ale właśnie dlatego, dla pewnej odmiany mam zamiar kupić inną i mu się tak pokazać

co do Autorki , jak chodzi o wspólną kąpiel, to myślę, że też fajna jak lubicie
ja kiedyś z Moim miałam i powiem szczerze był podjarany chyba jeszcze bardziej niż zwykle

Edytowane przez Candy_lips
Czas edycji: 2011-08-08 o 21:58
Stary 2011-08-08, 22:07   #29
little.b.blue
Zakorzenienie

Ja tylko powiem że jeśli macie wannę standardowych rozmiarów to wspólną kapiel odradzam Lepszy wspólny prysznic, o ile masz również kabinę.

Invisalign od 20/03/2016
Stary 2011-08-08, 22:14   #30
Candy_lips
Zakorzenienie

No o tym nie pomyślałam, ale fakt. Ja mam standardową, to faktycznie cięzko było się zmieścić z TŻ, ale dobra
Prysznica nie mam , a szkoda
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości