![]() |
#32 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: w pazdzierniku Bvlgari de Jasmin, D&G La Fortune, Benefit, NYX i pasiak Inglota
Hej hej!!
Znalazłabyś coś u mnie za: -Tonik The Body Shop z wit E ubytek ok 10ml z 200ml -Bare Minerals podkład Fairly Light SPF15 2g -pędzle - ten czarny i beżowy (tak w ogóle to jakie to firmy? ![]() Zapraszam do siebie. Proszę odpisz u mnie w wątku ![]()
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
Dot.: w pazdzierniku Bvlgari de Jasmin, D&G La Fortune, Benefit, NYX i pasiak Inglota
Czesc , bylabys zainteresowana czyms odemnie ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Wtajemniczenie
Lokalizacja: jestem czarownica wiec pewnie gdzies latam na miotle...
Przekupka: 9 pkt / 100% pozyt.
|
podoba mi się do pudru z EcoTools
---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- no właśnie nie wiem ![]() zaproponujesz coś? ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- no właśnie nie chciałabym się wymieniać na siłę bo staram się pozbyć tego, co mi niepotrzebne ![]() ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- pozdrawiam ![]() będę odwiedzała Twój wątek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za pasiak lub pedzle?
---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- do tlustej: ) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zadomowienie
|
Dot.: w pazdzierniku Bvlgari de Jasmin, D&G La Fortune, róże w kremie NYX i pasiak In
Niestety nic mnie nie zainteresowało
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zadomowienie
|
coś u mnie ?
![]()
Agatkaa ; ** < 3 Wish ! ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=29200695 WYMIANKA ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post30870031 Odpisz u mnie proszę ![]() SZUKAM KSIĄŻEK DO BIOLOGII I CHEMII ORAZ CZASOPISM ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
róz wymienie tylko na jakiś inny z tej polki cenowej, bo nie mam na stanie u siebie żadnego
![]() ten do pudru(różu) z ecotools? i czarny z elfa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
:d
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zadomowienie
|
Za odlewke podziekuje, ida do mnie 3 flakony, nie wiem kiedy pokoncze
![]() Z Lusha interesuje mnie wszystko,nie znam tcyh nazw,wiec jak bedziesz wszystko miala to prosze napisz mi obok nazwy co to jest ![]() Nad Diorem dumam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
hej, co prawda mam na wymianę tylko ciuszki, buty i dodatki, ale może znajdziesz coś dla siebie? czekam na odpowiedź, pozdrawiam!
---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- witaj, interesuje Cię ten boyfriend czy ta druga marynarka? bo jednej już nie mam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zadomowienie
|
Ok,to jestem chetna na Diora, peeling do ciala i troszke kremu do rak
![]() Edytowane przez ewicek83 Czas edycji: 2011-10-27 o 16:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
oj, kompletnie musiało mi umknąć i nie odpisałam
![]() ![]()
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
hej,niestety za slaby efekt daje inglotowy pasiak - szukam czegoś w zastepstwie rozswieltlacza z bobbi brown
![]() wiec na razie musze podziekowac i przepraszam za kłopot ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za wszystkie dostępne pędzle?
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:18.