|
|
#31 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: koci miłośnik herbaty ;) co o tym sądzicie?
Hehe
zakazany owoc :pTygrys mi wczoraj też ukradł kanapkę- ciągnął za chleb i zeskoczył na ziemię, a w wyniku nieznajomych mi sił wędlina spadła i została na stole ![]() Mój poprzedni kocur pobił jednak wszystko, co widziałam: - tak długo grzebał łapą i wciskał łeb, aż rozsunął zamek plecaka - wyciągnął śniadanie - potrząsał tak długo, aż wypadło z woreczka - potem tak samo, aż wypadło z papieru ![]() Do dzisiaj się śmieję, że kot se wziął odpakował śniadanie i zjadł ^^ A ostatnio nasypałam kotom żarcia do jednej miski. Oczywiście pierwszy podszedł Tygrys, bo większy. Mały się wkurzył, wziął miskę w zęby i odciągnął mu sprzed nosa
|
|
|
#32 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakie te kocury są zaradne Z mamą często się śmiejemy, że kiedyś jak wrócimy do domu to zastaniemy Odziątko, w fartuszku kuchennym mieszającą zupę w garnku a przy stole będą czekać nasze psy zresztą wszyscy w domu lubimy nadawać naszym zwierzakom ludzki cechy.Kochana, ze Srajtusia i Odzi związku nic nie będzie jeżeli on jest nastawiony na rodzinne życie z gromadą kociątek. Ona niestety jest 'po zmianie płci'. Z tej jej operacji też wymyśliliśmy ludzką sytuację.
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zadomowienie
|
U nas z kolei jest zupełnie na odwrót
dla nas zwierzaki są synonimem dzikości i dopatrujemy się w kotach cech tygrysich itp ![]() Nie wiem w sumie, jakby to z psami było, bo już dawno nie miałam. Zresztą, kociara jestem :p Ojj... Nie pomyślałam patrz. Ale w sumie zapomniałam nawet, że ja moich chłopaków też chcę pozbawić męskości ![]() Srajtek póki co jest nastawiony na łapanie jakiejkolwiek- nawet wyimaginowanej- zdobyczy
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
To my z kolei mówimy, że Odzi wydaje się że jest tygrysem
Pozbawić ich męskości? Przecież co oni na to powiedzą!
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zadomowienie
|
Uwielbiam obserwować te ich dzikie instynkty ^^ tym bardziej, że domowe kanapowce wyglądają raczej komicznie, zachowując się jak ich więksi kuzyni
![]() Hmm... Obawiam się, że nie mają nic do powiedzenia muszę tylko zdążyć, zanim się uświadomią w swojej płci, co by nie wiedzieli, ile tracą :p
|
![]() |
Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:28.

zakazany owoc :p

Z mamą często się śmiejemy, że kiedyś jak wrócimy do domu to zastaniemy Odziątko, w fartuszku kuchennym mieszającą zupę w garnku a przy stole będą czekać nasze psy
zresztą wszyscy w domu lubimy nadawać naszym zwierzakom ludzki cechy.