![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Scent Bar XXXIV
Nowy bar dziś otwieramy, a więc bardzo się nachlamy
![]() ![]() Vesenka goni tiry na czerwonym świetle i się ciągle zmniejsza. ![]() Polly je bułki z ważką, a potem narzeka, że jej niedobrze. ![]() Maja przytula się do Vretha – na żywo !!! ![]() Ewusia ma pracę marzeń, do której chodzi tylko raz w tygodniu (niestety wtedy musi się ubrać i umalować). ![]() Red przytyła 1 kg, ciągle coś tworzy i ma odjechane sny. ![]() Drugokategoriowy gryx jeździ do dużych miast, jeśli oczywiście autobus na niego poczeka. ![]() Karkki nie będzie się już pokazywać z mamą, chyba, że w miejscach gdzie sprzedawczynie mają okulary. ![]() Winter ma rozkminę prawojazdową, bo tak samo jak ja nie znosi łazić w okularach ![]() Flo zrobiła w pikarniku spaloną kaczkę i bolą ją nogi (Flo- nie kaczkę, choć kaczkę na pewno też bolały jak ją Flo pikła). ![]() Parabelka je potrawy z gazety, a potem się dziwi, że ma anemię. ![]() Miciel spotyka niedouczonych farmaceutów . ![]() Kamena - ma nowe hobby – pranie, pierze wszystko (oprócz zeszytów). ![]() Ju podróżuje tam gdzie na niebie są 2 księżyce i nie wiadomo czy to zjawisko paranormalne czy efekt wypalenia 6 papierosów na raz. ![]() Teziak był, machnął i się zbył. ![]() Skrb coś ostatnio się nie pojawia ![]() ![]() Trigonella powiększyła nasz personel medyczno-apteczny. ![]() Rachell111 – puka w sklepach avocado. ![]() Melk – po cichu wybyła z Polski. ![]() Rozterka – próbowała zapłacić ratę w banku, ale nie było jej to dane. ![]() Aileenn – wstawia foty zeszytów, których nie pierze kamena. ![]() Tru – jest zapracowana . ![]() agnes – dostała wypłatę, ale jaką ![]() płatek róży – był długo i się zbył ![]() Pin – znalazła miłość i wyprowadziła się na drugi koniec Polski. ![]() Madziczka opuściła nas chyba na dobre. ![]() Betty zawiera bliższe znajomości z ludźmi z Montale. ![]() Lucho wpada i wypada. ![]() Sabb się przychorowała, ale i tak nie zwolniła obrotów. ![]() Pin3ska – zaczęła się nie śmiało albo śmiało udzielać. ![]() Pojawili się i zniknęli: ania105, anastazjaaa2, AniaM69, Trzy_Ryby. Jednopostowcy to: Tajemnicza ElizaSch, naiat, Figarro, Favkes, VI4, MerryJane.
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-10-07 o 11:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXIII
Cytat:
![]() poniedziałek i wtorek przelewitowałam na skrzydłach szczęścia ![]() a reszta to był dół ![]() Cytat:
![]() oby ![]()
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXIII
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#6 |
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XXXIV
|
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
![]() Jestem ![]() Spo, dawaj streszczenie bo ideu pracować za chwilę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#12 | |||
Zakorzenienie
|
za strzeszceń
![]() ale.... Cytat:
![]() ale tak to jest... człowiek zniknie na chwilę w której los okrutny porwie, stres w gniecie w poduszkę, życie stłamsi... i już zostaje zapomniany, znika jak wymazany chinsko gumko.. ![]() żadnym rozbudowanym zabiegom sieu nie poddawałam o so chozi ![]() ale bym chciała... botoksik malusi ![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
![]() No bo nie wiedziałam o co mu chodzi ![]() ![]() ![]() ![]() O a ja już chciałam do Ciebie pisać, żebyś też dawała swoje, to wstawimy 2 ![]() ![]() Ech ten gryx mieszacz jeden ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A co do zabiegów no to chodzi o te zabiegi, które kiedyś wstawiłaś - taką ładną listę co se zrobiłaś ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | ||||
Panaroja
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() I znowu te wymówki , do kąta ! ![]() Cytat:
![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
A wnioskowałaś do niego o to ?
![]() ![]() Miał być jeszcze foch i co tam jeszcze? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#18 | |||
Zakorzenienie
|
więc jakie słowa/zwroty dodajem do naszego barowego słownika ?
![]() ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- Cytat:
![]() aaa to.... ![]()
![]() |
#19 |
Mother of Cats
|
Ojoj, zanim zdążyłam wrócić do baru i Was nadrobić - bar się skończył! Ale wrócę na stałe
![]() Streszczenie miodzio ![]() I jeszcze news radosny - wymieniłam niefajne martensy na fajne, jestem cała szczęśliwa i na etapie rozchadzania paskud ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Nie no... ja zauważyłam, że Cię coś nie ma
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- Fajne te botki co to się ich reklama na wizażu wyświetla czy nie? Bo sama nie wiem ![]() http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/...rki/5th_avenue
|
![]() ![]() |
![]() |
#21 | |||
Zakorzenienie
|
no oczywiście
![]() a foch w tłumczeniu to???? ![]() Cytat:
![]() to miłe ![]()
![]() |
#22 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Aaaa! ![]() ![]() ![]() Serio?! ![]() ![]() W końcu piszę z Betty jako Montale ![]() ![]() ![]() ![]() --- Spadam pomóc ojcu przeprowadzić meble ogrodowe do garażu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#23 | ||
Zakorzenienie
|
Spooro streszczenie pierwsza klasa!
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-10-07 o 12:57 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Yyy no foch
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jakby to powiedzieć, może się powtarzam, ale : z grzeczności nie zaprzeczę ![]() A u Cię nie pada? ![]() ![]() Czemu proszki nie piorą? ![]() ![]() Macie jakiś taki proszek co pierze ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#25 | |||
Zakorzenienie
|
aaa, wietrzyłam coś bardziej skomplikowanego
skoro foch to foch, to sięu nie kwalifikuje do słownika ![]() Cytat:
![]() Opowiem Wam moją historię.... kiedyś na wsi, miałam wyprać starą kapę, taką co się ją do pola brało... niewżne w sumie... wziełam do tego proszek, z epoki prl, u dziadków są takie jeszcze z racji pracowania mojej mam w przybytku który zapewniał nam dostawę różności w tych trudnych czasach kiedy nic nie było Proszek nie zbrylony, pachniał ok, myślę : bierę, zobaczymy... i kurde.... kapa jak nowa a woda z tym proszkiem mięciutka ![]() ![]() potem wziełam skarpetki w obroty, zadeptane solidnie i jak wyschły były bielusieńkie . Wniosek jest jeden kiedyś proszki były dobre , a teraz są do bani ![]() Chce ktoś prupke tego proszku ![]() a może płyn do naczyń w przezroczystej butli z dziubkiem ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- Spoo zakup se orzeczy pioronce
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak ![]() ![]() A sam myje? ![]() Muszę poczytać o tych orzechach ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() piękne ![]() ![]() dżem dobry ![]() Spoo proszki z polskich sklepówsom do ![]() płyny z polskich sklepów som troche lepsze, ale też do ![]() przywożona z niemiec chemia jest lepsza ![]() przywożona z Szwecji chemia jest najlepsza (jaką stosowałam) mocne zabrudzenia przed praniem proponuję natrzeć szarym mydłem
![]() ![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie tak będę robić ![]() ![]() ![]() A może któryś proszek z Lidla? Używał ktoś? ![]() ![]() EDIT: Formil ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o 9 tyś. ![]()
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-10-07 o 13:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#30 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gadała fczoraj z Tró na fejsie, jojczyła, że Finntroll był dla niej nudny, pff ![]() Parę innych osób też mi marudało, że nudnawo i za bardzo metalowo. Phi, jak ktoś kce wesołej kompanijki w skórach, futrach i haftach, co skakają po scenie przygrywajoc na skrzypkach, akordeonach i czym tam esce, to jest sporo innych tego typu kapel ![]() Trolle odeszły od takich przaśnych klimatów po wysypie okołofolkowych zespołów. Szkoda... ![]() ![]() będziesz przysyłać świeżę mienso z północy ![]() Cytat:
![]() a mi tylko jedno w głowie ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-10-07 o 13:39 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:32.