|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: Krzyki, tupanie, nocne niespanie - czyli mamy maj-czerwiec 2010 próbują nie osz
sparkly dziewczyny śliczne
![]() ![]()
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
Dot.: Krzyki, tupanie, nocne niespanie - czyli mamy maj-czerwiec 2010 próbują nie osz
siama siama
![]()
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
Hej,
Cytat:
![]() Byłam na dukanie ale żołądek odmówił posłuszeństwa po jakimś czasie. Curly ja czekolady nie daje.Raz jej dałam delicje i wtrabiała w sekunde.Potem był płacz bo chciała więcej. Ale już nie dostaje. Ona dużo je za to paluszków juniorków i chrupków kukurydzianych. Lea35 super zabawki i cena spoko. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |||
Konto usunięte
|
Wzajemnie
![]() Cytat:
![]() Pokażesz puzzle? Cytat:
Cytat:
![]() ![]() A w kuchni widać, że schudł... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
dziewczyny jakie masło najlepsze dla maluchów? ja kupuję osełkę a wy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | ||
Zadomowienie
|
Jestem na diecie Dukana
![]() ![]() ![]() Śliczne dziewczyny i mają przepiękne czapy ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
to była żona mojego byłego dyrektora, jak już się chwalimy znajomościami ![]() Cytat:
![]() Cytat:
u nas jest kapanie z rurki do naszych kubkow, pustych lub pełnych i sprawdzanie ile dało się nakapać z okrzykiem "jeeee"(st) ![]() Cytat:
![]() cudne są. zaglądaj częściej ![]() u nas w miarę spokojny dzień i o dziwo Ewcia po drzemce zobaczyła banana i zażądała, żeby jej go dać, a ostatnio wcale nie chciała podwieczorku, że o owocach nie wspomnę. mały szok. ![]() jutro chyba wybierzemy się wresxcie po zimowe buty, bo wcześniej nie kupowaliśmy, a teraz choroba nas w domu trzymała. w środę biorę wolne i spróbujemy się dostać do przychodni na szczepienie. zastanawiam się też, czy jechać w sobotę na basen. Ewa jest zdrowa, ale to jednak były zatoki i trochę się waham... a chleb je suchy albo smaruję jej masłem czasem zwykłym, czasem Lurpakiem, jakie się nawinie.
jesteś tym, co czujesz, jesteś tym, co wiesz, jesteś tym, co potrafisz, jesteś tym, kim być chcesz Ewcia Przemek Edytowane przez margo80 Czas edycji: 2011-11-17 o 20:17 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziś piekłam drożdżaka i pierwszy raz dałam rodzynki, ale olał zupełnie. A słodyczy nie je wcale. Żadnych. Najwyżej domową smakiję, deser z budyniu i kaszy manny. Raz znalazł lentilki, rozgryzł jedną i wypluł. Raz też spróbował czekolady, gdy dopadł baton w opakowaniu i rozgryzł. Też wypluł. Mam spokój. ![]() Nie jemy też żadnych ciastek ani chrupek. Czasem dam trochę biszkopta albo drożdżaka, gdy upiekę. [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;30564045] Ale spoważniał! ale ale, GDZIE SZALIK??? ![]() ![]() A w kuchni widać, że schudł...[/QUOTE] He he cieplusio było wtedy jeszcze. ![]() Ano niestety. W styczniu ważył 9kg, a teraz w butach, spodniach, body, bluzce - na kontroli u lekarki 10.600. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Szkoda, że nie mam żadnego pojemnika, uśmiechnęłabym się o trochę, bo mi się tęskni. ![]() Była??? To ja nic nie wiem. Szumilas mnie uczył geografii w 6ce. To oni się rozeszli? Kiedy? Cytat:
Też kapiecie? ![]() Dziękujemy. ![]() I jakie jednak, Kornecki? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Rodzynkami pluje. Dzieciaki pokazujecie śliczne.A kuchenny Danio normalnie oczarował mnie tym uśmiechem. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() BO to za trudne jeszcze ![]() Dzisiaj szok, w łóżeczku zasnąć beee, musiałam usypiać na naszym łóżku. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oficjalnie nie wiem, czy są po rozwodzie, ale główną przyczyną rozkładu pożycia (że się tak wyrażę) była zdaje się kariera polityczna pani Sz. mówiło się o tym już jak pracowałam w sp9, czyli jakieś 7-8 lat temu. aaaa takie przeplatanki... to fakt, za trudne. jak będziemy na etapie sznurków to wypożyczę z przedszkola i zobaczę, czy jest zainteresowanie. kapiemy intensywnie ![]() chyba Kornecki, bo zdaje się, że są mocniej ocieplane niż te z Daichmanna, które Szaja zanabyła dla Agu. do tego niby będą jakieś śniegowce od teściowej i mam jeszcze używki kozaczków Ecco, ale to tak chyba tylko na krótkie zabawy w ogrodzie w dużym śniegu (w sensie, że można przemoczyć w razie czego), bo wolałabym jednak nie dawać używanych butów wcale. mam na 7 do roboty. co ja tu jeszcze robię??? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() I ja się przywitam w nowej części. Może ktoś jeszcze mnie pamięta ![]() Mam nadzieję, że jakoś się ogarnę i częściej będę wpadać do Was. U nas ogólnie do przodu. Dziecko się zbuntowało już konkretnie, czyli wszystko w normie ![]() postaram się jutro zajrzeć na dłużej pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Zakorzenienie
|
Hej,
Cytat:
http://allegro.onet.pl/travalo-atomi...940602626.html Można napełniać samemu. My smarujemy Philadelfia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zadomowienie
|
Zmierzyłam wczoraj moje dziecko bo na badaniu nie było szans
![]() - 87 cm ![]() ![]() moje dziecko jest znów na etapie pilnowania mamy ![]() ojciec wyjechał i mamy troche płaczu po nocach i mega przytulanie sie do mamy , chyba boi sie ze ją zostawie , wiec nie mam serca przyuczac ją tu do łóżeczka - niech sie przytula jak potrzebuje miłosci ![]()
![]() |
#48 | ||
Zadomowienie
|
Bratko, walcz z gnojem w pracy i nie daj sie.
![]() Cytat:
Witaj. Fajne dziewczyny macie ![]() ![]() Basiak, odzywaj sie koniecznie! Cytat:
![]() Pewnie, przytulaj coreczke jesli tego potrzebuje ![]() Yolanda, brawa za wytrwalosc i konsekwencje w dzialaniu ![]()
![]() |
![]() |
#49 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() dziękuję dziewczyny za slowa uznania co do zrzuconych kilosów ![]() Byłam u lekarza wczoraj...No i mamy zyrtec, flavamed i diphergan ![]() ![]() Masakryczna noc za mną... nie wiem czy coś go bolało, ale kilkakrotnie wybudzał się z płaczem...nie wiem czy to przypadkiem nie przez leki... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zadomowienie
|
Do zmierzenia Gabi zmobilizowalo mnie wczorajsze spotkanie pewnego dwulatka , który był prawie o głowe niższy
![]() No i ciuchy które nagle zrobiły sie za małe ![]() ale fakt zawsze była wysoka i dla tego kazdy daje jej wiecej miesuecy niz ma ![]() ---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- Zamówiłam wczoraj u mojej mamy prezent gwiazdkowy dla młodej - cymbałki ![]() takie najzwyklejsze , zaden wypas z FP ![]() zabawka , edukacyjna i na dłużej ![]() nie wiem co jeszcze zasugerowac mojemu bratu czyli chrzestnemu Gabi , bo on tez nie ma pomysłu i liczy na mnie ![]() Fajnie że pytają , bo aż sie boje prezentów od rodziny małża ![]() pewnie dostaniemy drugi wózek dla lali bo tesciowi spodobał sie ten co mamy a on lubi dawac to samo ale od siebie ![]() ---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- Dziewczyny pomóżcie co kupic meżowi na gwiazdke ![]() kompletnie nie mam pomysła ![]()
![]() |
#51 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Przytulaj ile się da ![]() Za nami super noc ![]() ![]() Zimno, szaro i ponuro ![]() My smarujemy chleb Delmą albo masłem Ekstra. ---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- silpe, ja też nie mam pomysłu dla męża. Pewnie kupimy sobie coś wspólnego większego.
![]() |
![]() |
#52 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A moze jakiś ciuch oddychający? http://4fsklep.pl/ tu mają fajne rzeczy, szwagier pracował jako przedstawiciel, mamy sporo od nich. Ceny niezle a jakość ok. Znow mam okienko. A za chwilę idę matmy na zastępstwo uczyć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, co myślicie o tym?
http://allegro.pl/moon-dough-piankol...933809681.html Miała któraś z Was z tym do czynienia?
![]() |
#54 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ooo, to jednak są jakieś pozytywne głosy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zadomowienie
|
Z Daniela niezły mężczyzna sie zrobił
![]() ![]() Bliżniaczki super dziewczyny ![]() ![]() Basiak - witaj ![]() ![]() Szaja - puzzle pokaze wieczorem. A Ty napisz cos wiecej o tych puzzlach 2 - elementowych ![]() Yola - a mozna wiedziec z jaka waga wystartowałaś? Masło jemy prawdziwe 82%, nasze lokalne. Pomyslu na prezent dla meza tez nie mam. Ma sobie sam cos wymyslec, tym bardziej ze niedlugo jego urodziny. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
Ja też nie mam pomysłu na prezent dla męża.
Tymczasem zrobiłam prezent sobie - ugadałam się z księgowym firmy, że i nasze prywatne papiery poprowadzi, mam dość tej buchalterii. Moje zdrowie jest warte 150zł do jasnej... ![]() A mąż niech się cieszy, że nie skasuję go za te 14 miesięcy. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Zadomowienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Słodyczy nie jemy wogóle, jedynie pijemy kakao ![]() Czasem tak dostanie kostkę gorzkiej czekolady jak ja jem albo corny. Cytat:
![]() Cytat:
Blanka też ma etap pilnowania mamy ![]() ![]() Cytat:
![]() Nie było mnie trooochę i juz nowy wątek ![]() Byłymy wczoraj na zakupach. Kupiłam Blance buty na sanki - te różowe śneigowce z Deichmanna. W gazetce o wiele ładniej te buty wyglądaja niż na żywo. I takie do latania 'na sucho' lżejsze niby emu z takim wzorkiem i futerkiem w kappAhl. ostatnie wzięłam ![]() Czapę kupiłam i dupsy w ikei ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
A jakie babulce macie sanki?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mój tez ze stycznia, stary koń ![]() A moje dziecko nie chce jeść ani gryźć niczego twardego. Ostatnio po chlebie razowym z ziarnami zwymiotowała ![]() Słodyczy nie dajemy jej, ale jak widzi, ze my cos jemy, to koniecznie musi spróbować. Ostatnio ukradła cała tabliczke czekolady i chciała jesc, a jak jej zabrałam, to był płacz nieziemski ![]() Kropka - fajny prezent dla męża ![]() Kardashi - pochwal sie tymi kozaczkami z kappAhl ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:46.