![]() |
#31 |
nabija na KOPIÊ kopistów.
okrutnica jaka¶... |
Dot.: Czego nigdy na siebie nie za³o¿y³ycie?
nie za³o¿ê
*glanów *baardzo lu¼nych ciuchów *szaro-burych i be¿owych kolorów,tak samo czerñ od stóp do g³ów odpada *szpilek stylizowanych na obuwie sportowe ![]() *niskich biodrówek z wystaj±cymi stringami * bia³ej bluzki z bia³ym stanikiem ![]() *bia³ych,b³êkitnych czy innych pastelowych kozaków *futra *getrów z lycry jak co¶ mi wpadnie jeszcze do g³owy-dopiszê |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 399
|
Nigdy nie zaloze:
- bluzki na ramiaczkach - spodni wysokich w stanie - butow na koturnach - wiecej niz 5cm szpilek - rozowych i czerwonych ciuchow a jeansy zwezane do dolu uwielbiam...ale tylko biodrowki ![]()
![]() |
#33 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 467
|
- bia³ych rajstop,
- prawdziwego futra, - ortalionowego dresu rzecz jasna, - butów na koturnach, - glanów, - spodni biodrówek, bo mi wszystkie za przeproszeniem z ty³ka zlatuj±, - tzw. seksownej bielizny rodem ze stadionu 10-lecia, obszytej drapi±c± i sztywn± koronk±, szczególnie czerwonej. Trudno mogê mieæ dwa staniki na krzy¿, ale porz±dnej jako¶ci, - bluzeczki i w ogóle niczego ze z³ot± nici± i diamencikami. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 520
|
A ja nosi³am spodnie ze zwê¿anymi nogawkami ,bia³e adidasy,bluzki z szerokimi rêkawami i poduchami na ramionach.Szczytem moich marzeñ by³a dekatyzowana katana d¿insowa(mój rocznik wie o co chodzi).
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 214
|
- krawat )mia³am raz za³o¿ony, ale to by³o w dzieñ maturzysty)
- glany - spódniczko-spodnie - ogrodniczki - japonki (tylko mierzy³am w sklepie, ale denerwuje mnie, ¿e mam co¶ miêdzy palcami) - futro - czarne swetry - reformy Jeszcze w tym roku mówi³am, ¿e nie kupiê butów na p³askiej podeszwie albo na bardzo niskim obcasie. Kupi³am sobie miesi±c temu 2 pary klapek (na p³askiej podeszwie i na ma³ym obcasie) i mog³abym tylko w nich chodziæ, bo s± wygodne. W sobotê za³o¿y³am buty na wysokim obcasie i nie umia³am w nich i¶æ. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Wtajemniczenie
|
Co do spodni ze zwê¿aj±cymi siê nogawkami. Je nie mówiê, ¿e s± brzydkie czy co¶, tak samo sytuacja ma siê do krótkiej mini. Ja poprostu nigdy ich nie za³o¿e na swoj± figórê
![]() A! i co do tych spodni,to "fe" s± te w³a¶nie z lat 80' te które wesz³y teraz s± ok. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 931
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 214
|
Momo jestem m³odsza od Ciebie, a te ubrania, które wymieni³a¶ to te¿ by³y moje marzenia. Chcia³am jeszcze jeansy piramidy, ale nigdzie nie mog³am ich kupiæ. Moja mama kupi³a mi granatow± kurtkê jeansow± i pociera³a j± pumeksem, ¿eby by³a dekatyzowana. Ale to by³y fajne czasy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Wtajemniczenie
|
A ja chcia³am jeansy malowane w kwiaty. Jakie mi siê one wtedy wydawa³y piêkne!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 14
|
![]()
.
Edytowane przez Jeeg Czas edycji: 2008-10-10 o 22:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Wtajemniczenie
|
No i jeszcze jednego (jak¿e mog³am zapomnieæ!) MOHEROWEGO BERETU!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 11 837
|
NA DZIEÑ DZISIEJSZY nie zalozylabym
- leginsów ![]() - tych s³ynnych spodni zwezanych ku do³owi ![]() - spodni "do pepka" (wysokich w stanie) - skórzanej kurtki - futra - butów "niewiadomo jakiego stylu" (typu: trampki na obcasie ![]() - kostiumu jednoczesciowego - stanika typu push-up (chociaz biust mi sie kurczy i chyba bede musiala sie przekonaæ ![]() ![]() - skórzanych spodni - jakiego¶ eleganckiego kapelusza ![]() - glanów Sa to jednak moje subiektywne odczucia i nie bede sie tu poslugiwala epitetami typu "to jest ohydne czy bleee". Zdaje sobie sprawe z tego, ze sa tu osoby ktore nosza rzeczy, ktorych ja bym nie zalozyla i nie chce nikogo urazic ![]() Z reszta - dziewczyny juz to pisaly - lepiej nigdy nie mowic "nigdy" ![]()
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 742
|
![]()
Cieszê siê, ¿e wiele osób nigdy nie za³ozy glanów [wkurzaja mnie tylko w³asnie te epitety, typu 'ohyda' i takie tam. Ale - whatever, nevermind], gdy¿ ja je w³asnie z chêci± noszê, i nie musze siê obawiaæ, ¿e pó³ miasta w nich wyskoczy i bedê siê czu³a jak czyje¶ ksero
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 9 328
|
Ja nie za³o¿y³abym nigdy morowego kompleciku typu spodnie+ kurteczka lub spódniczka + kurteczka, bia³ej bluzki i pod to staniku innego koloru ni¿ bia³y,butów na bardzo wysokim obcasie oraz na koturnach, spodni ozdobionych ró¿nymi koralikami, bluzki czy sukienki ze z³oymi cekinami (przynajmniej z du¿± ich ilo¶ci±), bi¿uterii ze ¿ó³tego z³ota, glanów, lu¼nego ortalionowego dresiku, falbaniastych spódnic a do tego trampek, ubrania w jednolitym kolorze np. ca³a od stóp do g³ów ubrana w ró¿, niebieski czy jakikolwiek inny kolor (nawet mój ulubiony czerwony), bardzo krótkiej mini czy szortów.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 911
|
Teraz moja kolej:
- sweterka moherowego z wyszywanymi kwiatami - spodni przykrótkich i jeszcze nie daj Bo¿e zwê¿anych do do³u ![]() ![]() - butów na koturnie i wysokim obcasie - dresów z tzw kreszu ![]() - koszul z ¿arbotami i poduchami - marynarki dwurzedówki ze z³otymi guzikami w kotwiczki ![]() - wdzianek skóropodobnych i skórzanych te¿ nie - mini - futer, skór, dresów oldschoolowych - bluzeczki "topki" ![]() - wielkich kapeluszy - wielkich okularów - bucików z wyciêciem na jeden paluszek ![]() - czarnych spodni i bia³ych frotowych skarpet ![]() - porozci±ganych ciuchów i spodni z krokiem w kolanach - wszelich naszywek z cekinów, diamencików, itp - bluzek z napisami "Kiss me" "I love you" itp - fioletowego berety z moherku, ![]() ![]() Hmm.... no to by by³o na tyle, choæ jeszcze parê rzeczy by siê znalaz³o ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 341
|
*cekiny od stóp do g³ów-Arielka wita
![]() *wysokich szpilek-póki wszystkie chodniki nie bêd± piêkne nie ma mowy ![]() *bia³ych adiadasów,ale ze wzglêdów praktycznych-nie da siê ich potem dczy¶ciæ ![]() *nie lubiê sukienek rodem z India Shopu,czujê siê jakbym mia³a na sobie worek po ziemniakach ![]() *ró¿owy od stóp do g³ów *neonowe kolory-nie chce byæ odblaskowa ![]() *moherowy beret ![]() ![]() *reformy ![]() *getry Ogólnie-workowato,przesadnie seksownie,odblaskowo ![]()
![]() |
#48 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 701
|
![]() nie wiem o co chodzi ale sie usmialam hihihihi acha a jak bylam mala nie lubialam czapek z pomponami ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 792
|
Nastepna porcja
-moherowego sweterka(chociaz niektore mi sie podobaja ale mam uczulenie na ten material) -nigdy bym sie nie ubrala jak niektorzy Amerykanie chodza na zakupy czyli rozciagnieta koszulka wyciagnieta prosto z szuszarki jeansy-czasami zwezane ku dolowi -japonek w odblaskowym kolorze ze swiecacymi bajerami(niewiem co to jest dokladnie ale byly kiedys modne takie buty sportowe dla malych dzieci z migajacymi swiatelkami) dzisiaj widzailam kobiete w srednim wieku w takich japonkach-zatrzymalam sie z wrazenia ![]() -bluzki z duza iloscia cekinow -butow z takimi paskami co sie je wiaze na skos az pod kolano-kiedys takie nosilam,ale tutaj gdzie mieszkam w takich butach nie wyszlabym w zyciu ![]() -nie zalozylabym zadnych ciuchow ktore nie sa dobrze dopasowane i nie leza tak jak ja chce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#51 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 38
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 760
|
Heh, w³a¶nie, moda zatacza takie ko³a, ¿e to, co kilka lat temu wydawa³o nam siê szczytem szyku, dzisiaj budzi ¶miech (która - z mojego przedzia³u wiekowego
![]() ![]() Natomiast jestem w pe³ni pewna ![]() ![]() ![]() ![]() Nigdy nie nosi³am mini, bo nigdy nie pozwala³y na to moje odnó¿a, a z wiekiem jest coraz mniejsza szansa, ze kiedykolwiek pozwol±. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
O ciê¿ko co¶ wymy¶leæ. Bo dawniej np. by³am pewna, ¿e nigdy nie za³o¿ê balerinek, a teraz mo¿e i bym za³o¿y³a.
O kolorze ró¿owym te¿ my¶la³am podobnie, teraz mam pare ubrañ in pink ![]() Lista na nie: -tenisówki na obcasach -futra -takie czapki futrzane ogromne, z opadaj±cymi brzegami na uszy -beret -spodnie Alladyny, u góry balony, na dole w±skie -botki, takie wielkie, grube na rzepy -nic ra¿±cego pomarañczowego, zielonego, ¿ó³tego
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 832
|
-nigdy nie za³o¿y³am:
-wysokich szpilek a nawet te niskie tylko na specjalne okazje -ró¿owych spodni -z³otych pier¶cionków (nienawidzê z³ota)
![]() |
#55 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 132
|
![]()
hmmm...... napewno nie za³o¿y³abym d¿insowych spodni z w±skimi nogawkami!!!!a ju¿ napewno nie jakby by³y podniesione baardzo wysoko!!!moim zdaniem ¼le siê wtedy prezentuje ty³eczek!!!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Wtajemniczenie
|
Ja te¿ nie chcê siê zarzekaæ, ale jest kilka rzeczy, których wprost nie cierpiê.
1. Piramidy, marchewy czy tez inne nazwy spodni zwê¿aj±cych siê do do³u, jak stan± siê modne to ja emigruje ![]() 2. ¯akiety z lat 80-tych z wypchanymi ramionami a la kulturysta 3. Bia³e dzwony, przez które prze¶wituj± majtki 4. Glany - dla mnie to buty antykobiece 5. Cygañskie spódnice - ¼le mi siê kojarz± 6. Wszyskto w kolorze bordo - wygl±dam w nim strasznie Na razie to tyle ![]()
![]() |
#57 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 527
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 408
|
Nie zarzekam siê, ¿e nigdy przenigdy, bo kiedy¶ tak mówi³am o wszystkich butach, które nie by³y martensami. A teraz co? Martensy
![]() Lista na teraz: -spodnie pumpy, zwê¿ane ku do³owi -mini, bo uwa¿am, ¿e nie mam warunków, ale jakbym mia³a to kto wie ![]() -krótkich szortów - powód jak wy¿ej -wszystkiego, co ma cekiny, koraliki i inne takie ozdoby -butów typu ¿elazka -d³ugiej spódnicy czy sukienki w stylu cygañska noc -niczego skórzanego ani futrzastego -marynarki, bluzki z poduchami (nawet jak kiedy¶ by³y we wszystkim, to odpruwa³am) -nieczego z panterkowym, zebrowym nadrukiem, wzorem -skarpetek do butów innych ni¿ adidasy czy kapcie ![]() -podkolanówek, skarpetek rajstopowych do spódnicy (zreszt± innych ni¿ rajstopowe te¿ nie) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
nabija na KOPIÊ kopistów.
okrutnica jaka¶... |
Cytat:
![]() bia³y zawsze lekko prze¶wituje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 9 328
|
A zapomnia³am dodaæ, ¿e nie za³o¿y³abym nigdy spodni jeansowych, które maj± wy¿szy stan ni¿ biodrówki, z materia³u mam 2 pary spodni tak pod pêpek i wygl±dam w nich dobrze, ale w jeansach o kroju tzw. "kobiecym" wygl±dam masakrycznie. Nie za³o¿y³abym bluzeczek z mixem kolorów, np. przód ¿ó³ty, rêkawki ró¿owe+ jeszcze jaki¶ g³upio napis w innym kolorze.Nie za³o¿y³abym ciuchów z wzorem w krateczke, jako¶ nie przypada mi to do gustu, jedyny wzorek na tkanianch jaki uznaje to pr±¿ki, takie cieniutkie schodz±ce pionowo, lub nieco grubsze tak po skosie, czasami w poziomie (jestem szczup³a wiêc moge sobie na nie pozwoliæ).Tak jak jaka¶ wiza¿anka wy¿ej wspomnia³a nie za³o¿y³abym niczego co imituje skóre wê¿a (tak± b³yszcz±c±) oraz panterki lub tygrysa...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:21.