|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 17 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: PAŹDZIERNIK guerlain smashbox mac body shop/ biochemia/ bielizna fauve/zara lev
to moze innym razem sie uda wymiana, gdyby tbs był aktualny to daj znac. pozdrawiam
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: PAŹDZIERNIK guerlain smashbox mac body shop/ biochemia/ bielizna fauve/zara lev
witaj, coś u mnie za african rythm guerlain?
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
PODObają mi się cienie paletka cieni Guerlain perle d'argent, mam Bobbiego
![]() |
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
czy givenchy prisme tender sun Cie zainteresuja ?
![]() ---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- Podobaja mi sie cienie guerlaina, argiles du soleil glinka czerwona i eclipta Mazidła ok 100g [data waż.05/2012] ![]() ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- interesuje mnie paletka z dzisiejszej dokladki
|
|
|
|
|
#38 |
|
Konto usunięte
|
Jaki kod ma paletka Guerlain?
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety poczytalam recenzje i cienie nie dla mnie ;/ Przepraszam ^^
|
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#44 |
|
Zadomowienie
|
hej rozswielacz nie mam pojecia jakiej (nie zlokalizowałam nazwy na puderniczce) to firmy był w zestawie kosmertyków nyx jakie zakupiłam na allegro
|
|
#46 |
|
Wtajemniczenie
|
Byłaś w moim wątku zainteresowana pudrem rozświetlającym Estee Lauder Michael Kors,ale nic wtedy u Ciebie nie znalazłam,ale teraz zmieniam zdanie.Puder bym mogła oddać za glinkę czerwoną + jakieś próbki.Tylko proszę napisz mi,ile masz gram tej glinki.
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#50 |
|
Wtajemniczenie
|
hej, znajdziesz coś u mnie za :
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1318069770 odpisz proszę u mnie
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 27 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
Jest to kolorek 245 Peachy Tease i również daje delikatny złoto-brzoskwiniowy kolorek z drobinkami Zużycie to około 1/4, jest wydajny Mam go około roku ![]() U Ciebie podoba mi się cień z maca nylon Edytowane przez Anulenka Czas edycji: 2011-10-15 o 21:59 |
|
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 27 pkt / 100% pozyt.
|
Fajnie że coś dobrałaś, tylko patrze na swatche tego kolorku (niestety jak byłam w macu to akurat jego nie obmacałam
) i powiedz mi czy jest bardzo perłowy?---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- Trochę boję się tej perły, ale kusi mnie ten cień A czy w rzeczywistości też jest taki biały czy ma złotawą poświatę?Podoba mi się u Ciebie jeszcze ten cień: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1318149267 Znajdziesz coś za niego? ---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- To mam nadzieję że będzie ok Rozświetlacz High Beam jest na razie w negocjacjach, może znajdziesz coś jeszcze? Albo poszukać coś poza wątkiem ![]() |
|
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
witaj, mam meteoryty 01 i byłabym chętna na czwórki Guerlain'a
zapraszam do siebie---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- oczywiście ) 0R02. tak jak napisałam, używałam ich przez okres ostatniej zimy.---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- nie ma problemu
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo ciężko mi ocenić, ponieważ z jednej strony nie pamiętam jak dużo ich było a z drugiej ze względu na pył jaki się osadza na dnie (w trakcie używania). Myślę, że 15-20% jest najbardziej sprawiedliwe
![]() Dołączam zdjęcie pod kątem, mam nadzieję, że to Ci pomoże ![]() Niestety nie posiadam niczego więcej z twojego wish'a, jednak jeżeli coś jeszcze Ci się spodobało, daj znać
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
Aha, kupiłam je w Sephorze.
---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- róż chętnie oddam nie zauważyłam żadnych zmian w nim, zapach też w porządku ja generalnie kosmetyków w kamieniu/prasowanych używam dopóki się nie skończą ale rozumiem, że nie musi Tobie to odpowiadać ![]() przemyśl jeszcze tę propozycję, nie ma pośpiechu ![]() ---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- jasne, mam ich kilka
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:30.

) i powiedz mi czy jest bardzo perłowy?
A czy w rzeczywistości też jest taki biały czy ma złotawą poświatę?
nie zauważyłam żadnych zmian w nim, zapach też w porządku