![]() |
#31 | ||||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Dot.: Scent Bar XXXIII
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Normalnie zobaczyłam, jak Ju je psika odsiwiaczem ![]() Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
dwóch chuopców Cię tak starmosiło że już padasz?
![]() a mnie scieło o 20.00 i jestem kokufa wyspana wiem co miałąm Ju - tak cza robić na allu - mnie sie sprawdzało Flo - odnosnie pracy - jak nie kcesz to mi daj ( szart) gratulejszyn ? ![]() abo jednak jusz nie kce jej- wieeeesz mam teraz tyle na głowie ![]() choć dla rekinów to pewno pracka marzenie ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-09-09 o 00:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
grozi wypollizowaniem
|
cos mialam powiedziec ale zapomniałam
![]() ---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ---------- a wiem co chcialam- ze właśnie mi o mury chodziło w tym zapachu co pachnie powązkami....a patchouly profumum nie znam ![]()
#35 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a som architekci cudzych żyć - kierowniczki kierownicy ( teście rzadziej co nie? ) i damy Wam, ale... Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-09-08 o 23:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#37 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aaa.. jeszczem chciała dopytać dla pań czy panów ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
dopóki nikt nikogo nie krzywdzi moze se jak dla mnie nawet marchewki ( Ewuś to zbieżność nazw) do pupy wsadzać nawzajem no a móf móf co tam - bo wygląda na to że pan master of puppets uzyl swej zaiebiście psycholigicznej zajawki w stylu - dzwonię na luzie, niech on pęknie pierwszy z drugiej strony - to nie kobieta, nie zacznei rozmowy w stylu - wiesz dzwonię bo tak na prawdę chiałem coś wyjaśnić ( choc to by było męskie zachowanie) ale nie musi być kokufa joł madafaka łozap ---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano o 00:13 ---------- Cytat:
![]() ![]() o mały włos a dowiedzielibyście sie tego i owego ![]() bo w link nie wlajzłam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#39 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Okropny jestem ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#40 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakby nie było - jest jak kciałeś wyciągł rękę pierwszy - kino to pretekst do spotkania - nic to - obaczyc można co z tym zrobi dalej, jakie ma nastwienie,etc, ale scena restauracyjki oddaje doskonale kuriozum sytuacji - gdyz ponieważ juz kiedyś był nad nim krzyżyk - tzn zawiódł ponoć nie raz - dobra ja dziś tu sobie na pismie ważę pros i cons - ale tak an prawdę obecnie ejstem mocno nieodpowiednia do rad wszelakich w temacie relacji - niestabilna emocjonalnie ![]() jak mąż po zdradzie z kfiatami i pudełkiem czekoladek - "zacznijmy wszystko od nowa" oczywiście to filmowy przykład - nic takiego na oczy nie widziałam we życiu - pono robią te powroty jeszcze mniej subtelnie no cóż - zgodziłeś sie czy odepchłeś ? Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-09-08 o 23:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Jak na ironię zrobiłyby się czarne
![]() I Ma Dame edP mi się chce- dziś mnie naszło, jak szorowałam kafelki i inne rzeczy WC Palemką ![]() Już napisałam do sprzedającego czy wliczy koszt wysyłki w cenę ![]() Idę- muszę Pa
#42 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja musze pozanć WC Palemkę fogle postanowiłam oszczędzać an srodkach chemicznych czystości - nie w sensie nie używać tylko szukam tanich zamienników - tzn znajduję juz od dawna, ale to dla mnie nowość |
|
![]() ![]() |
![]() |
#43 | ||
BAN stały
|
Radę dam, tylko ta wisząca gdzieś nad głowami świadomość, że nie wyjaśniliśmy sobie od razu, na pierwszym spotkaniu po długiej rozłące, tego brutalnego porzucenia mej osoby na uafce
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() --- Dobranoc ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#44 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
masz całusa ![]() a tera uwaga - przez moje rozczepanie i niecytowanie z lenistwa - nie odznaczyłam nawet że kwestia czy "dasz radę" odnosiła sie do całodobowych usług w burdelu - bo to dla faceta nie w kij dmuchał wyczyn ![]() ![]() ![]() ![]() i "Piła" człowieku miałeś wybrać coś z moralnymi rozterkami bohaterów, emocjonalnym rozdarciem, zdradą najlepij lub porzuceniem, pffff Piła - no wymownie niby piłą go ![]() paputy Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-09-09 o 01:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#46 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Pobudka
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Zimno mi i co dzień niewyspana jestem ![]() Polly ![]() Ves ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#48 | |
Panaroja
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() śniło mi się , że mój własny osobisty małzon miał wszystkie Molekuły i Iso E Super , zapytany skąd ma powiedział , że to takie jego niewinne hobby i jeszcze nie chciał dać powąchać ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#49 | ||||
Zakorzenienie
|
A to już nawet tam potrzeba mieć studia?
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#50 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Przespałam nowy Bar, no masakra ![]() jak zwykle kiedy mam wolne piątki obiecuje sobie ze nie będę marnować dnia i od samego rana mi to nie wychodzi ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#51 | |
Zakorzenienie
|
![]() Rozterko, jak włosy? Cytat:
![]() ![]() A mnie się dzisiaj śniło, że kolega mojego TŻta przekonywał mnie, że powinnam wreszcie zdecydować się na ślub, bo mój Chop zaczął budować dom, ale to ma być dla mnie niespodzianka. Zaczynam się bać, bo moje sny czasami się sprawdzają. ![]() ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- ![]() ![]() ![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#54 |
Panaroja
|
Właśnie jestem w oczekiwaniu na kontrolę pracową wykonywania przez panią , która lubi pouczać mimo braku uprawnień i grzebać po szufladach pracowniczych , mimo nadal braku uprawnień
![]() ![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#55 |
Mother of Cats
|
![]() ![]() Nooooo, brrrr! Nie chce mi się pracować, idę odkurzać i myć podłogi - przynajmniej się rozgrzeję ![]() I może odkryję, co jeszcze wczoraj popryskałam testowo Lolitą (prócz siebie), bo wciąż skądeś ją czuję i mnie mdli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#56 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
![]() ![]() |
![]() |
#57 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mój 10 000 post ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ewusiu, hej hooooo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Qrde nie mogę wybadać ile ml mi zostało w flaszce NR For Her edp ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Choć edyty chyba waży tyle samo, we wącie wagowym jest ino edyty ![]() ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#59 |
Panaroja
|
![]() No fłaśnie ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#60 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:47.