|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wrzesień-perfumki na perfumki
Ja Myake tez nie znam jedynie z kwc z wizazu
Moze przetestowala bys Chance w jakiejs perfumerii ? Zapach jest naprawde piekny.
|
|
|
|
|
#32 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
real fotka
telefon został przeze mnie kupiony w sklepie agd/rtv, od nowości ma zdjęty simlock, używany może niecały miesiąc ( z przerwami) mam inny telefon i ten leży w pudełku i się kurzy stan jak dla mnie bdb ++ (wszystko sprawne)... w zestwie pudełko, telefon, instrukcja i ładowarka
|
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
|
#38 |
|
Zadomowienie
|
Szkoda, że Issey już nie ma. Poznałabym zapach Torrente, ale niestety jest go dużo więcej niż mojego Absolu. Może masz coś jeszcze perfumowego poza wątkiem?
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 77 pkt / 100% pozyt.
|
hej, Fendi wymienię tylko na zapach z "poszukiwanych" o podobnej wartości i pojemności, wiec dziękuję - ale nie jestem zainteresowana taką wymianą
|
|
|
|
|
#42 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#44 |
|
Konto usunięte
|
coś u mnie za:
Beauty Book -paletka cieni i czarna kredka,lusterko, kolory intensywne i kryjące, jak widać na zdjeciu tylko delikatnie sprawdzone, Paletka przywieziona z NY-producent ELF |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:36.

Moze przetestowala bys Chance w jakiejs perfumerii ? Zapach jest naprawde piekny.

stan jak dla mnie bdb ++ (wszystko sprawne)... w zestwie pudełko, telefon, instrukcja i ładowarka