|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lancome, Clinique, Minerały, Escada, Biżu, Panache, Freya, Fantasie WRZESIEŃ
Coś u mnie za:
- dokładka! Pędzel HAKURO H50 do podkładu - użyty zaledwie kilka razy, jak nowy. - dokładka! Bronzer/róż Everyday Minerals "Soft Bronzer" blush - pełnowymiarowe opakowanie, niewielkie zużycie. i sample LaurEss, Joppa i Linen EDM? |
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lancome, Clinique, Minerały, Escada, Biżu, Panache, Freya, Fantasie WRZESIEŃ
Z Clarinsa niestety mam tylko to co na wątku... mam też korektor Benefita Lemon Aid
Może w pakiecie byś coś wyszperała... ![]() ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ---------- Ok, nie ma problemu, dzięki za odpowiedź
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi się pędzel hakuro i edm i trochę minerałów
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
cos za:
- dokładka! Bronzer/róż Everyday Minerals "Soft Bronzer" blush - pełnowymiarowe opakowanie, niewielkie zużycie. - dokładka! Puder/róż rozświetlający Everyday Minerals "Viki's Radiant Creation" lucent powder - pełnowymiarowe opakowanie, niewielkie zużycie. - Róż Everyday Minerals "Walkee Talkee" - pełnowymiarowe opakowanie, niewielkie zużycie. krem clinique i lakier inglotA? ZAPRASZAM do obu watkow i prosze o odp. u mnie
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za IWOSTIN??
Może być odlewka kremu
|
|
#37 |
|
Rozeznanie
|
hej to znowu jak , high beam jest 3/4 bo 1.4 wymenilam, a tak jest nowka,bo ma jakis mc niecaly, a ja jako rrozswietlacza uzywam cienia XD
aleee jako ze clinique mam, chetnie capnelabym od ciebie mac cienie ---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ---------- nie umiem sie nimi poslugiwac robie sobie plamy, tak zrobilam z lily lolo podkladem, poza tym mam wrazenie ze sa malo trwale, ale to moze tylko moje wrazenie ![]() a wiec priv, te cienie sa na pewno mac? bo jestem w stanieto sprawdzic sory ze watpie, ale zostalam kiedys oszukana
|
|
|
|
|
#38 |
|
Wtajemniczenie
|
W jakiej ilości interesujesz się micelem biodermy? Którym dokładnie?
|
|
|
|
|
#39 |
|
Rozeznanie
|
a moze cos jeszcze Ci sie u mnie podoba, mam poza watkiemcaly zel hialuronowy z biochemii, 1%
---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- tak tak, ale oryginałki? ---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- no oki doki, a nie znajdziesz u mnie nic za pedzel hakuro jeszcze? |
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lancome, Clinique, Minerały, Escada, Biżu, Panache, Freya, Fantasie
coś u mnie za hakuro h50?
|
|
|
|
|
#41 |
|
Wtajemniczenie
|
Ok, czekam w takim razie
Interesują mnie głównie w duecie ale może powiesz ile chcesz tej biodermy za ten do cieni.---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- Ok Ale to ja i tak poczekam na wynik negocjacji o hakuro.Pozdrawiam |
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Ale masz dużo fajnej bielizny! Tylko jest to "prawie" mój rozmiar, bo noszę 28G/28GG/30F/30FF - może masz coś takiego? Z bielizny mam też na wymianę stringi Gossard Ooh La La w kolorze Rose, rozmiar L, nowe, z metkami i figi Masquerade Shanghai w kolorze Coral/Chocolate, również L, nowe z metkami Rhea ma miseczki normalne, czy może trochę zaniżone lub zawyżone? Oczywiście zdaję sobie sprawę, że musiałabyś dobrać jakieś rzeczy, gdybyśmy miały wymieniać się za bieliznę Ale mam też chyba jeszcze jakieś magazyny modowe.Poza tym przydałby mi się tylko sampel Best Friends
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic nie znalazłam
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
To w takim razie rezygnuję. pozdrawiam
|
|
#47 |
|
Rozeznanie
|
Hakuro w negocjacjach a cienie Mac wymienione, jak zaznaczyłam
![]() No i nie widzę linku do Twojego wątku
|
|
#48 |
|
Wtajemniczenie
|
- dokładka! Moschino I Love 50 ml (została 1/3 flakonu) to mnie interesuje
|
|
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
oddam bardzo dużo za pędzel hakuro I może coś jeszcze sobie upatrzę u Ciebie. Widzisz cos u mnie?
|
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
niestety pędzle Lancome własnie się zrobiły nieaktualne
![]() pozdrawiam |
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
Hej hej za czwórkę nic nie widzę
|
|
|
|
|
#52 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 32 pkt / 100% pozyt.
|
A może miałabyś biustonosz w rozmiarze 65C ?
---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- Niestety muszę podziękować, rozmiar taki mi nie odpowiada i nic innego sobie nie znajdę u Ciebie. |
|
|
|
|
#53 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Lancome, Clinique, Minerały, Escada, Biżu, Panache, Freya, Fantasie
Coś u mnie za minerały w samplach, saszetkach,Puder/róż rozświetlający Everyday Minerals "Viki's Radiant Creation" lucent powder albo krem Clinique???
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
mogłabym oddać
The Body Shop - nowe balsamy/masełka do ust: arbuz The Body Shop - Shimmer cubes - poczwórne cienie do oczu - nowe Odcień 20 ![]() i ostrzegam, że będę odpowiadać z opóźnieniem, bo mam mało czasu ---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- a jakie masz te minerałki? i jak miałaby wyglądać wymiana z masełkiem? Bo nie bardzo widzę coś do dołożenia do masełka z rzeczy, które wybrałaś |
|
|
|
|
#57 |
|
BAN stały
|
Witaj,
widziałam, ze wklejalas u ktorejs z wizazanek gossarda squeeze me - 65D, jednak ona nie byla zainteresowana. Moze znalazlabys za niego cos u mnie w ktorymś z wątków?
|
|
|
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj, interesuje mnie Freya Millie - jaki to kolor ?
Czy masz może jakieś w rozmiarze 70 f lub ff jeszcze ?
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
Krem nawilżający do twarzy Iwostin Sensitia - dla skóry wrażliwej, alergicznej i skłonnej do podrażnień, hipoalergiczny (tubka 75ml) - trudno ocenić zawartość, ale jakieś 2/3 tubki. Żel do twarzy z peelingiem LOREAL Pure Zone Przeciw zaskórnikom - żel odblokowujący pory z peelingiem. Użyty kilka razy, zużycie naprawdę niewielkie (po tubce praktycznie nie widać). dokładka! Pędzel HAKURO H50 do podkładu - użyty zaledwie kilka razy, jak nowy. - NEGOCJACJE - Podkład Sephora hydrating & smoothing foundation SPF10, oil free 30 ml, kolor R20. Kilkakrotne użycie, jednak podkład okazał się dla mnie zbyt ciemny (mam baaaardzo jasną karnację). Zużycie widoczne na zdjęciu: Podkład Max Factor AGE RENEW w kolorze 45(warm almond) SPF10 - rozświetla cerę usuwając oznaki zmęczenia, idealnie pokrywa, wyrównuje drobne zmarszczki i linie, pielęgnuje i odżywia, zawiera wit. B3, B5, E oraz kompleks amino-peptydów i ekstrakt zielonej herbaty - zużycie zaznaczone na zdjęciu. Essence pękający czarny - wszystkie są nowe, kupione w sierpniu 2011 (Inglot trochę wcześniej), użyte po jednym razie, ale mi się nie spodobały :P Wymienię razem lub oddzielnie NOWY - Żel pod prysznic Hermes z linii Des Merveilles (2 tubki po 50ml), który dostałam w komplecie wraz z perfumami z tej samej serii. Jedna tubka jest zupełnie nowa, i nieużywana Druga rozpoczęta (jedno zaaplikowanie). Mogę wymienić jedną lub obie. ?
|
|
#60 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Czy posiada metki? |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:30.

Może w pakiecie byś coś wyszperała...