|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Trochę inna dziewczyna...
Spróbuję jeszcze raz: jestem bardziej mężczyzną, niż kobietą- dlatego nie planuje zmienić płci, ale moja kobieca część jest na tyle istotna, że pozwalam sobie teraz pisać jako kobieta.
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- Ale skoro jesteś bardziej mężczyzną niż kobietą, to powinieneś/powinnaś pisać jako facet.
|
|
|
#34 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- dlaczego?
|
|
|
#35 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale jesteś bardziej mężczyzną, więc powinieneś pisać jako facet. Logiczne?
---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- Bo dominuje przewaga?
|
|
#36 |
|
Raczkowanie
|
A może w tej chwili mam ochotę pisać jako kobieta?
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Wtajemniczenie
|
Ok, rozumiem. Ale ja nagle nie odczuwam potrzeby pisania jako facet.
|
|
#39 |
|
Konto usunięte
|
W wieku 18 lat nie ma miliona odcieni szarości jeżeli chodzi o płeć mózgu. Możesz nie być pewien, czy jesteś gejem, czy biseksualistą, ale co do płci swojego mózgu już musisz być pewien. Albo jesteś mężczyzną, albo kobietą. Jak najbardziej możesz lubić się przeobrażać w kobietę (na zasadzie, że się przebierasz, malujesz, zachowujesz jak kobieta), ale mimo wszystko nadal wiesz wtedy, że jesteś facetem - nie chcesz się zamienić w kobietę trwale, tak na serio. Chyba pomieszałeś kreację, wcielanie się w rolę z rzeczywistością lub po prostu robisz sobie tutaj jaja. Transseksualistą się jest od dziecka - tacy ludzie od dziecka wiedzą, że mają mózg jednej płci zamknięty (przez jakiś błąd natury) w ciele płci przeciwnej. Ty tego nie masz, czyli jesteś po prostu transwestytą - tyle, wielka mi tajemnica. Strasznie się silisz na bycie oryginalnym i innym, niż wszyscy, a takich osób jest wiele. Tym dziwniejsze jest to, że nie próbujesz z nimi nawiązać kontaktu, pogadać, poszukać wsparcia.
|
|
|
|
|
#40 |
|
Raczkowanie
|
Na pewno? a oskarżenia o prowokacje? Jeżeli ktoś nie chce pomóc to niech po prostu nie pisze
---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- Bo nie masz takiego problemu jak ja
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
Raczkowanie
|
Nie że nie wiem kim bardziej, tylko ze nie wiem na ile procent dokładnie jestem kobietą.
|
|
#43 | |
|
Zadomowienie
|
Masz prawo pisac jako kobieta, tak, jak mam prawo pisac jako mężczyzna.
Pytanie po co? Żeby wprowadzić zamęt? Bo teraz pisanie o sobie jako o kobiecie, podczas, gdy w wiekszej częsci jednak czujesz sie mężczyzna a kręci Cie przebieranie się w damskie ciuszki, jest tworzeniem chaosu i nie zdzwi sie, gdy ktos, nie czytajac pierwszego posta uzna, ze jestes kobieta. Sam wiesz czego chcesz? Wiesz, że rodzice nie byliby zadowoleni, gdyby dowiedzieli sie, ze lubisz chodzic w damskich ubraniach. Ok, zatem, co Ci da, gdy sie dowiedza, poza tym, ze ich zszokujesz i możesz oczekiwać tego konsekwencji? Może zatem lepoiej poszukac innych męzczyzn, którzy lubia tego typu przebieranki, jednak- podając sie za kobietę, na kobiecym forum nie wiem, czy wielu takich poznasz Poszukaj moze na forach tematycznych. Jestem pewna, ze takie istenieją.
|
|
|
|
#44 |
|
Wtajemniczenie
|
To chyba nie wiesz jak wygląda prawdziwy atak. Ja z mojej strony na pewno tego ataku nie stosuję względem Ciebie.
|
|
#45 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#46 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#47 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- Cytat:
![]() Ale ja nie szukam tutaj męzyczyzn, tylko porady, wsparcia itd
|
|
|
#48 | |
|
Zakorzenienie
|
Piszesz, że jak ktoś nie chce Ci pomóc to niech nie pisze. Szukasz pomocy, więc czemu nie poszukasz jakiegoś "specjalistycznego" forum?
Tutaj większość na forum to kobiety, więc powiedz czego oczekujesz? ![]() Podobnie żenujące jest pisanie w wątku o doborze biustonoszy, że: Cytat:
Gdzie już się zdeklarowałeś: `JESTEM FACETEM` |
|
|
|
|
|
#49 | |
|
Zadomowienie
|
Wiele nastolatek (dziewczyn!!!) chodzi w męskich ciuchach, przyjaźni sie z chłopakami., Zwie sie je "chłopczycami" (przynajmniej za moich czasów
) i... nie wynika z tego nic dalej. Z czasem z tego wyrastają.Problem, jest, gdy dzieje sie w drugą strone- gdy chłopak woli damskie ciuchy. A niby mamy równouprawnienie ![]() Tak mała dygresja
|
|
|
|
#50 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- Cytat:
|
|
|
#51 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#52 |
|
Raczkowanie
|
Aż tak bardzo Cie boli, że pisze jako kobieta?
|
|
#53 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- Nie o to chodzi, że nas coś boli. Po prostu nie pojmujemy jak można mówić, że w większości jest się mężczyzną, ale pisać w formie żeńskiej. Skoro nie potrafisz sam/sama się określić, musisz skontaktować się z lekarzem. Żadna z nas (chyba) nie potrafi rozwiązać Twojego problemu.
wegetarianka od 30.08.2011![/COLOR][/SIZE][/RIGHT] Edytowane przez zakochana19 Czas edycji: 2011-08-12 o 20:16 |
|
|
|
|
|
#54 |
|
Raczkowanie
|
W połowie może i nie można. Ale mozna być nie 100% męzczyzna i nie 100% kobietą.
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
Skoro większość to kobiety to masz małe szanse na znalezienie tu faceta, który czuje się kobietą.
Co do dygresji 33owieczka, ok nazywane są chłopczycami, ale ja nie mam problemu z tym, że Autor przebiera się za kobietę. A te dziewczyny nie mówią "czuję się facetem/jestem facetem". Autor tak. Więc niestety, ale Twoje domniemanie jego dyskryminowania w tym wątku upada, bo nikt nie ma nic do tego, że się przebiera. ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- Nie boli mnie to, ale dopisujesz idiotyczną ideologię do tego, że się przebierasz za kobietę. To ma być oryginalność? Jeżeli tak to słabo się starasz
|
|
|
|
|
#56 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bo oprócz tego, że jestem mezczyzna jestem tez kobietą, dlatego moim zdaniem moge tak pisac
|
|
|
#57 |
|
Wtajemniczenie
|
Uwierz mi, że to nie jest normalne. Każdy człowiek wie kim jest. Tak nas stworzono, że człowiek dzieli się na kobietę albo mężczyznę. Nie ma nic pomiędzy.
|
|
#58 |
|
Raczkowanie
|
Nie szukam tu takiego faceta... Jaką ideologie, to ze sie przebieram to znaczy ze musze być męzczyzna w 100%? Nie chodzi mi o oryginalność, to sa problemy...
|
|
#59 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak w ogóle to nie wiem jaki masz problem. Ludzi o takich upodobaniach jest mnóstwo, najlepiej ich szukac w internecie. Wiadomo,że nikt na kawie nie powie Ci,że lubi damskie fatałaszki ![]() Po co masz mówić rodzicom? Ja mojej mamie nie mówie,że uwielbiam jak mnie mój facet bzyka na pieska - bo i po co?
|
|
|
|
|
|
#60 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:21.

Poszukaj moze na forach tematycznych. Jestem pewna, ze takie istenieją.
Tutaj większość na forum to kobiety, więc powiedz czego oczekujesz?