![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: bezrobociu się nie damy i plotkowanie zaczynamy!
ja prawka raczej nie będę robić; zbyt nerwowa jestem - pewnie non stop bym narzekała na innych kierowców i przeklinała pod nosem
![]() sikoreczka111 zrób "wieczór dla siebie" ![]()
![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
jestem i ja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;28788927]
antunka To pewnie masz prawko jak samochód będziesz miała ![]() ![]() A grzybki to jakieś rosną mi na trawce koło bloku ![]() Oj mam już 7 lat. Na początku to nawet nie śniłam o własnym aucie ale po kilku latach bycia na czyjeś łasce zapragnęłam mieć swoje. Niestety musiałam długo czekać. Ale wiecie co? Pojechałam z tatą w sumie drugi raz na "łowy" i już zaklepaliśmy. Mam mieszane uczucia, z jednej strony radość a z drugiej niepewność czy to ten najlepszy, czy nie trzeba było dłużej szukać. Choć tłumaczę to sobie, że zazwyczaj jak się czegoś szuka to można nogi schodzić a i tak się wraca do pierwszej oglądanej rzeczy. Może tym razem też tak miało być ![]() Generalnie jako kierowca czuję się pewnie ale w zeszłym roku miałam wypadek (byłam pasażerem) i teraz boję się szybko jechać na trasie i wyprzedzać. Po mieście luz ale jak trzeba jechać setką to mam stracha. Mam nadzieję, że to kiedyś minie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczynki
![]() Karolka cieszę się bardzo, że z pieskiem już lepiej. Ja też mam/miałam psa (został u rodziców jak się wyprowadziłam). Zwierzęta są niesamowite, ja uwielbiam jak teraz odwiedzam rodziców i moja psina kładzie przy moich nogach i mi "opowiada" o wszystkim ![]() ![]() A co do prawa jazdy to nie mam i chyba prędko mieć nie będę bo sie stresuje mocno, nawet jak jeżdżę jako pasażer ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez sie boje wyprzedzac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
wróciłam z urlopu a tu widzę że dużo zmian-pomysł na wątek przedni
![]()
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
Ja z wielkim bóle poszłam dwa lata temu na prawo jazdy bo twierdziłam, że mi nie potrzebne.
Dziś nie wyobrażam sobie życia bez prawka. Tym bardziej, że kiedyś w przyszłości będę musiała po ślubie przeprowadzić się do TŻ, który mieszka na baaaardzo małej wsi, z dala od wszystkiego ![]()
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Hej Babeczki
![]() Melduję się i ja ![]() U mnie nic ciekawego w sumie. Właśnie wróciłam z klubu fitness. Jeżdżę tam od czerwca i schudłam już nieco ponad 5 kg ![]() ![]() Dzisiaj zaczął mi się @ i bolą mnie zatoki, więc taka jakaś markotna jestem ![]() Jestem trochę zawiedziona, bo weekend miałam samotny strasznie. Z TŻtem widujemy się tylko w weekendy, on mieszka w Bydgoszczy, ja 40 km od niego w małej mieścinie. Już jakiś czas temu planowaliśmy że na długi week pojedziemy nad morze, a tu lipa. On w jeden dzień w sumie zmienił nasze plany i poszedł na fuchę. Robił cały weekend. Co prawda fajnie, bo zarobił przez te 3 dni 500 zł, ale wiecie jak to jest. Jestem przyzwyczajona, że jak przychodzi weekend to się widzimy. Chociaż teraz mi przyszło do głowy, że widujemy się też w tygodniu gdy mam zajęcia fitness, bo przyjeżdża po mnie i zawozi na autobus, ale to tylko tak na godzinkę maksymalnie, więc strasznie źle się czułam w ten week. Ale nieskładnie to napisałam hehe ![]() Póki co, zaczął się 4 tydzień mojego stażu, zobaczymy co będzie potem, no - ale to nie wątek o pracy więc już dalej się nie rozwijam ![]() Ps. Ja też często jeżdżę z tatą i TŻtem na grzyby ![]() ![]() http://www.google.pl/search?client=o...w=1024&bih=478 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
hej
![]() jestem nowa, dopiero na bezrobotnych sie zapisalam czy przyjmiecie mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Raczkowanie
|
A u mnie dobrze.
Wczoraj wyslalam cv do firmy, ogloszenie praca stala na stanowisku pracownik biurowy. dzisiaj do mnie napisali maila, ze skontaktuja siew tym tugodniu zeby sie umowic na rozmowe kwalifikacyjna. ![]() ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja z TŻ za tydzień planujemy jechać na 3 dni nad morze, możecie mi polecić coś w okolicy wejherowa ? macie może namiary na jakieś sprawdzone kwatery ? Mam nadzieję, że znajdzie się w ogóle coś wolnego ... a jak nie to wexniemy namiot ...
![]() |
![]() |
#45 |
Raczkowanie
|
Tak jestem z Pierwoszyna znad morza a dokladnie Zatoki Puckiej. Niestety nie znam zadnych kwater w okolicy wejherowa.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Zakorzenienie
|
Widzę że wątek się kręci.
![]() ![]() Ja wróciłam z pracy, coś zjadłam i zaraz idę się kąpać. Zmęczona jestem. Poszukam sobie jeszcze cieni na allegro, coś mam ostatnio chrapkę na kosmetyki kolorowe. Odkąd zaczęłam pracę to robię sobie makijaż, jakoś trzeba wyglądać. ![]() ![]() [1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;28784709]Ariena A ty co robisz na obiad?? ![]() ![]() [/QUOTE] Ja zrobiłam sobie pulpeciki z indyka, wyszło 6,a 3 zabrałam do pracy. Mężowi pulpeciki wieprzowe, które sobie sam usmażył+ziemniaki które sobie sam ugotował+ogórek kiszony. A swoje w pracy jadłam jedną ręką, a drugą rozliczałam dokumenty. Nie da się tam inaczej, nie ma czasu na jedzenie. Jestem na diecie Dukana więc o tyle dobrze, bo jakbym była głodna i chciała porządnego obiadu to bym się wykończyła, ale to mi starcza. Potem zjadłam serek wiejski i jogurt. A godzinę temu już w domu ser biały ze szczypiorkiem i jajko. Jutro w pracy znowu te klopsiki bo jeszcze 3 zostały. Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do autka to zazdroszczę! My mamy auto ale to mąż je kupował parę lat temu i jest w zasadzie jego. Jeżdżę nim codziennie, opel tigra, super się prowadzi i uwielbiam je. Ale chciałabym mieć takie całkiem swoje, kupione za swoje pieniądze. ![]() [1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;28790079]To nie jest śmieszne ![]() ![]() Oj tak, ja uważam na wróbelki które perfidnie kąpią się w piasku na drodze koło mojego bloku i nieraz za cholerę nie odfruwają a ja się muszę zatrzymać. ![]() Mi też się chce spać jak jeżdżę, jednak robię pewne rzeczy machinalnie i mimo tego że chce mi się spać to zawsze zauważam coś nagłego na drodze i prawidłowe odruchy mam automatyczne. Generalnie nie pamiętam kiedy włączam światła, ale potem widzą że świecą i jest ok, ale nie pamiętam nawet momentu ich włączenia. ![]()
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ![]() zrobię nam na kolację naleśniki ze szpinakiem,i sosem czosnkowym..jadł ktoś?? rewelacja! może go też na rowerki wyciągnę..choć zobaczymy,bo będzie po pracy,a dzień teraz krótki jest ![]() ja mam pieska,rasy huski..jest kochany,ale tylko z daleka..jak zwieje,to trzeba go szukać..nie jest posłuszny ![]() ale i tak bardzo kocham zwierzęta..marzy mi się piesek ze schroniska..chciałabym mieć labladora ![]() ![]() na grzybach w tym roku nie byłam,ale wybiorę się..bardzo lubię to zajęcie ;P
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
a ja gnije z nudów na stancji
![]() Ładna pogoda jest to chyba wezme ksiazke i pojde do parku poczytac ![]() ![]()
![]() |
#49 |
Zadomowienie
|
u mnie też ładna pogoda - w końcu
![]() Póki co czekam na TŻ bo dziś wraca od rodziców
Edytowane przez sandrina Czas edycji: 2011-08-17 o 09:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
mamy z tż duży problem
![]() ![]() nie mamy smsów do siebie..a zawsze non stop pisaliśmy ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#51 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja prawie dziennie po kilka godzin jestem sama. Ja jeszcze nigdy nie spałam sama w mieszkaniu w nocy, czasami nad ranem sama zostawałam to już zasnąć nie potrafiłam. sandrina Też jestem strasznie nerwowa, jak mam zaliczać jakiś egzamin pisemny to jest ok, ale jak praktyczny to mi się ręce strasznie trzęsą ![]() antunka Na pewno Ci kiedyś ten strach minie ![]() ![]() szklanka19 Tak, pieski są super ![]() ![]() ![]() ![]() Kolejna nerwowa osoba do kolekcji ![]() Amazoniak I jak było na urlopie?? ![]() ![]() gwiazdeczka172 Ojej, ja też bym chciała na fitness. Tylko, że u mnie karnet kosztuje ok.130 zł i mnie nie stać ![]() Ja zawsze pierwsze 2 dni @ mam najgorsze, jestem strasznie osłabiona (czasem aż czarno przed oczami mi się robi) i obolała, tylko Ibum mi pomaga, poza tym teoretycznie powinnam jeść wtedy tabletki z żelazem, ale rzadko kiedy o tym pamiętam ![]() U mnie na te grzybki mówi się kanie ![]() ![]() ![]() joannaszymanska99 Mam nadzieję, że ta firma się z Tobą skontaktuje ![]() Ariena To widzę, że Cię ciągnie do wizażu jak mnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Z tego co pamiętam z praktyk w PZU to tam też panie w jednym dziale nie miały czasu nic zjeść, one tam tylko kawę piły. A serek wiejski to też z praktyk pamiętam, bo dwie panie go dziennie tam jadły ![]() ![]() To mamy sporo wspólnego jeśli chodzi o jazdę samochodem. Do mnie kiedyś instruktor miał pretensje, że zwalniam auto jak ptak jest niedaleko, no ale przecież nie chcę żeby ta ptaszyna uderzyła w szybę ![]() ![]() martusia205 Witam również ![]() ![]() ![]() Sąsiedzi mają pieska rasy husky, takie starsze małżeństwo, wychodzą z nim na długie spacery, potem wracają, oni mają już dość a piesek zabawkę przynosi, bo się w ogóle nie zmęczył ![]() Ja mam bernardynkę ![]() ![]() ![]() Dzisiaj wstałam lewą nogą (tak mama określiła po tym jak opisałam ostatnią godzinę mojego życia ![]() ![]() Chciałam wysłać moją zbyt długą wiadomość i patrzcie co mi za informację napisał: W wiadomości znajduje się zbyt wiele uśmieszków, zdjęć lub tagów [img]. Program dopuszcza jednorazowe użycie maksimum 20 grafik. Aby dodać wiadomość usuń z niej emotikonki i wtedy ponownie wyślij ![]() A więc (wiem, że się od tego zdania nie zaczyna, ale co tam) oświadczam, że usunęłam sporo emotikonów, przez co moja wypowiedź może nie zostać odebrana tak jak chciałam ![]() Edytowane przez 6cf34e7e8f39cee75534fdb852be8187cc381168_600e0a0280783 Czas edycji: 2011-08-17 o 09:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zadomowienie
|
heheh musisz pisać więcej wiadomości a krótszych
![]()
![]() |
#53 |
Konto usunięte
|
No tak, wiem, ale jakoś głupio by mi się patrzało jakby kilka wiadomości pod rząd było moich
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
Karolka ale się rozpisałaś :P Właśnie jem śniadanie, muszę się POUCZYĆ bo baba mi kazała nauczyć się kodów przedstawicieli handlowych, nie wiem po co jak można sobie zawsze zerknąć a ona je pamięta bo pracuje już tam 5 lat. Nie umiem się tego nauczyć
![]() Chciałam poszukać ogłoszeń, bo odkąd zaczęłam pracować nic nie wysłałam, no ale nie mam kiedy. Z klopsików nici bo nie powiem co na nich znalazłam rano (zostawiłam na stole), muszę sobie zrobić naleśniki z serem. Mam na to wszystko 1,5 h. ![]()
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
zdazysz
![]()
![]() |
![]() |
#57 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dasz radę się nauczyć, jak nie dziś to kiedy indziej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;28802309]
gwiazdeczka172 Ojej, ja też bym chciała na fitness. Tylko, że u mnie karnet kosztuje ok.130 zł i mnie nie stać ![]() Ja zawsze pierwsze 2 dni @ mam najgorsze, jestem strasznie osłabiona (czasem aż czarno przed oczami mi się robi) i obolała, tylko Ibum mi pomaga, poza tym teoretycznie powinnam jeść wtedy tabletki z żelazem, ale rzadko kiedy o tym pamiętam ![]() U mnie na te grzybki mówi się kanie ![]() ![]() ![]() [/QUOTE] Ja chodzę w ramach projektu z UE, więc mam za darmo, płącę tylko za dojazd ![]() Kanie są meeega pyszne, ale coś ciężko je znaleźć ostatnio ![]() ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Wiem wiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:17.