![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: Eaudemoiselle, Givenchy Oblique Play, Dark Extacy, A*Men Pure Havana,Baiser du
Coś u mnie za Givenchy Eaudemoiselle?
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Eaudemoiselle, Givenchy Oblique Play, Dark Extacy, A*Men Pure Havana,Baiser du
Właśnie wymieniłam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Podoba mi się Givenchy, miałam i się pozbyłam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Wtajemniczenie
|
To poproszę o fotkę. Moja buteleczka ma niewielkie ryski - 3 szt.(niestety nie udało mi się ich uchwycić na zdjęciu).
Pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ---------- Chętnie przetestowałabym Kelly Hermes'a, jeśli jest wolna oczywiście. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Wtajemniczenie
|
Bardzo dziękuję za fotkę. Jestem zdecydowana, a więc zapraszam na Pw.
Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
Niestety za Addicta nic nie widzę. A jeśli chodzi o flakon Midnight Poison, to narazie podziękuję, bo wolałabym większą wymiankę. Chyba, że masz jeszcze inne korki, których szukam
![]() Poszukuję korków do: Chanel Chance edp 100ml Issey Miyake edt 100ml Dior Midnight Poison 100ml Kenzo Flower edp 50ml (+atomizer) Versace Pour Femme (Medusa) edp 100ml Armani Mania 75ml (+ atomizer) Idole d’Armani edp 50ml (+atomizer) ---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- Niestety poszukuję tylko te co wypisałam, bo moje co niektóre z brakami, a flakonów nie kolekcjonuję. Może innym razem uda nam się zoorganizować większą wymiankę i wówczas przygarnę MP, jak jeszcze będziesz miała.
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
Ssue,
Przeczytalam Twoj watek i wiem, ze nie chcesz wymieniac samych probek, ale ... ja tak pragne poznac ![]() ![]() Na wymiane moge Ci zaoferowac samplerki z odlewkami moich zapachow albo firmowe probki. Mam troche ciekawostek, np. Le Labo, Chanel z serii Exclusifs czy butikowe Guerlainy. Jesli choc troche jestes zainteresowana, to moge zrobic liste, albo moze jest cos co Cie kusi od jakiegos czasu, to moze akurat mam. Pozdrawiam cieplo, Alina |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:00.