![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXIV
Cytat:
![]() Proszek ok ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Jaki szejm... Upić się likierem i zasnąć, przed 12:00...
Ziuty nowemu baru ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
![]() korzystaj z życia póki możesz! ![]() mam dzień wspominek ![]() łomatko, jak pomyślę,że w liceum za tym szalałam i wydawało mi się takie ciężkie i mroczne granie... ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-10-07 o 13:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#34 | ||
Nindżopesz
|
Maja, hee hee, puszczalim Rasmusa na weselu
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Streszczenie ![]() Też mam zapytanie ciuchowe. Dostałam z wymiany czarną obcisłą bluzkę z mini-półgolfem z czarnymi cekinami, odsłoniętymi ramionami i gołymi ręcami tzn. bez rękawów. Fason taki yyy jak tu http://img1.burak.pl/img/3/7/b/7/shi...i-sukienka.jpg Oczywiście mój biust tak nie wygląda a bluzka jest krótka i nieprzezroczysta ![]() ![]() ![]() ![]() Myślałam o sanczu-ponczu ażurowym czarnym ale na jaką to pogodę - jak zimno to zmarznę, jak ciepło to goopio w ponczu. Czy nie goopio. Ewentualnie ażurowy sweterek z długim rękawem ale może macie jakieś insze pomysły? Acha, to coś musi zakrywać zadek więc odpadają same rękawki. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#35 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#36 | ||
Zakorzenienie
|
a niewpuperz "oo-oo! oo-ooo!" ?
![]() Cytat:
![]() a taka bluzka albo sweterek-nietopierz z wielkim dekoltem, co to spada z ramion, a le rękawki ma? ![]() cuś lajk dys, ale z większym dekoltem? ![]() Cytat:
![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-10-07 o 14:11 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#37 | |
Zakorzenienie
|
miałam zonka, bo w pierwszej chwili myslalam, ze to o mnie - na innym forum mi w skrócie Pin mowili
![]() Cytat:
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) Edytowane przez pin3ska Czas edycji: 2011-10-07 o 14:17 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
perfumowy zawrót głowy
|
![]() nowy bar.... a ja tylko o kawie póki co ale będziemy w weekend opijać awans, ale nie mój Red, dzięki za propozycję, ale na razie Poison czeka w kolejce... A Ty Nu edp nie masz? Cos mi switalo
#39 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() ja tylko z informacją dla Kameny : No-spa ( ogólnie substancja czynna drotaweryna) niestety nie występuje w postaci syropu, tylko tabletki, roztwór do wstrzykiwań. |
![]() ![]() |
![]() |
#40 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
Spoo, streszczenie pierwsza klasa!!
![]() ![]() ![]() ziuty znad kolejnej kawy ![]() uff, przeczytałam przez ostatnie 3 dni od deski do deski wątek "Moda która mnie rozwala 3" - który mnie rozwalił ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- tagi ![]() ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Płatek powraca już na pewno na dobre
![]() ![]() ![]() Choruję od tygodnia i dzisiaj myślałam,że będę zdrowa,a tu od nowa chora.... Poza tym przez Was zbankrutuję ![]() ![]()
![]() |
#42 |
ʞɐɯǝuɐ
|
Aaaa, zapomniałam o ciekawostce: http://ostatnijekmody.blogspot.com/2...znosciowy.html
Dziewczyna napisała pracę mgr nt. języka Wizażanek - ciekawe czy zaglądała do Baru? ![]() ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
![]() ![]() |
![]() |
#43 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#44 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() coraz bardziej zaczynam się bać udzielać tu i pisać o osobistych sprawach, nigdy nie wiadomo kto czyta... ![]() Cytat:
![]() cuś dla mnie ![]() http://www.kwejk.pl/obrazek/538375/no,love.html
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-10-07 o 15:28 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#45 | |||||
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() ![]() 2. no właśnie też mi się zdaje, że takie będzie git tylko raczej ażurowe. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ---------- Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#46 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() serio mówię nie podśmiechujem się ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() to samo podkłady, pudry "wysokich półek" no wolne żarty (o Clinique mówie) ![]() ![]() STRESZCZENIE - genialne ![]() ![]() ![]() ![]() no może dziś nadrobię - dzięń był wkokufiający ale nie dałam sie wyprowadzić z równowagi (sprawy familijne) przełknęłam ślinę i ze stoickim spokojem zniesłam wszystko co było nie do zniesienia musiałam oddać auto do wymianki kół i dziś pierdlę - nie robię nic kur dwa nic ![]() ![]() ![]() dzińdybry ![]() macham znad kawy imbirowo-cynamonowo-kardamonowej (inki) Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-10-07 o 15:35 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
i ornitologii pióraczy północnych
![]() vrethologii stosowanej medycyny bardzo niekonwencjonalnej filologii micielańskiej prawa (na roz)jazdy prawa na lewo chemii roztworów etylenu w praktyce grup wsparcia dla perfumoholików historii sztuki bezguścia szczytowania i machania znad kaw i takie tam... ![]()
#48 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a powiem Ci ze nie szejm - ot pozazdroscić luzu pamiętam jak z przyjaciółkami siadłyśmy do domowego likieru a'la Irish Cream ok 14.00 i pijemy i och i ach jaki on dobry i klachamy, gadamy, gadamy i wypiłyśmy go i poszłyśmy spać o przed 17.00 eeeehhh to były czasy |
|
![]() ![]() |
![]() |
#49 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 | ||
ʞɐɯǝuɐ
|
oł jesss, muszę kupić rurki
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a, i dzwony ![]() chyba nie będę faszyn wiktim ![]() mrrrr i może jeszcze spod kocyka? ![]() Cytat:
![]() ![]()
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#51 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. no chyba napewno nie ![]() ![]() 3. niii, jest moja druga w kolejności ulubiona pogoda - nie pada jest pochmurno i będzie mgliście - ale nie jest mi zimno ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ---------- ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#52 | |||||||||
BAN stały
|
Ja znam ciut inne znaczenie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() W takich butlach, żółtych, pamiętam płyn do prania bodajże, FF ![]() Cytat:
![]() Normalnie Anżelika! ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() I nawet w pracach magisterskich szerzy się szowinistyczny seksizm, "wizażanki" i "kobiety" ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#53 | ||
Zakorzenienie
|
Nowy bar, 9 tysięcy, są powody do świętowania - ale się dziś schlamy
![]() ![]() ![]() ![]() Jak piorą to tak ![]() ![]() Finntrollu ? ![]() A Ty skąd wiesz? ![]() I jeszcze nas chciała wciągnąć ![]() ![]() Cytat:
![]() Niewpuperz robiący pogo ![]() O właśnie, a propo tagów, kciałam jeszcze ziuty wstawić, ale mi powiedziało, że może być tylko pinć tagów ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#54 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() I alkohologii ![]() Cytat:
![]() I uścisk duuoni za zniesienie wszystkiego co było dziś do zniesienia ![]() ![]() Cytat:
![]() Jakie? ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#55 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
testuję te mydła z Tuli - no i takiese - tzn łoki doki ale bez rewelacji - super tuste moze jest i super tuste ale nie natuszcza - po spłukaniu znów sucho - no ale nie obiecywali tego zdaje sieu tylko ja sobie wyobraziłam, że natłuści skórę
reszta też bezszałowa - myją i nie szkodzom - zapach mikry( przy kokosie i mlecznym i miodowym liczyłam na to) : ---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- ha ha ha ![]() nie no siedzę w nich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
BAN stały
|
![]() co za paskudny dzień - leje, leje, piździ i leje... ![]() nie chce mi się iść na imprezę, zresztą nawet nie mam z kim, ale muszę iść, bo nigdy nie będę miała z kim chodzić. co zrobić, żeby mi się zachciało? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#58 | ||
BAN stały
|
Fstydam sieu
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Miałem taką wizualizację, że siedzisz przed kompem, a pas od spodni masz w okolicach brody ![]() Czaśnij se ze czy setki, tak na rozluźnienie ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#60 |
BAN stały
|
czy setki to może nie, ale po piwo to chyba rzeczywiście zaraz zejdę...
![]() oaaaahhh przynajmniej szczycik mi się trafił Edytowane przez melkmeisje Czas edycji: 2011-10-07 o 16:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:48.