|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopad- Paula's Choice, Opi i in.
podnosze
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
zaraz zrobię dokładkę, może coś dla siebie znajdziesz
małej wody termalnej już nie mam ![]() ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...9&postcount=10
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
sloniku niczego z dokladki nie wybralam
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
podnosze
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zadomowienie
|
Witam serdecznie,
Wpadło mi w oko produkty Paula's Choice najchętniej lotion, ale szczerze mówiąc nie wiem czy Tobie się to opłaca. Z produktów które szukasz ( mam na myśli BU) nie mam za dużo, bo jakość mi nie pasują.Z BU zostało mi jeszcze peeling enzymatyczy, ale nie jest to produkt nowy.
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba bardziej skłaniałabym się ku zestawowi orly, ale mam jeszcze wielką chrapkę na Sweet Heart OPI
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
odpisalam
|
|
|
|
|
#40 |
|
BAN stały
|
Palau, poza wątkiem mogłabym zaproponować jeszcze ewentualnie (poza tymi kosmetykami, o których już kiedyś Ci pisałam)
z polskich firm: L'Biotica serum regenerujące do rzęs (użyte raz) Eveline chłodząco-liftingujący roll on pod oczy (użyty 3 razy) Serum jedwabne do włosów 15 ml (2-3 razy użyte) oraz kawałeczek mydełka LUSH Vanilla in the mist
Edytowane przez marylinda Czas edycji: 2011-12-11 o 12:47 |
|
|
|
|
#43 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witaj, w watku nic dla siebie nie wyszukalam. |
|
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie tak średnio
Za micel i wodę termalną satysfakcjonowałby mnie zestaw Orly + jeden mini lakier OPI, ale rozumiem, że Tobie niekoniecznie musi to odpowiadać, także może nic na siłę? Chętnie wyszperałabym coś jeszcze i zgaręła oba zestawy, ale niestety nic więcej nie mam z Twojej wish |
|
|
|
|
#45 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za krem irysowy i mini lakier "alpine snow" z zestawu opi?
|
|
#47 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poczytam o tej wodzie, bo nie znam. A krem jest interesujacy ale nie nada sie na takie mrozy o jakich mysle. ( nie powinien miec wody w skladzie na 1 miejscu.) |
|
|
|
|
|
#49 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podle sie czuje ze tak krece nosem, mimo ze wiele mi proponujesz nic nie wybieram wybacz.Z kremu musze zrezygnowac, woda na pewno sie przyda. Nie chce Cie jednak wstrzymywac, bede sledzila twoje ewentualne dokladki. ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- odpisane |
|
|
|
|
|
#50 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Dorzucać już za wiele nie będę, bo zmierzam ku zamknięciu wątku, także pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
Owsianka jest niestety zarezerwowana i to przez dwie osoby, także jak nie poleci do jednej, to pewnie do drugiej
Chociaż jeśli pierwsza osoba mi odmówi, to zastanowię się nad Twoją jedynką ![]() Też jestem wybredna, więc Cię całkowicie rozumiem - wychodzę z założenia, że nic na siłę ![]() Co do micelka - owszem, mam, ale mini (50ml) i w dodatku ważny do 12/11, ale przynamniej nowy i nieotwierany - nie wiem, czy by Cię interesował? Małej wody termalnej niestety u mnie niet tamta poszła wraz z innymi w zestawie na aukcji edit: nie wiem, jakie masz parcie na te maseczki, ale jeśli owsianka nie wchodziłaby w rachubę, a ja chciałabym zgarnąć oba całe zestawy, to mam więcej maseczek w razie czego: L'biotica - maska aloesowa - w postaci nasączonej tkaniny - oczywiście nowa Tołpa - maska peeling hydroenzymatyczny - posiadam 4 sztuki Tołpa - Maska opatrunek wzmacniająco-łagodząca Rosacal - 1 sztuka Dodatkowo mam jeszcze trochę miniatur, m.in. lrp, caudalie i jakieś tam inne
Edytowane przez słonik Czas edycji: 2011-12-13 o 11:44 |
|
|
|
|
#52 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
podnosze
|
|
|
|
|
#54 |
|
Zadomowienie
|
nic niestety
---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- za szczotkę chciałabym coś z mojej wish o podobnej wartosći |
|
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
odpisane
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic, dziękuję
|
|
|
|
|
#59 |
|
Wtajemniczenie
|
Cos za wszystkie Twoje lakiery OPI, Orly oraz olejek do skorek?
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:29.

małej wody termalnej już nie mam 

wybacz.
Chociaż jeśli pierwsza osoba mi odmówi, to zastanowię się nad Twoją jedynką