|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#31 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Trochę tłuszczyku jeszcze mamy, więc za dietkę i cwiczenia znów się zabieramy c
Paula, dziękuję za baciki
![]() ![]() a ja za moim stacjonarnym tęsknię ![]() dopóki jeszcze pogoda dopisuje, pochodzę sobie na spacerki za to ![]() co do obiadków - zapraszam ![]() ![]() Praan, zanim było 59, doszłam już do 55,5 więc jednak czasami waga szybuje mi w górę ![]() ![]() ![]()
#32 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Trochę tłuszczyku jeszcze mamy, więc za dietkę i cwiczenia znów się zabieramy c
Paula,
To powodzenia z matmą ![]() Dzisiaj w ramach ćwiczeń - joga ![]() Oko, na pewno teraz zejdzie szybciej jeśli tylko zmobilizujesz się do ćwiczeń i dobrej diety ![]() Jak nie rowerek to chociaż spacery ![]() Lecę pod prysznic, a potem biegnę do znajomych z ciachem ![]() Miłego wieczoru Panienkom ![]()
![]() |
#33 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja tam czasu nie mam na prychcenie ![]() a zamiast rowerka i spacerów możesz też w domciu ćwiczyć, a raczej dodatkowo do spacerów ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() właśnie zostawiłam matmę i się ogarnęłam do wyjścia ![]() miłego wieczoru i Tobie ![]() Ja jednak wybywam na wieczór z domu ![]() ![]() ![]() ![]() Dobra, skończę z matmy zadanie i spadam ![]() ![]()
![]() |
#34 |
Wtajemniczenie
|
Hejka
![]() Untouchable_Angel my się chyba nie znamy?? Witaj ![]() ![]() a ja włąsnie skonczyłam uczyc sie angielskiego, poczytałam troche literatury do mojej pracy i wieczrem śmigam na The Voice of Poland. Boże, jak mnie momentami ten wizaż wkurza ![]() ![]()
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
witam w nowym wątku
![]() ![]() ale się rozpisałyście ![]() ![]() Ja spędziłam ostatnie 2 dni na sali treningowej, a jak wracałam do domu to nawet nie miałam siły pójść pod prysznic... A dzisiaj ok. 23 mam pokazy i...troche się stresuje bo to ważne pokazy... 3mać kciuki ![]() Angel, witaj! ![]() yessabell - ostatnio często się z tym spotykam, że ktoś zakłada wątek z pytaniem/prośbą to najczęściej zostanie albo zjechany albo dostanie durnowato śmieszną odpowiedz... Edytowane przez kasiarzynaa Czas edycji: 2011-11-26 o 18:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Wtajemniczenie
|
Kasiarzyna
![]() ![]()
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
yessabell - Witaj Dziubku
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
yessabell - ostatnio troche podupadłam na zdrowu przez to ciągłe pędzenie i nawał obowiązków, ale już czuje się lepiej i znów na wysokich obrotach. Mam troche zapierdziel na studiach i generalnie robi mi się słabo na myśl o zimowej sesji. Oprócz tego ciągle tańcze, tańcze i....tańcze. Jak nie treningi to pokazy, albo zawody. Ostatnio też nawet się pochwale udzielałam wywiadu i tańczyłam w telewizji
![]() ![]() ![]() Hmm...się rozpisałam ![]() A widziałam w poprzednim jeszcze wątku, że coś smutasz? Nie ma smutków i nie zamartwiaj się ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Przyczajenie
|
dziekuje za tak miłe powitanie : )
hmm, co mogę o sobie napisac ? uczę się ( 2 klasa liceum ) , mozna powiedziec,że mam dusze artysty . czemu się odchudzam ? czuje się źle ze swoim ciałkiem i wkoncu postanowilam cos w sobie zmienic . moim marzeniem są lekko zarysowane miesnie na brzuchu ![]() dzisiaj dieta byla uboga z powodu poznej pory wstania : na sniadanko platki z mlekiem , obiad rybka z surówką a na kolacje 2 kromki chleba z serkiem wiejskim light i ogórkiem |
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Wtajemniczenie
|
Hej hej hej
A ja wróciłam ![]() ![]() Pogadaliśmy cały wieczór i super, bardzo miło było. Niestety było kilka drinków więcej niż planowałam... Ale obiecuję, że to ostatnia taka wpadka... na jakiś czas ![]() Więc dzisiaj: - jajka na miękko, grahamka z masłem; - pierś z kurczaka, sałatka, ogórki konserwowe; joga 40' - grahamka z białym serem; - ciasto czekoladowe, kilka drinków, kanapki ze swojką kiełbaską, ogórkami i papryką; Och ile pieczywa, jutro nie jem chleba :P A teraz dobranoc, ja padam ![]()
![]() |
#42 |
Żona Idealna :)
|
http://www.youtube.com/watch?v=vp1F1...7xCDXFw&lf=BFp
![]() wczoraj nagrzeszyłam, ale co tam ![]() ![]() listę ćwiczeń napisałam i zrobiłam tabelkę żeby odhaczać w który dzień co ćwiczyłam oraz drugą w której będę zaznaczać czy danego dnia trzymałam się diety i ćwiczeń ![]() a reakcja mamy ![]() najpierw szok a potem wielka radość ![]()
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Waga chyba rzeczywiście mi szwankuje, bo pokazała 63kg ![]() ![]() ![]() Praan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja muszę ograniczać chleb i w ogóle węglowodany ![]() chyba wprowadzę postanowienie, że węgle tylko i wyłącznie do czasu obiadu, chleb tylko na IIśn do szkoły dwa razy w tygodniu i najwięcej na śniadanie ![]() ![]() hmm, to chyba nie jest zły pomysł, co nie? ![]() Kasia, co Ty tańczysz?
#44 |
Zakorzenienie
|
halooooooooooooooo
ale się rozpisałyście ![]() Paula Ty się ciągle uczysz i uczysz- podziwiam Cię ![]() Asiek -Gratulacje ustalenia ostatecznego terminu ![]() ![]() Witam nową koleżankę ![]() Oko pogadać musisz i to im wcześniej tym lepiej. Nie będziesz sama siebie tym zamartwiać, a wspólnie może coś wymyślicie ![]() Praan co piekłaś? Byliśmy wczoraj na tych andrzejkach ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kurcze dziwne to dla mnie. Pracuje w banku- więc teoretycznie kasa powinna się znaleźć na cokolwiek a nie mamy nic- żadnych bonów na święta, dofinansowania, czy chociażby paczki dla dzieci. No dosłownie nic. A u TŻ'ta to zrobili te andrzejki - płaciło się 25 zł za osobę ale za tą kasę wódka była kupiona dla każdego. Było jak na weselu- orkiestra, 3 gorące dania, placki, wędliny itd. Co jakiś czas dostają ręczniki, kremy do rąk, proszki do prania, co roku organizują wycieczki- i pieniądze na to jakoś są. W ogóle jestem w szoku bo się bawili dosłownie wszyscy. Jak muzyka grała to nikt nie siedział! Ja to nawet na takim weselu nigdy nie byłam. Szybciej wymiękaliśmy na parkiecie niż te wszystkie dziadki ( bo w sumie to większość z nich to była po 50tce albo i więcej) Aż wstyd że nie mamy kondycji! Na domiar złego dostałam @ i miałam takie boleści że szok. Wódki mało wypiłam. Z 3 kieliszki- bo jednego kieliszka to piłam na 10 razy ![]() ![]() ![]() ![]() No ale zabawa była rewelacyjna. Na żadnym weselu się tak nie wybawiłam ![]() A dziś dalej umieram z bólu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#45 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() widzę, że pomysł z tabelką rzeczywiście się Wam podoba ![]() dla mnie piosenka spoko, ale bardziej do posłuchania jednorazowego ![]() ej, może odświeżymy nasze dokumenty? wszystkie o nich zapomniałyśmy, do tego skoro każda z Was ma w planach swoją tabelkę, to wprowadzimy je też do dokumentów i będziemy sprawdzać się nawzajem? ![]() myślę, czy by nie zadzwonić do P, żeby wpadł do mnie dzisiaj ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() no pewnie że radość ![]() a jak rodzice TŻ'ta? ---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- Cytat:
![]() ![]() no pewnie że dzwoń. Odpoczniesz w końcu od nauki. No już już!!!!!!! Czekam aż napiszesz "zadzwoniłam" ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
|
http://www.youtube.com/watch?v=rore7...BFp&playnext=2
![]() rodzice TŻ jeszcze nie wiedzą, mamy kawałek do nich i pewnie na Święta pojedziemy dopiero, ale zapewne rodzeństwo P się wygada ![]() taty P nie zapraszamy - taka jest decyzja P i ja Go popieram akurat.. dokładniej odpiszę jutro bo dziś P się tu kręci i kręci ![]()
![]() |
#48 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Praan ciastko czekoladowe - jeśli dobrze pamietam? ![]() masz zdj? z chęcią zobaczyłabym Cię w niej ![]() ![]() ![]() i super, że się wybawiłaś ![]() ![]() ![]() ![]() z salą rzeczywiście szczęście mieliście, ale Asia też chciała tę jedną konkretną, to może po prostu jest na nią wzięcie ![]() Nie uczę się cały czas, robię przerwy na sprzątanie lub czasem wyjątkowo jak wczoraj żeby zobaczyć się np z P ![]() ![]() chcę ogarnąć dobrze na maturze matme (żeby braciszka zdziwić ![]() ![]()
![]() |
#49 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z P i jeszcze 3 innych znajomych widziałam się wczoraj na wieczór ![]() ja w kalendarzu (mam na drzwiach ten duży z przesuwanym oczkiem) zaznaczam zielonym zakreślaczem i pisze ile czasu i co, ale od grudnia zaczynam stary system, bo tutaj ćwiczę nieregularnie ![]() dobra, zobaczymy, co dziewczynki powiedzą na pomysł z dokumentami, a potem zdecydujemy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Asia, ważne, że się zgadzacie ![]()
![]() |
#50 |
Wtajemniczenie
|
Asiu,
kocham Heatha, tą piosenkę i ten film ![]() Sharp, ciasto czekoladowe z suszonymi śliwkami ![]() Zazdroszczę takiej imprezki. Ja takie strasznie lubię, chętniej bym chodziła co tydzień na wesela niż na tańce do klubu bo do umpa umpa to ja się ruszać nie umiem ![]() Paula, baty się przydadzą, wiem wiem. Dzisiaj będę już grzeczna. Też chciałam wprowadzić sobie to z węglami tylko do obiadu, ale ja mam często zajęcia do późna i łatwiej mi wziąć dobrą kanapkę niż nosić się cały dzień z jogurtami w torbie. Co do naszych list to jestem za, tylko muszę załatwić sobie chyba metr krawiecki żeby się pomierzyć. I nie załamać się jak już to zrobię ![]()
![]() |
#51 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też mogłabym chodzić co tydzień na takie imprezki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja może bardzo często zaglądać tu nie będę, choć będę się starać, ale coś mi się zdaje, że zaprowadzę tu bacikowy porządek ![]() ![]() ja też 'zawsze' wolę do szkoły wziać kanapkę, bo wygodnie i w ogóle, ale kiedyś jakoś radziłam sobie bez i chyba do tego wrócę ![]() ![]() ![]() a z metrem krawieckim to będziemy wspierać Cię duchowo ![]() ![]() dlaczego żadna mnie batem nie potraktuje ![]() ![]() ![]() przypomnijcie mi, proszę, że mam spisać swoje wszystkie RACJONALNE postanowienia ![]()
![]() |
#52 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pisałam wam kiedyś że zawsze mnie boli tylko lewy jajnik, a wczoraj to mnie bolały oba. Ja to zawsze mam okres na jakąś imprezę, a jak jadę do domu to już standardowo, kolejny okres na Święta. No ale z jednej strony to się cieszę że dostałam wczoraj. Przynajmniej mam regularne cykle (żebym tylko nie zapeszyła- pttu pttu). A przy planowaniu dzidzi to jest bardzo ważne ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Nie uczę się cały czas, robię przerwy na sprzątanie lub czasem wyjątkowo jak wczoraj żeby zobaczyć się np z P ![]() ![]() Cytat:
![]() u nas z maturami to w ogóle były przekręty ![]() ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pisz pisz postanowienia, może coś sobie z nich ukradniemy ![]() ---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- Cytat:
![]() moja siostra je bardzo lubi. W ogóle jak karmiła dziecko to strasznie się poświęcała z dietą. No ale dzięki temu nosi teraz rozmiar 36! a nigdy w życiu takiego nie miała! zawsze była pulchna ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
Wtajemniczenie
|
Paula,
![]() to pisz! Ja chyba też powinnam zrobić coś takiego ![]() ![]() Sharp, Ja uwielbiam suszone śliwki ![]() I współczuję takich @, ja zazwyczaj mam lekkie, a jak mi się ostatnio spóźnił, to jak mnie dopadł... to cierpienia, osłabienia, mdlenia, mdłości, i wielkie fuj. Oby nigdy więcej czegoś takiego. A teraz śmigam bo kawkę i biorę się za naukę. Miłego dnia ![]()
![]() |
#54 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja na szczęście prawie bezboleśnie je przechodzę ![]() ![]() ![]() i też zawsze mam na wyjazdy, imprezy, itp. ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() lubię ruch, lubię działać, lubię się rozwijać, dowiadywać nowych rzeczy, uczyć i w ogóle ![]() ale czasem też, chyba jak każdy, mam ochotę odciąć się od ludzi, z nikim nie gadać, zamknąć się w pokoju lub idealnie pojechać w góry bez kontaktu ze światem i pobyć w takiej samotni ![]() ![]() Cytat:
ja właśnie dążę do swoich ![]() Cytat:
nom, zdziwić, bo ja to lewa jestem do matmy ![]() ![]() ![]() jakie przekręty? ![]() Cytat:
dzięki! tak mi dobrze, tak mi rób! ![]() o postanowieniach to mi później przypomnijcie ![]() ![]() ok, ja wyłączam się na najbliższą ponad godzinę ![]() ![]()
![]() |
#55 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() miłej nauki wam życzę Ja idę jajecznicę robić bo jeszcze dziś nic nie jadłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
12 lat tańczyłam współczesny i modern jazz, a 4 rok hip hop (house, krump, oldschool, break dance, dancehall, waacking, popping...)
A co do Twojego pomysłu, że na śniadanie jeść najwięcej to jak najbardziej na Tak. Mój menadżer zawsze powtarza, że śniadanie powinno być duże i nawet jeżeli mamy ochote na coś smażonego to zjeść bo ze śniadania organizm czerpie siłe na cały dzień, za to im bliżej wieczora jeść mniej i najlepiej białkowo, bo białko się spala przez sen. U mnie w domu dzisiaj wyprawiają moje imieniny, urodziny brata i imieniny taty (andrzej), więc od rana z mama walczymy w kuchni. Troche dziś chyba nagrzeszę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#57 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#58 |
|
ja tez od wczoraj walczę z bólem z powodu @ ale chyba z wrażenia mniej bolało niż zwykle
![]() ![]()
![]() |
#59 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#60 |
Wtajemniczenie
|
Kasiarzyna: a no jakoś żyję
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:08.