![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: Przedświąteczne porządki - Grudzień
A oddałabyś Aliena i Angela za mojego Addicta + jakaś odlewka czy miniaturka?
![]() |
#32 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Może Hot Couture edp 42ml/50 za Juliette?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zadomowienie
|
Na pierwszym miejscu zależałoby mi na Alienie, ale trochę go za mało za Addicta.
![]() |
#36 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- Chętnie bym się wymieniła, bo w kwestii Lady Vengeance nie będę wybredna, dlatego, że są tak intensywne i mocne, że nie jestem w stanie ich używać, choć bardzo mi się podobają (np. na kimś...) ![]() Tylko że nie wiem, czy doczytałaś, ale moich jest ok. połowy z 50ml. Myślę, że ok 25-30ml (trudno stwierdzić, bo flakon nieprzezroczysty), a to sporo mniej niż Twoich ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Wtajemniczenie
|
Angel mi sie podoba
![]()
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Chętnie bym się wymieniła, bo w kwestii Lady Vengeance nie będę wybredna, dlatego, że są tak intensywne i mocne, że nie jestem w stanie ich używać, choć bardzo mi się podobają (np. na kimś...)
![]() Tylko że nie wiem, czy doczytałaś, ale moich jest ok. połowy z 50ml. Myślę, że ok 25-30ml (trudno stwierdzić, bo flakon nieprzezroczysty), a to sporo mniej niż Twoich ![]() to może coś dorzucisz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A czego szukasz, oprócz wymienionych przez siebie zapachów? Bo niestety żadnego z nich nie mam ![]() Cytat:
Juliette wydam lżejszą ręką ![]() ![]() A powiedz mi jeszcze ile masz Eternity i Słonia? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Może masz coś poza wątkiem?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
Ale raczej tak kosmetycznie czy zapachowo? Poszukam i dam znać, ale obawiam się, że za wiele nie mam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Cos za Juliette Has a Gun i lakier nude?
![]() |
#45 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dziękuję za info ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
Co byś konkretnie chciała? W sumie z Kasztanka mogłabym zrezygnować
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
in love with life
Przekupka: 14 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
Wtedy bym wziela roz Cute as Hell i puder EL za podklad MF.
![]() |
![]() |
#48 |
Zadomowienie
|
Królestwo za Juliette
![]() Poza wątakiem moge oddac za nią: Oriflame Amethyst Fatal 45/50 La Perla Dark Extacy 30/100 Glyco A (nowy) I mam 16 próbek po 1,5 ml podkłady Infallible kolor Golden Beige PS. Julię da się prześwietlić. Zbliż flakon blisko źródła światła (np. do lampki) i będzie widać poziom płynu Edytowane przez ssue Czas edycji: 2011-12-23 o 07:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
ok a co możesz oddać za te dwie rzeczy u mnie?
![]() |
#50 |
BAN stały
|
Hej, cos u mnie za Juliette? pozawątkiem mam jeszcze miniature Theoremy Fendi ok 6-7 ml
Proszę, odpisz u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Hmm na pewno nie oddam za nie Aliena, ani Angela, ale z pozostałych kosmetyków możesz wybierać śmiało ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 | |
in love with life
Przekupka: 14 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() . 2 lyzeczki to troche malo, to byloby pewnie z 4g, a ja bym chciala dwa razy tyle ![]()
![]() |
![]() |
#55 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
Najchętniej perfumy wymieniam na perfumy...
Jednakże domyślam się,że Aliena lub Angela nie przygarnę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wesołych Świąt ![]() ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- Och dzięki za życzenia ![]() ![]() ![]() Wow jaka fachowa oferta ![]() ![]() ![]() Mnie się podoba wiele ![]() Tylko chciałabym wypróbować naturalne kosmetyki,a nie znam się cenowo,a tym bardziej ile mieści się w słoiczku ![]() z naturalnych kosmetyków: próbki Lucy Minerals, które mam w wątku (one są straszliwie wydajne!),sample EDM w słoiczkach: róż, który mam w wątku, ok. 60% słoiczka podkładu Sandy Olive (formuła sami matte), ok. 60% słoiczka korektora Sunlight, mogę odsypać do słoiczka podkład EDM Medium Beige Neutral (formuła intensive) z zapachów: próbkę Reb'l Fleur by Rihanna z pachnących kosmetyków: żel pod prysznic Escada Magnetism, balsam Armani Code (zostało ok 1/3 z 200ml) A tych płatków Garniera masz dużo?Bo z chęcią bym spróbowała,ale nie wiem,które to.Są może na KWC? ![]() ---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- O to byłabym bardzo wdzięczna za te próbki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Do tego byłabym zainteresowana próbką Rhianny ![]() ![]()
![]() Edytowane przez platekrozy Czas edycji: 2011-12-24 o 10:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
cos za nine?
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() Nina Ricci Belle de Minuit? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:11.