|
|
#31 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Dobry, sypki puder matujacy pilnie poszukiwany !!!
Dziewczyny, czytam i czytam o tej mące, ale czy któraś z was ma przesuszoną cerę i używa mąki troszkę dłużej? Mnie się bardzo wysuszaja policzki i boję się, żeby mąka nie pogorszyła ich stanu. A też używam blokera więc musze jakoś toto zmatowić ;(
|
|
|
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo polecam sypki puder Clinique blended powder, cena w porownaniu do jakosci a przede wszystkim objetosci (30g) nie jest wygorowana, a efekt matujacy rewelacyjny, przy tym efekt matu nie wywoluje efektu plaskiej twarzy, buzka w nim zdrowo i ladnie wyglada! Poczytaj recenzje na KW.
Ale maka kartoflana jest czasami niezastapiona szczegolnie na te tlustawe blokery z ktorymi tylko ona daje sobie rade
|
|
|
|
|
#33 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja za to daję MINUSA tak polecanej mące ziemniaczanej. Traktowałam nią tylko nos - bo tylko on się przetłuszcza, reszta twarzy ok. I co? nie dość, że po dwoch godzinach było jak zwykle, to jeszcze zauważyłam wysyp krostek no i zeszła mi skóra
![]() Do tej pory nic co używałam nie umie zmatowić mój nos
|
|
#34 |
|
Zadomowienie
|
Mąka ziemniaczana
Kupiłam pod wpływem wizażu i sie nie zawiodłam ! Żaden inny puder mi nie dawał takiego wspaniałego efektu jak mąka :P Tylko że jestem troszeczke opalona i czasem wydaje mi się, że mnie minimalnie rozjaśnia ale i tak nigdy nie przestane jej używać
|
|
|
|
|
#35 |
|
Przyczajenie
|
W pracy (jestm wizażysta stylistą) używam najczęściej Manhattana Puder Mat 2 (transparent natural), prywatnie zaś używam Heana 2 (naturalny).
...zastanawiam sie teraz czy nie pozamieniać im pudełeczek...? ![]() Hean jest b.tani ok.10zł i wciąz mam opory przed używaniem go w pracy zawodowej bo nie chciałabym zostać posądzona o brak profesjonalizmu i nakładanie na twarz klientki taniego "byle co". Manhattan też nie jest najdroższy, jakość obu jest taka sama(przynajmniej ja tek sądze). Unikaj Inglota, jest potworny. |
|
|
|
|
#36 |
|
Raczkowanie
|
Witam
jesli chodzi o puder sypki to polecam z avonu, astor i janeiredale. Wszystkie sa rewelacyjne jak dla mnie a co najwazniejsze zostaja na dlugo na twarzy.
|
|
|
|
|
#37 |
|
Przyczajenie
|
Ja bardzo długo używałam Clinique Superbalanced Powder Makeup SPF 15, ale niestety go wycofali
, dzięki jednej z youtuberek (tak to się chyba mówi) odkryłam puder sypki Flormaru... https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...se-powder.htmlI okazało się, że ja się dopiero teraz nie świecę Bardzo fajny produkt, za rozsądną cenę Polecam!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:49.

Bardzo fajny produkt, za rozsądną cenę