![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: PAŹDZIERNIK *mac, the body shop, essence*
nie jestem zainteresowana
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Oczywiscie, rozumiem. Bardziej zalezy mi na masle, za grejpfrutem nie przepadam, zastanów się i daj znac, ja wolę większe wymianki, dlatego wolałabym wymienic się na wszystko.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za scrub albo masło The body Shop?
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
własnie nie znam daty kupna, ponieważ dostałam ten cień, ale gdy go testowałam to nie podrażniał mi skóry i wszystko było ok. A co bym za nieco chciała? Hmm... nie chciałabyś sobie czegoś dobrać? Bo to co wcześniej proponowałam to byłoby chyba za dużo, prawda?
![]() ---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- ah, no i poza wątkiem mam jeszcze dwa produkty planet spa avon, slip into oraz ice sheers avon, oraz lakier essie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
cos za scrub, paletkę avon?
bornto-bebad.blogspot.com Moda, uroda, lifestyle - zapraszamy ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=565844<--moja wymiana kosmetyczna hmm?? https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post29191091 Ciuchy + biżu do wymiany? WEGE WEGE WEGE ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zadomowienie
|
no, mam tu swoją wish może jakieś lakiery w ciekawych kolorkach? Masz tu jeden, wzięłabym go gdyby ni to, że w domu mam dwa podobne :/
---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- może być tez jaki żel pod prysznic, ot tak na zapas ![]() ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- kurde, u mnie nie ma natury i nie miałam możliwości go kupić ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- wszystkie te szminki są używane? ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- zdjęcia stempelków dam jutro, bo teraz juz idę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
kupione kilka mcy temu, zużycie testowe, naprawdę znikome. To może 2 wkłady fiolety z skrub i lakier? jezeli Ci się nie opłaca to ja chyba rezygnuję z wymianki
---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- no to może wszystkie 3 za peeling i masło? ew mogę jeszcze jakis dołożyć ale już wieksze zużycie. a za lakier może też chciałabyś jakiś lakier? jakie lubisz kolory? mam sporo lakierów golden rose z dodatkowych cieni mam pigment mac sprasowany kolor dark soul - czarny z drobinami pigment ihglot sprasowany nr 35 zloto fioletowy, jezeli byłabys zainteresowana to zrobię fotki
* Edytowane przez Axami Czas edycji: 2011-10-07 o 22:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Raczkowanie
|
To może ciemny fiolet, ciemny mac i beżowy za peeling róż i 2 lakiery (mietowy i czarny golden)?
---------- Dopisano o 00:19 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ---------- hmm..nie bardzo, ale mogłabym Ci dodac taz jakiś lakier ![]() ![]()
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi sie pigment MAC, róż i lakier Ballerina..
Może wypatrzysz coś w zamian? ![]() ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ---------- Mam sporo cieni ale to sa raczej takie małe samplowe ilości w słoiczkach.. Nie wystarczyłoby za pigment MAC ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zadomowienie
|
witaj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
Przykro mi ale nie znalazłam nic dla siebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zadomowienie
|
Hmm... nie wiem kurcze, bo tego twojego Maca chciałam wziąść ot tak, na wypróbowanie kosmetyków tej firmy, Konada chciałabym oddać za coś takiego Wow, owszem, Mac to jak dla mnie wow, ale raczej nie cienie sypkie
![]() ---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- np. pędzle do makijażu maestro lub Hakuro baza pod cienie urban decay paletki sleek jakiś róż albo cienie z maca błyszczyki, szminki to też ![]() albo róże sleeka lub te nowe farbki do ust pout paint ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zadomowienie
|
Ściągnąć rzeczy ze sleeka? nie za bardzo rozumiem co masz na myśli
![]() coś z ciuchów hm.... z biżuterii lubię takie w stylu starego złota a ciuszki to lubię takie w stylu oversize ![]() ---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- Wiesz, gdybyś kupiła mi na przykład te dwie paletki, to wtedy mija się to z celem wymianek ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- gdybyś miała jeszcze ten niebieski pigment mac... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Raczkowanie
|
niestety, cienie poszły...
podoba mi się masło z the body shop ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:18.