![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Przedświąteczne porządki - Grudzień
Długo podczytuję Wizaż, ale w końcu z okazji porządków przedświątecznych postanowiłam założyć konto i wymienić kosmetyki, których nie używam
![]() Mam nadzieję, że znajdą się jakieś chętne ![]() Dziś wypiszę tylko co mam, a jutro w dziennym świetle cyknę fotki i wrzucę zdjęcia moich drobiazgów. Dokładka: Yves Rocher Płyn micelarny z wyciągiem z trzech herbat - zostało 150/200ml Błyszczyki Vipera Sweet&Wet - numery 6 (nude) i 9 (delikatna malina) - zużycie każdego max 15% Rozświetlacz Isa Dora Snow Glow - już po terminie, ale nie zmienił się nic a nic, porysowane opakowanie, ubytek ok. 15% (nie będę wybredna) Nina Ricci Belle de Minuit - jak nowe (ubytek max 1ml) Juliette has a gun Lady Vengeance - edit. po prześwietleniu buteleczki: zostało ok 35-40ml (na pewno nie mniej) Rozświetlacz Urban Baroque Catrice - minimalny ubytek Próbki Lucy Minerals: Bisque, Pale Olive, Cream Odżywka do paznokci Sensique Strong Nails Lakier Essence Nude it! Mogę podzielić się pudrem Lucidity Estee Lauder w odcieniu 02 PIELĘGNACJA: Refectocil - czarna farba do brwi i rzęs [ubytek maksymalnie 5%] Ziaja Bloker [użyty z 5 razy na czystą skórę] Krem Garnier Podstawa Pielęgnacji do suchej skóry [ubytek 10%] Baza pod makijaż Delia [zostało dużo ponad połowę] Szamponetka Marion Czekoladowy brąz [nowa] Szamponetka Joanna Wiśniowa czerwień [nowa] Oczyszczające płatki przeciwko niedoskonałościom Garnier [jest ponad połowa] Yves Rocher Płyn micelarny z wyciągiem z trzech herbat - zostało 150/200ml KOLORÓWKA: Róż Cute as Hell Essence [nowy] Podkład Max Factor Experience nr 45 - tester 15ml [prawie cały] Rozświetlacz Urban Baroque Catrice - minimalny ubytek Lakier Essence Nude it! Próbki Lucy Minerals: Bisque, Pale Olive, Cream- wymienione Mogę podzielić się pudrem Lucidity Estee Lauder w odcieniu 02 Błyszczyki Vipera Sweet&Wet - numery 6 (nude) i 9 (delikatna malina) - zużycie każdego max 15% Rozświetlacz Isa Dora Snow Glow - już po terminie, ale nie zmienił się nic a nic, porysowane opakowanie, ubytek ok. 15% (nie będę wybredna) PERFUMY: Nina Ricci Belle de Minuit - jak nowe (ubytek max 1ml) Juliette has a gun Lady Vengeance - edit. po prześwietleniu buteleczki: zostało ok 35-40ml (na pewno nie mniej) Angel EDP [zostało ok 20 ml w buteleczce do ponownego napełniania] mogę zrobić odlewkę 5-8ml do ślicznego, muglerowego atomizerka - wymienię tylko na inny zapach (spośród najbardziej przeze mnie poszukiwanych, m.in. Addict, Obsession Night) Yves Rocher Kasztan [zostało ok 65 ml] Alien edp [została ok. 1/3 z 25ml] - wymienię tylko na inny zapach (spośród najbardziej przeze mnie poszukiwanych, m.in. Addict, Obsession Night) Będę dokładać kosmetyki w miarę upływu czasu ![]() Wishlista: Perfumy najchętniej wymienię na perfumy: Obsession Night Addict (granatowy) So elixir edp Light Blue Coco Mademoiselle Kenzo Flower (wersja w czerwonej butelce) W kwestii zapachów jestem otwarta na propozycje ![]() A poza tym szukam: Maseczek (oczyszczających i nawilżających) Kremów z kwasami (głownie Glyco A) Preparatów na rozszerzone pory Wody termalnej Kremów nawilżających i odżywczych Oliwki dla dzieci Hipp lub Babydream fur mama Paletek cieni w neutralnych kolorach Samoopalacza do twarzy Podkładów - mogą być niewielkie ilości, ale w oryginalnych opakowaniach: Rimmel Match Perfection Gel (200) Bourjois Heatlhy Mix 53 Bourjois 10 hours sleep effect 53 Bourjois Flower Perfection 54 Revlon Photo Ready Pędzelka do eyelinera (ale nie ściętego, tylko z cienką końcówką) Bezdrobinkowego rozświetlacza Korektora pod oczy - może być troszkę na wypróbowanie Tuszu do rzęs, ale tylko nowego Żeli pod prysznic Original Source Dobrych balsamów Sporo tego ![]() Edytowane przez _kofeina_ Czas edycji: 2011-12-28 o 12:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Dot.: Przedświąteczne porządki - Grudzień
Witaj.
Coś u mnie za Angela i Aliena?
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Coś za Kasztanka?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
cos za aliena?
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
Przekupka: 142 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj,
coś u mnie za aliena i/lub angela?
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Może Bvlgari Au The Rouge ponad 50ml za Aliena?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Alien i Angel mnie interesują znajdziesz coś u mnie?
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
coś za yves rocher kasztan?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=31144015 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za :
Róż Cute as Hell Essence [nowy]
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
BAN stały
|
Coś u mnie za aliena i angela w obu watkach?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
niestety nic dla siebie nie znalazłam
![]() ---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ---------- Gosiu, niestety u Ciebie też nic dla siebie nie widzę ![]() ---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- Wpadł mi w oko Addict 2 ![]() ---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- Muszę powąchać Obsession. Uwielbiam wersję Night, a tej jakoś nie znam. Edit: Już powąchałam i niestety klasyczne Obsession za ciężkie dla mnie ![]() Kama, MamaMagda, Zielona - u Was nic nie znalazłam niestety ![]() Wszystkim pozostałym z Was odpiszę za kilka godzin, bo przedświąteczna robota pochłania mnie całkowicie :/ Przepraszam za zwłokę ![]() Edytowane przez _kofeina_ Czas edycji: 2011-12-22 o 13:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
in love with life
Przekupka: 14 pkt / 100% pozyt.
|
Co bys chciala za:
Moge zaproponowac z kolorowki: 1. Podklad Max Factor https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=581037 2. Cienie Yves Rocher z limitowanej edycji wiosna 2011: zloty, roz, braz i zielen (moge wrzucic foto) 3. Kulki brazujace Avon 4. Biala kredke NYX 5. Lakiery do paznokci - jakie kolory by Cie interesowaly? To tak w skrocie, wypisalam to, co mi pierwsze przyszlo do glowy. Najlepiej jakbys zrobila wish liste.
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Mogłabym zobaczyć zdjęcia? Za Addicta szukam czegoś innego, ale ewentualnie co byś za niego oddała?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
Róż Cute as Hell Essence [nowy] Alien edp [została ok. 1/3 z 25ml] Angel EDP [zostało ok 20 ml w buteleczce do ponownego napełniania] Yves Rocher Kasztan [zostało ok 65 ml] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
coś za:
Krem Garnier Podstawa Pielęgnacji do suchej skóry [ubytek 10%] Baza pod makijaż Delia [zostało dużo ponad połowę] Podkład Max Factor Experience nr 45 - tester 15ml [prawie cały] Angel EDP [zostało ok 20 ml w buteleczce do ponownego napełniania] Alien edp [została ok. 1/3 z 25ml]
![]() |
#30 | |||||||||
Raczkowanie
|
Masz ciekawe zapachy, musiałabym je powąchać jutro
![]() ---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- niestety nie widzę nic za Alienka ![]() ---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- A czy one są normalnie dostępne w stacjonarnych perfumeriach' żeby je powąchać? Aliena i Angela chciałabym wymienić na inne perfumy, ale u Was niestety nie znalazłam żadnych w moim guście ![]() ---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- Wstępnie zainteresowały mnie maseczki, zaraz o nich poczytam ![]() ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zainteresował mnie Cetaphil ![]() Zaraz poczytam o tym kremie z kwasem salicylowym, bo wpadł mi w oko ![]() Cytat:
![]() Mogłabyś napisać dokładną nazwę tego pasiaczka Essence? ---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez _kofeina_ Czas edycji: 2011-12-22 o 13:58 |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:31.